12/1/10

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.

Η ψήφιση του αντισυνταγματικού λαθρο-νομοσχεδίου συνιστά ανατροπή του πολιτεύματος.

Του Σπύρου Χατζάρα

Το λαθρο-νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση του βίαιου εποικισμού, είναι μέρος της «τριλογίας», που περιλαμβάνει το σχέδιο Χάλι-Κράτη, και τον φασιστικό εκλογικό νόμο για τον διορισμό των βουλευτών.
Η στάση μας πρέπει να είναι συνολική.
Όχι σε όλα.

Δημοψήφισμα για τις μη αναθεωρητέες διατάξεις δεν γίνεται. Ούτε μπορεί να ζητάμε δημοψήφισμα ,για το αν θα καταργηθεί ή όχι η Λαϊκή Κυριαρχία.

Το λαθρονομοσχέδιο για την χορήγηση « τουριστικής» ιθαγένειας στα Λάθρομεταναστόπουλα και ψήφου στους «μαχητές» , «του Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς-UCC», και τους άλλους Εποίκους, είναι αντισυνταγματικό και παραβιάζει θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος. Τελεία και παύλα.

Δημοψήφισμα για τις μη αναθεωρητέες διατάξεις δεν γίνεται.
Δημοψήφισμα για να καταργήσουμε με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ , θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος, είναι και γελοίο σαν αίτημα αλλά και αντισυνταγματικό .

Ο Επικοινωνιακός Τσαρλατανισμός είναι υπαρκτός όπως ήταν και ο σοσιαλισμός στη Σοβ. Ένωση.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας τους λέει:
http://epitropi-es.blogspot.com/2010/01/3-28122009.html

«Πάρετε πίσω το λαθρο-νομοσχέδιο. Εάν το ψηφίσετε, αυτό θα είναι πραξικόπημα, και σύμφωνα με το σύνταγμα ο λαός είναι υποχρεωμένος να αντισταθεί με κάθε μέσο στην Χούντα της Ανοιχτής Κοινωνίας.»

Η ψήφιση του αντισυνταγματικού λαθρο-νομοσχεδίου συνιστά συνταγματική εκτροπή. Ανατροπή του πολιτεύματος.

Το δημοψήφισμα , όπως λέει η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , μπορεί να το προκαλέσει μόνη της η κυβέρνηση, εάν νομίζει ότι εκφράζει τη θέληση του ελληνικού λαού, αλλά με ερωτήματα που δεν παραβιάζουν το Σύνταγμα.

Αντί λοιπόν να χάνουμε τον καιρό μας, με τις κοινοβουλευτικές κορώνες και λάθος στόχους, η σωστή πολιτική είναι, να καλέσουμε τον λαό, σε αντίσταση με κάθε μέσο στην Χούντα της Ανοιχτής Κοινωνίας, για την επάνοδο στην Δημοκρατία.

Αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο και να το καταλάβουν όλοι.

Η ψήφιση του λάθρο-νομοσχεδίου θα είναι πραξικόπημα.

Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι.

Αντί για «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ», το σύνθημα μας πρέπει να είναι: ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χατζηκωστης στην Κυπρο δολοφονηθηκε. Μας εχουν κηρυξει πολεμο κι εμεις κοιμομαστε. Ευτυχως παντως, οι δικοι μας εκδοτες ειναι προθυμοι και δεν κινδυνευουν.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κύριε Χατζάρα. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και το νομοσχέδιο για τους εποίκους και το νομοσχέδιο "Καλλικράτης".

Δεν πρέπει να αποκτήσουμε παρωπίδες και να επικεντρωθούμε μόνο στο ένα καθώς όχι μόνο τα δύο είναι συγκοινωνούντα δοχεία αλλά οι περιφέρειες είναι το αυγό του φιδιού το οποίο τελικά θα φέρει την ενιαία Ευρωπαϊκή περιφέρεια "Μακεδονίας" (Ψευτομακεδονία+Μακεδονία) όπως την θέλουν μερικοί "ανοιχτόμυαλοι". Το από ποιους και πώς θα διακυβερνάται αυτή η Ευρωπαϊκή περιφέρεια νομίζω δεν χρειάζεται και πολλή φαντασία.

Ανώνυμος είπε...

Πλεον δεν υπάρχει ιδεολογική αντιπαράθεση μεταξύ "αριστερών" "δεξιών" ή "φασιστών" και προδευτικών, αυτά είναι βλακείες διότι
έχουμε να κανούμε καθαρά με έναν λαό αμυνόμενο και νεοταξίτες ναζιστές (χωρις σβαστιγγα) που θέλουν να κάνουν πειράματα κοινωνικής μηχανικής.

και επειδή η δεξαμενή σκέψης της νεοκουλτούρας στέρεψε

τις καραμέλες "ξενοφοβία" "ρατσισμός"
"φασισμός" "ακροδεξία" "νεοναζι" και "ανθρωποσαυροειδή δικαιώματα" να τις τοποθετήσουν ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΈΡΟΥΝ μπας και συνέλθουν απο την σιωνιστική φασιστική συναρχία που επικρατεί στις στοές τους.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας για να έχει υπόσταση πρέπει να ξεφύγει από το διαδίκτυο και να γίνει μια πραγματικότητα. ΠΡΕΠΕΙ να υπάρξει! Και αυτό γίνεται μόνο με την δημιουργία γραφείων. Πριν τις γιορτές μας είπατε ότι θα γίνουν γραφεία από το νέο έτος. Πότε θα γίνει κάτι τέτοιο και πως μπορούμε να βοηθήσουμε?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ. Χατζάρα,

Τί έχετε πάθει; Τί σάς ενοχλεί δηλαδή καί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Τό ένα συπληρώνει το άλλο, δέν τό αποκλείει!
ΔΕΝ μπορείτε νά χαρακτιρίζετε "γελοίους καί τσαρλατάνους" όσους απαιτούν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Δηλαδή μόνο εσείς κατέχετε τήν "Αλἠθεια" καί μόνον εσείς είστε πατριώτης; Τώρα βρήκατε νά εξωτερικεύσετε όλα τά προβλήματα που φένεται ότι έχετε μέ τούς "άλλους" πατριώτες (εννοώ τό ΛΑΟΣ); Δυστυχώς ενσπείρετε ΔΙΧΟΝΟΙΑ καί όχι ΟΜΟΝΟΙΑ (τό πανάρχαιο πρόβλημα τής φυλής μας...).
Όσον αφορά τά επιχειρήματα που χρησομοποιείται εναντίον όσων απαιτούν δημοψήφισμα είναι ... επιεικώς σαθρά.

ΥΓ: Είμαι αυτός που σάς είχα κάνει τήν πρότασι νά καλέσετε τόν κ. Γεωργιάδη στήν εκπομπή σας καί νά τού θέσετε όλες τίς σκέψεις/προβληματισμούς σας. Δέν τό κάνατε, παρ' ότι η πρότασίς μου είχε υιοθετηθή κι από άλλους αναγνώστες τού ιστολογίου σας (κακώς δέν τό πράξατε). Εάν δέν ενθυμείστε τό σχόλιό μου, θά σας παρακαλούσα νά τό βρείτε μιάς καί αναφέρομαι ιδιαιτέρως επιτιμητικά στό πρόσωπό σας. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Δημοψήφισμα και από τον Τριανταφυλλόπουλο

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=94278&cid=6

Αγωνιούν για ένα θετικό αποτέλεσμα...

Ανώνυμος είπε...

Με βάση τις σωστές επισημάνσεις του άρθρου ,το ορθό αίτημα θα μπορούσε να είναι :

ENEΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

δηλ. για οποιοδήποτε θέμα συγκεντρώσει έναν ορισμένο αριθμό υπογραφών σε Εθνικό Η/ΚΑΙ τοπικό επίπεδο.

Αν για την Ιταλία είναι 500.000 για μας θα μπορούσε να είναι 100-150.000 υπογραφές.
Αυτό βάζει στο παιχνίδι τους λεγόμενους παίκτες αρνησικυρίας (βέτο).
'Ενα τέτοιο αίτημα θα συσπείρωνε τους οπαδούς όλων των κομμάτων .
Είναι ένα αίτημα παράλληλα με άλλες μορφές αγώνα .
Ναι,το ξέρω ότι δεν θα το κάνουν. Ούτε όμως θα φοβηθούν τις διαδηλώσεις.
Το ζητούμενο είναι να υπάρξουν συγκεκριμένα αιτήματα που να συνδυαστούν (υπό συζήτηση το πώς)με συγκεκριμένους τρόπους πολιτικής ανυπακοής .

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!!!
ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ:
α)Χάλη-Κράτη
β)Εκλογικό Νόμο
γ)Απόδοση Ιθαγένειας στους Μετανάστες


ΝΑΙ!!!!!! ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!

ETHEROVAMON

Unknown είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΡΕΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ.ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΘΗ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ-AΡΚΑΔΩΝ - ΙΩΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΤΖΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΄ΚΡΙΣΗ΄ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΧΩΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΠΡΟΣΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΟΜΗΡΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ. ΠΟΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ 3.000.000 ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΞ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ(ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ Π.Χ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
http://etinarcadia-ego.blogspot.com/2009/12/2007.html
ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ VIDEO ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΦΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε!

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Η διάταξη αυτή δεν θέτει κανένα νομικό δικαίωμα και καμία νομική υποχρέωση.

Ο εν τοις πράγμασι επικρατών-στα όπλα, όχι στα λόγια- μπορεί να την επικαλεστεί. ΚΑΝΕΙΣ άλλος.