5/1/10

Απαντήσεις, με το χέρι στην καρδιά, σε λάθος Ερωτήσεις και σε πολύ λάθος τακτικές

Το 80% του ελληνικού Λαού, λέει όχι , στην παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας, στα παιδιά των λαθρομεταναστών, και στην παραχώρηση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους γονείς τους.

Η πλειοψηφία αυτή, βρίσκεται σε πλήρη διάσταση με τις απόψεις που θέλουν να επιβάλουν στην ελληνική κοινωνία, τα τέσσερα από τα πέντε κόμματα της βουλής, και το συνδικάτο των εργολάβων.

Το πολιτικό ζήτημα, είναι να εκφρασθεί αυτή η πλειοψηφία.

Ο τρόπος για να γίνει αυτό, είναι να δημιουργηθούν πλατιά συνθετικά σχήματα. Αυτό είναι αυτονόητο.

Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας.

Εμείς δεν μαζεύουμε υπογραφές για δημοψήφισμα.

Εμείς μαζεύουμε υπογραφές που λένε: Διαφωνώ. Είναι αντισυνταγματικό. Πάρτε το πίσω. Αλλιώς θα κάνουμε ότι μας επιβάλει το Σύνταγμα.

Εμείς λέμε: Αν ανοίξετε την πόρτα του φρενοκομείου θα «μπουκάρουμε μέσα».


Δεν λέμε τα παράπονα μας… στις Βρυξέλλες!!!

Αντίθετα ο κ. Καρατζαφέρης και ο ΛΑΟΣ προσπαθούν να καπελώσουν το 80%.

«Το ζητούμενο της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου είναι η Ενότης για τον κοινό αγώνα» . Μου επισημαίνει ένας αναγνώστης. Και έχει δίκιο. Αλλά θα έπρεπε να το πει στον κ. Καρατζαφέρη.

Η επιμονή του ΛΑΟΣ, να εκφράσει αυθεντικά το 80% του ελληνικού Λαού, είναι βαθειά διασπαστική και σεχταριστική, και εξυπηρετεί ουσιαστικά τους στόχους του πολιτικού ΚΑΡΤΕΛ της Ανοιχτής Κοινωνίας.

Ενότητα, σημαίνει σύγκλιση έξω από τις κομματικές γραμμές, στον κοινό στόχο, για να δημιουργηθεί μέτωπο με τους ψηφοφόρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ.
Ενότητα υπό τον κ. Καρατζαφέρη δεν θα γίνει. Αυτό είναι αυτονόητο και δεδομένο για όλους. Και για τον ίδιο.

Ο συνάδελφος Ε. Ανδρικόπουλος, έγραψε για το «νέο πολιτικό σχήμα το οποίο οσονούπω θα μας προκύψει (επισήμως) ως Σωτήρας» , και για λογαριασμό του οποίου ομίλησε ήδη , ( ανεπισήμως), ο κ. Μητσοτάκης.
Σε αυτόν τον «φορέα» κινείται ήδη ο «οικουμενικός» λαθροδημαρχούλης.

Ένας άλλος αναγνώστης μου επισημαίνει: « Aν ενθυμούμαι καλώς στη συνθήκη της Λισσαβώνας υπάρχει ρήτρα ότι αν ένα εκατομμύριο(1.000.000) πολίτες από οκτώ(8) διαφορετικές χώρες το επιθυμούν, μπορούν να ζητήσουν δημοψήφισμα για θέμα απτόμενο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Πρόκειται για τεράστιο σφάλμα. Και βέβαια για αυτό ευθύνεται ο πολιτικός φορέας που τον παραπληροφόρησε.

Η συνθήκη της Λισσαβώνας προβλέπει, ότι «1 εκατ. «πολίτες » μπορούν να ζητήσουν νομοθετική πρωτοβουλία από την Επιτροπή. Με τον τρόπο αυτό αποκτά «δημοκρατική νομιμοποίηση» η γραφειοκρατία της Επιτροπής. Η οποία θα αναλαμβάνει νομοθετικές πρωτοβουλίες ,έχοντας ως «λαϊκό έρεισμα τις ΜΚΟ». Οι κυβερνήσεις και τα εθνικά κοινοβούλια πηγαίνουν στην άκρη. Πρόκειται για μεθόδευση κατάλυσης της λαϊκής κυριαρχίας και της Δημοκρατίας, και παραχωρήσης των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, στην διορισμένη γραφειοκρατία.

Η προσπάθεια μέσα από ακροβατισμούς να παρουσιαστεί αυτή η διαδικασία ως όχημα για δημοψήφισμα, είναι καθαρά αποπροσανατολιστική και παραπλανητική.

Επιπροσθέτως, η όλη διαδικασία στην ΕΕ, συνδέεται με την Χάρτα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Και αυτή ακριβώς είναι η πολιτική στόχευση, όλων αυτών, που θέλουν να καταλύσουν τη λαϊκή κυριαρχία στην Ελλάδα.

Η ιθαγένεια, και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν είναι ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι πολιτικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Το ερώτημα για κάθε πατριώτη, είναι ποιος και γιατί «πλάσαρε» αυτή την ιδέα. Και εάν προήλθε εκ μέρους της κας Τζαβέλλα ,δεν χρειάζονται περισσότερες αναλύσεις .

Ο φίλος αναγνώστης Α.Α μου εξέφρασε μια άποψη με πολλές διαστάσεις.

«Ο ΛΑΟΣ , είναι ένα κλασσικό project. Παλιά τεχνική όσο και ο Κόσμος... Κατασκευάζεις μία δεξαμενή που θα υποδεχθεί τις αντιδράσεις όσων επιδιώκεις...και έτσι τις ελέγχεις...έχει ξανασυμβεί».

Τέλος ένας άλλος φίλος μου γράφει:

«Κυριε, Χατζάρα, σας ερωτώ ευθέως και αντρίκια, με το χέρι στην καρδιά, και αναμένω μιαν απάντηση εκ μέρους σας, αντρίκια και με το χέρι στην καρδια σας. Υπάρξατε εκ των πλέον ενθέρμων του ΠΑΣΟΚ, ως και (επιτρέψατε μου την έκφραση) πρασινοφρουρός! Το σήμερα σας δηλώνει έναν σπουδαίο Έλληνα και μπράβο σας. Τι σας έκαμε όμως να αλλάξετε;».

Αγαπητέ φίλε, δεν άλλαξα. Πίστευα και πιστεύω στην Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία, και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ήμουν και είμαι αντίθετος με την «Ξένη Ακρίδα», την «Εξάρτηση» και την ελληνική Ψωρο-ελίτ.
Πίστευα και πιστεύω ότι η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Έγινα όμως σοφότερος. Γειράσκω αεί διδασκόμενος .Στα χρόνια που πέρασαν πολλών ανθρώπων ειδον Άστεα και νόον έγνων. Ξέρω, ποιοι είναι οι «αρχιτέκτονες» του Κακού. Ξέρω, ποιοι κρύβονται και ποιοι τους εκπροσωπούν. Στα 50 μου, δεν με εξαπατούν, με συνθήματα. Αντίθετα μπορώ να τα αποκωδικοποιώ και να τους ξεσκεπάζω. Αυτό άλλαξε.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.1 Τα παπούτσια που αγόρασα πέρσι, δεν είναι τα ίδια σήμερα. Αλλάζουν. Τα πάντα ρη. Το παλιό «πράσινο κουστούμι», σήμερα ,το φοράνε πεμπτοφαλαγγίτες και προδότες.

ΥΓ.2 Το 81, ο «λαός» μπήκε μεν στην εξουσία, αλλά με « πράσινο ρουσφέτι».Τώρα μπήκαν στην εξουσία οι ΜΚΟ.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως. Στήριξη στον Καρατζαφέρη μόνο και εφόσον δεν ξεπερνά κάποιες γραμμές.
Η υπόθεση Ελλάδα εξάλλου είναι πάνω απο κόμματα!
Πάντως μέχρι τώρα το ΛΑΟΣ πέρα απο διάφορα τραγικά λάθη της ηγεσίας του έχει κάνει αρκετά θετικά. Εμείς θα τον σπρώξουμε να κάνει περισσότερα και να αποφύγει τα λάθη.

Παναγιώτης Ἰωαν. Βρεττᾶκος είπε...

Αποτελεί στρατηγικό λάθος η επιλογή να αναζητούμε την προστασία των δικαίων του έθνους και του λαού σε ξένα δικαιοδοτικά (δικαστικά) ή διοικητικά (πολιτικά) όργανα, έστω και αν σ’ αυτά συμμετέχει η χώρα μας.
Η προσφυγή σ’ αυτά ταιριάζει σε όσους ισχυρίζονται πως αποτελούν μειονότητα. Ευτυχώς, ακόμη δεν κατάφεραν να μας μετατρέψουν σε μειονότητα στο τόπο μας.
Το έχει άλλωστε διδάξει ο Ρήγας Φεραίος πριν από περισσότερο από 2 αιώνες
"Μην ελπίσωμεν εις ξένους, αλλά μόνον εις ανδρείαν και Ελλήνων την καρδίαν, η Πατρίς να λυτρωθεί".

Όσον αφορά στο ζήτημα που ανακύπτει σχετικά με την σκοπιμότητα ή μη της απαίτησης για δημοψήφισμα, πρέπει να έχουμε πάντα κατά νού, ότι η διενέργεια δημοψηφίσματος αποτελεί καλώς ή κακώς προνόμιο της εκάστοτε κυβερνητικής (κοινοβουλευτικής) πλειοψηφίας. Αν λάβουμε υπόψη το δεδομένο αυτό είναι φανερό ότι, δεν μπορούμε να ναρκοθετήσουμε το νόημα αυτού του αγώνα εξαντλώντας τον στην επιδίωξη ενός στόχου, η επιτυχία του οποίου δεν εξαρτάται ούτε από την βούληση ούτε από την δύναμή μας. Ο αγώνας μας έχει νόημα μονάχα αν έχει συνέχεια, ακόμη και αν αύριο η κυβερνώσα παράταξη καταφέρει να ελέγξει τους βουλευτές της και τους υποχρεώσει να υπερψηφίσουν το σχέδιο νόμου. Δεν είναι αγώνας ενός γύρου.
Εύλογα βέβαια μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος τι είδους αγώνας θα δοθεί στην επόμενη φάση. Χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο, όση αξία και αν έχει αυτή η δήλωσή μου, πιστέψτε με συνέλληνες, πως στην επόμενη φάση ο αγώνας θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικός. Και αυτό γιατί από την φύση του πράγματος, ακόμη και όσοι σήμερα παρακολουθούν αμέτοχοι θα υποχρεωθούν να πάρουν θέση. Να βρεθούν μπροστά στην ευθύνη. Στην προσωπική του καθενός ευθύνη. Απέναντι στα παιδιά του, στους γέρους γονείς του, στις μνήμες του.
Έτσι θα δυναμώσει η πάλη και καθώς έγραψε ο μεγάλος Καζαντζάκης «….όσο η πάλη πιο δυνατή τόσο και η τελική αρμονία πιο πλούσια…».
Επειδή όμως έχει αποδειχθεί περίτρανα πλέον, ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλώς εσφαλμένη νομοθετική πρωτοβουλία, αλλά με οργανωμένο σχέδιο είναι φανερό πως οι τακτικές κινήσεις αντίστασης πρέπει να έχουν τύχει προηγούμενης αναλυτικής και μεθοδικής επεξεργασίας, δίχως ταυτόχρονα να έχουν αποκαλυφθεί, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την αποτελεσματικότητά τους. Γι’ αυτό, λεπτομέρειες, ως προς το είδος και τα μέσα του αγώνα δεν πρέπει να τις συζητήσουμε ανοικτά πριν να κλείσει η συζήτηση στην Βουλή, παρεκτός από μιά. Απαρασάλευτα στην γραμμή τήρησης της συνταγματικής νομιμότητας. Αυτή καμιά κοινοβουλευτική πλειοψηφία όσο ισχυρή και αν κομπάζει πως είναι, όσο αλαζονικά και αυθάδικα και αν εκδηλώνει την βούλησή της, δεν μπορεί να αγνοήσει ή να καταλύσει.

Μη ξεχνάμε ότι σ’ αυτόν τον αγώνα στρατεύονται ξεχνώντας τις μεταξύ τους διαφορές, αριστεροί και δεξιοί, ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, του ΛΑΟΣ, του ΚΚΕ, ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ, εργάτες και επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και μεροκαματιάρηδες, νέοι και ηλικιωμένοι, κληρικοί και λαϊκοί. Αυτή είναι η δύναμή μας. Μη την σπαταλάμε. Δυναμώστε τον αγώνα, διαδώστε την διακήρυξη, προκαλέστε συζήτηση όπου βρεθείτε, ενημερώστε τους γύρω σας. Μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

"To ΛΑΟΣ είναι ένα κλασικό project ...κατασκευάζεις μια δεξαμενή για να υποδεχθείς τις αντιδράσεις όσων επιδιώκεις και έτσι τους ελέγχεις.."
Οτι και καλά δηλ.μόνο για το ΛΑΟΣ ισχύει αυτό .ΟΛΑ τα κόμματα και πολλές δήθεν κινήσεις είναι projects. Γι'αυτό και εμείς θα φυσάμε το γιαούρτι σε κάθε περίπτωση. Για τα άλλα ,όπερ έδει δείξαι.

Ανώνυμος είπε...

"To ΛΑΟΣ είναι ένα κλασικό project ...κατασκευάζεις μια δεξαμενή για να υποδεχθείς τις αντιδράσεις όσων επιδιώκεις και έτσι τους ελέγχεις.."
Οτι και καλά δηλ.μόνο για το ΛΑΟΣ ισχύει αυτό .ΟΛΑ τα κόμματα και πολλές δήθεν κινήσεις είναι projects. Γι'αυτό και εμείς θα φυσάμε το γιαούρτι σε κάθε περίπτωση. Για τα άλλα ,όπερ έδει δείξαι.

Ανώνυμος είπε...

osoi kanete kritiki ston hatzara ebedoste ayto pu grafei..."Με τον τρόπο αυτό αποκτά «δημοκρατική νομιμοποίηση» η γραφειοκρατία της Επιτροπής. Η οποία θα αναλαμβάνει νομοθετικές πρωτοβουλίες ,έχοντας ως «λαϊκό έρεισμα τις ΜΚΟ». Οι κυβερνήσεις και τα εθνικά κοινοβούλια πηγαίνουν στην άκρη. Πρόκειται για μεθόδευση κατάλυσης της λαϊκής κυριαρχίας και της Δημοκρατίας, και παραχωρήσης των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, στην διορισμένη γραφειοκρατία....."


ke rotao ego to syberasma pu vgainei einai oti laos kai mko syndeonte???? i einai mia astoxi kinisi??

Δημήτρης είπε...

Τα λάθη της ηγεσίας έχουν γίνει..είναι λιγότερα όμως από κάθε άλλο πατριωτικό φορέα..γι αυτό και έχει συνεχώς αυξανόμενους ψήφους..!
Και αν δεν υπήρχαν κάποιοι σαν και εσάς που χτυπάτε μία τέτοια προσπάθεια,που δεν σας αρέσει επειδή είναι ο Καρατζαφέρης ο αρχηγός και όχι κάποιος της αρεσκείας σας,θα ήταν πολύ ψηλότερα!
Γιατί όχι ενότητα κάτω από τον ΛΑ.Ο.Σ.; Δεν καταλαβαινω αυτό το κόλλημα!

Ανώνυμος είπε...

κ. Χατζάρα, κάποτε (στο πρόσφατο παρελθόν) στηρίζατε τον κ. Καρατζαφέρη και την παρέα... του. Τότε δεν γνωρίζατε τί "ρόλο" παίζει???
Δεν γνωρίζατε ότι εξ΄αρχής ήταν ο άνθρωπος της "αγίας" οικογένειας???
Γιατί ποτέ δεν τον ξεμπροστιάσατε σε τίποτα???
Γιατί για εσάς ήταν πάντα στο απυρόβλητο??? (για να μην πω για τον δίαυλο που φιλοξενεί τις εκπομπές σας πόσο τον στήριζε και τον στηρίζει)
Δεν είναι λίγο περίεργη η στάση σας???

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ.Α.Π ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ?

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ(9 ΓΡΑΜΜΕΣ+ΣΥΜΒΟΛΑ)

ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΚΟΒΙΑ?


ΑΣ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ.Α.Π ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ.Α.Π ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ?

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ(9 ΓΡΑΜΜΕΣ+ΣΥΜΒΟΛΑ)

ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΚΟΒΙΑ?


ΑΣ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ.Α.Π ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 1500 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ(ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΩΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 1500 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ(ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΩΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
παρόλο που βλέπω ανελλιπώς την εκπομπή σας και χειροκροτώ τα λεγόμενά σας εντούτοις πρέπει να σας πω ότι με προβληματίζει λίγο αυτό που είπατε για την δίκη (δεν ξέρω καλά την ιστορία) που μας προτείνεται να παραστούμε ειρηνικά.

Βασικά και αλλού διαδηλώνουν οι πολίτες ειρηνικά και μετά αυτομάτως εμφανίζονται οι Ακροαριστεροί Απατεώνες για να προκαλέσουν. Στη συνέχεια έρχονται οι Χρυσαυγίτες (απατεώνες και αυτοί) για να γίνει αντιπαράθεση. Στο τέλος γεμίζει ο τόπος από ασφαλίτες και λοιπούς χαφιέδες και χαλάει το πράγμα.

Για να υπάρξει ένα κίνημα χρειάζεται οργάνωση και εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί. Θα σας παρακαλούσα να επιχειρηματολογήσετε αν κάνω λάθος. Πολύ φοβάμαι ότι λόγω της ασκούμενης τρομοκρατίας δε θα υπάρξει το αποτέλεσμα που θα πρέπει να έχουμε και σε αυτή και σε άλλη περίπτωση. Ποιός θα πάει να τα βάλλει με την μαφία της αριστεράς αν δεν έχει την εξασφάλιση ότι δεν κινδυνεύει...

ΦΦ

Αποστόλης είπε...

''Οι κυβερνήσεις και τα εθνικά κοινοβούλια πηγαίνουν στην άκρη. Πρόκειται για μεθόδευση κατάλυσης της λαϊκής κυριαρχίας και της Δημοκρατίας, και παραχωρήσης των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, στην διορισμένη γραφειοκρατία''.
Μωρέ τι μας λές; Να προσέχουμε τότε μην τη πάθουμε, γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτό ισχύει εδώ και κάτι χρόνια.
Αγαπητέ Χατζάρα αν το χαρτί τους, (για τους αγανακτισμένους) είναι ο Καρατζαφέρης τότε η λύση είναι να ανεβάσουμε τον Καρατζαφέρη και να τον πιέζουμε να κάνει τις υποσχέσεις του πραγματικότητα. Τους παίζεις με τα ίδια τους τα χαρτιά. Διαφορετικά το διαίρει και βασίλευε είναι επίσης ένας τρόπος που εφαρμόζεται και μάλιστα με άριστα αποτελέσματα.
Κατακαημένη Ελλάδα.
Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Κ Χατζαρα μας απογοητευεται ..κριμα..ο Καρατζαφερης φταιει λοιπον ,σε ευχαριστουμε για την αποκαλυψη .

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία. Μήπως μπορείται να με βοηθήσετε; Εάν κάποιος γίνει έλληνας πολίτης δεν θα είναι ταυτόχρονα ελευθέρως διακινούμενος σε όλη την Ευρώπη; Είμαστε σίγουροι ότι είναι επιθυμητό απο τους "εταίρους μας", 2.000.000 αγνώστης ταυτότητας μουσουλμάνοι να διακινούνται ελευθέρως σε όλη την ευρώπη με ελληνικά διαβατήρια; Θεωρούν πολύ μικρό τον αριθμό; Δεν τους ενδιαφέρουν σε αυτήν την περίπτωση οι "τρομοκράτες" που ενδεχομένως επιλέξουν την χώρα μας σαν πύλη εισόδου ή το ότι όλοι αυτοί μπορούν δυνητικά να μετοικίσουν και στις χώρες τους;

Ανώνυμος είπε...

O Κος Χατζάρας μιά χαρά και τα λέει απο την εκπομπή του στο BlueSky και μιά χαρά τα γράφει εδώ.
Το θεμα ομως αγαπητοί συνΕλληνες ειναι τι ειμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ΕΜΕΙΣ!!!!!!! Διότι αραγμένοι στους καναπέδες μας στο τέλος θα μας Γα@@@@ουν και θα πουμε και ευχαριστώ θελουμε κι'άλλο.
Πρεπει να κατέβουμε στους δρόμους και να τους πάρουμε παραμάζωμα ολους αυτους τους ΛΕΧΡΙΤΕΣ.
Μολις αιωρηθουν απο τις κρεμάλες οι πρώτοι ψευτοπολιτικάντηδες προδότες παρέα με μερικους Δημοσιογράφους,Μεγαλοκαναλάρχες τότε θα ξυπνήσει και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και θα τους στείλουμε ολους να ζήσουνε αλλού.
Καταλάβατε καμάρια μου???? Τα πράγματα ειναι πολύ απλά βάρδα και μην γίνει η αρχή τα υπόλοιπα θαρθουν μόνα τους.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

titosp.blogspot.com είπε...

Κυριε Σπυρο, σας απευθυνομαι παλι με το χερι στην καρδια, για να σας πω οτι η απαντησις σας με ικανοιησε πληρως, και οχι μονο. Δειξατε οτι οντως γινατε σοφοτερος, και τουτο σας καθιστα και εντιμοτερο. Ευγε. Αναφερθηκατε στην ηλικια σας (50). Εγω ειμαι 70, αλλα ποσο σοφοτερος δεν γνωριζω. Απο την μελλοντικη μας επαφη θα το διαπιστωσω. Παντως σας ευχαριστω για ολα. Επιπροσθετως να σας επισημανω οτι μπορειτε να με βρειτε και ως reggolb 2 στα blogs. Και παλι χαιρετιζω την επαφη μας. Ναστε καλα να συνεχισετε τον αγωνα μας για την Πατριδα.

Ανώνυμος είπε...

Απο τα ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΜΟΥ
"Αν θες να τρομαξεις 100 monkeys σκοτωσε ενα "

Ανώνυμος είπε...

O Καρατζαφέρης αγαπητοί πετυχε αυτό που ήθελε.Να μπει στην Ελληνική Βουλή και στο Ευρωκοινοβουλιο ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ!!!!!!!
AnonymousJ.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...