11/1/10

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είναι, πιά, ολοφάνερο το σχέδιο που υλοποιεί η (κατοχική) κυβέρνηση του Jefry.

ΣΤΟΧΟΣ :

1. ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ.
2. ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
3. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ :

1. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Νομοσχέδιο ¨Καλλικράτης¨.
Προσοχή! Δημιουργεί ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΕΣ(!) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, με Αιρετούς (από ποιούς άραγε;) Περιφερειάρχες. Η απαίτηση αυτονομίας είναι ζήτημα ελαχίστου, χρόνου.)
2. ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ - ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ του πληθυσμού. (Νομοσχέδιο για παροχή ιθαγένειας(!) και ψήφου στους λαθρο. (Οι ψηφοφόροι που θα βγάζουν του περιφερειάρχες!)
3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ της μεσαίας τάξης των ΕΛΛΗΝΩΝ (Προσοχή : τα οικονομικά μέτρα που εξαγγέλονται στοχεύουν ΜΟΝΟΝ τους Ελληνες! Οχι τους λαθρομετανάστες που συνιστούν την κυριώτερη, ίσως, νομισματική αιμοραγία της Ελληνικής οικονομίας, προς το εξωτερικό).
4. ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. (Δεν έχουμε δεί τίποτα ακόμη!) με σκοπό να αναγκαστούν οι Ελληνες να ξεπουλήσουν τίς ιδιοκτησίες γής που κατέχουν.
5. ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ και ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και του ΣΤΡΑΤΟΥ Εθνικών συμβόλων. (Βλέπε κατορθώματα ΠΡΟΠΟ, δολοφονίες αστυνομικών, συρρίκνωση Ενόπλων Δυνάμεων, κατάργηση παρελάσεων, κάψιμο σημαιών κ.λ.π.)
6. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (Διαμαντοπούλου, Δραγώνα κ.λ.π.)
7. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. (Βασικό στοιχείο Εθνικής συνοχής) (Πράκτωρ Κοπρώνυμος!)
8.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ για τις επερχόμενες ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (Δημιουργία τζαμιών, σχολείων, ειδικών οικονομικών επιδοτήσεων, ¨ελαστική¨ αντιμετώπισή τους από τις Αρχές)
9. ΥΠΟΔΟΜΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Ξεπούλημα ΟΛΩΝ των ΜΜΕ σε περιούσια χέρια)
(Απόκρυψη εγληματικότητας, Υπόθαλψη υποστήριξη τρομοκρατικών ενεργειών και οργανώσεων, διασπορά χαλκευμένων δημοσκοπήσεων,)
10. ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΚΟ με καθαρά Ανθελληνικές θέσεις..

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ Τ Ω Ρ Α ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

OKYALOS

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέρα απο Σόρος, Πόππερ και τους εν Ελλάδι πλασιέ τους, ο όρος open society πρωτοειπώθηκε απο τον Henri Bergson. Κάποια στιγμή επιτέλους ας σταματήσουν οι θεωρίες συνομωσίας κύριε Χατζάρα. Έχετε άδικο^^
Ή μήπως όχι; "Henri Bergson was born in Paris as the son of a prosperous Jewish musician from Poland".
Ριχάρδος ο Εβραιόκαρδος και αυτός :))

Ανώνυμος είπε...

Δύο αποσπάσματα από το πολύ εμπεριστατομένο δοκίμιο του καθηγητή του Παν.Πειραιώς κ.Ηφαίστου:

Πηγή: Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/blog-post_8379.html

"...μεταφυσικής πολιτικής έννοιας «πολυπολιτισμικότητα: Τον βιασμό δηλαδή της ανθρωπολογικής συνοχής για να προκληθεί μια διαφοροποιημένη κοινωνία χαλαρής εσωτερικής ανθρωπολογικής συνοχής της οποίας η συγκράτηση θα επιτυγχάνεται λόγω ανθρωπολογικής αποδυνάμωσης των πολιτών με αποδόμηση των συλλογικών ταυτοτήτων τους. Με τεχνητή επίσης ανάμειξή τους με ιδεολογική ενθάρρυνση της λαθρομετανάστευσης, με συγγραφή ιστοριογραφημάτων που ροκανίζουν τις καταστατικές ιστορικές μνήμες και με αποδόμηση όλων των πνευματικών και πολιτισμικών κτισμάτων που διαμορφώνουν ανθρωπολογικά μια συλλογική οντότητα."

"Η δημοκρατία, η κοινωνική ελευθερία και η πολιτική ελευθερία πλέον, στο βάθος του επερχόμενου μέλλοντος, μπορούν να γίνουν αντιληπτά μόνο ως η συγκρότηση και η συγκράτηση πολιτειακών δομών συμβατών με μια φυσιολογικά εξελισσόμενη ανθρωπολογία. Με αυτό εννοούμε όσο το δυνατό λιγότερες εξωγενείς επιδράσεις, όσο το δυνατό ανεπηρέαστα από ηγεμονικές επιρροές, όσο το δυνατό λιγότερους ή και καθόλου ανθρωπολογικούς πειραματισμούς και η διαφύλαξη της μη ρατσιστικά νοούμενης ανθρωπολογικής διαμόρφωσης ως κόρη οφθαλμού."

Ανώνυμος είπε...

Στο press-gr έχουν δημοψήφισμα για του Μετανάστες. Ήδη 72% είναι υπερ του να γίνει...

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ είπε...

Εύγε συνέλληνα! Ακριβής ανάλυση δεδομένων και ορθή πρόβλεψη συνεπειών. Παρεμφερές δημοσίευμα: http://patriotikinisi.blogspot.com/2010/01/blog-post_11.html

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήσαμε, αγαπητέ φίλε, και αυτά που λες είναι όλα σωστά και καλά διατυπωμένα. Να κατέβουμε στους δρόμους. Τέλειωσαν τα ψέμματα.

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή! Δημιουργεί ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΕΣ(!) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, με Αιρετούς (από ποιούς άραγε;)
KAI ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!
ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ.
ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ.
ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει τον Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι η με το βαμβάκι όπως λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας.

Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας και την αποσιώπηση των μπουκωμένων Μ.Μ.Ε ,δεν έχουν αντιληφθεί το που μας πάνε.

Ελάτε ΟΛΟΙ μαζί με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


ETHEROVAMON

anti metatron είπε...

ΒΑΣΗ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΦΑΝΩΣ ΝΟΜΙΚΩΣ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕΣΩ ΕΙΚΟΣΑΕΤΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΕΞ' ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΤΥΠΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ( ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ) ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΜΗΤΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ (ΣΥΝ) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ EΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΑΦΩΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΙΙ ΤΑΧΕΩΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

..τωρα προωθούν το καλλικράτης