16/1/10

Μήνυμα από Οργανωμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ προς την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών.

Σήμερα 15-1-2010 και ώρα 15.50 περνάω οδηγώντας την οδό Πατησίων. Στο ύψος περίπου της πρώην ΑΣΟΕΕ, στην κάθοδο προς Ομόνοια και για ένα συνεχόμενο μήκος 200 μέτρων στο πεζοδρόμιο βρίσκονταν απλωμένα μπροστά από μαγαζιά δεκάδες αλλοδαποί επιδιδόμενοι στη μοναδική γι αυτούς ενασχόληση επιβίωσης πώλησης λαθραίων εμπορευμάτων, ....χωρίς ταμειακή μηχανή και αποδείξεις φυσικά.Πως θα μπορούσαν άλλωστε.
Και ερωτώ γι αυτό το χάλι της παραοικονομίας ,κύριοι Υπουργοί, που λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια όλων των νόμιμων εμπόρων της περιοχής δεν συμμαζεύεται; Την στιγμή που όλοι καλούνται να επιδείξουν φορολογική συνείδηση , το κράτος ανέχεται το παρεμπόριο προκλητικά. Βεβαίως φαντάζομαι ότι οι λόγοι που σας οδηγούν να κάνετε τα στραβά μάτια, χωρίς αυτό να σας δικαιολογεί καθόλου σε μένα, είναι ότι αν επιχειρήσετε να επιβάλετε το νόμο θα έλθετε αντιμέτωποι με το οξύ πρόβλημα επιβίωσης αυτών των ανθρώπων το οποίο θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Τα λέω αυτά γιατί από τη μια η πείνα δεν πολεμιέται, αλλά και από την άλλη κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τον πολίτη δεύτερης κατηγορίας, έναντι του νόμου, στην ίδια του τη χώρα.
Και επειδή δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα επιβίωσης αυτών των ανθρώπων που είναι ήδη εδώ, τώρα προσπαθούμε να φέρουμε κι άλλους.
Προειδοποίηση: Εάν δεν πάρετε μέτρα ΤΩΡΑ δεν θα αρχίσουμε το ξύλο με τους μετανάστες, αυτό θα σας βόλευε για να ασκήσετε το γνωστό παιχνιδάκι του προστάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά το ξύλο θα το τρώτε παντού εσείς οι ίδιοι όπου κι αν τολμήσετε να εμφανιστείτε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν έρχεται η αστυνομία για έλεγχο έξω από την ΑΣΟΕΕ, οι λαθρέμποροι μπαίνουν μέσα στη σχολή, όπου προστατεύονται από το άσυλο και από τους αναρχικούς φοιτητές. Σε καθημερινή βάση, χρησιμοποιούν το προαύλιο της σχολής για αφόδευση και για αποθήκευση των προϊόντων τους. Προτείνω η νέα υπ. παιδείας και ο ΠΡΟ-ΠΟ να έλθουν να μείνουν μια ώρα εκεί που αφοδεύουν οι λαθρέμποροι, όπως μένουν τα παιδιά του Έλληνα που σπουδάζουν στην ΑΣΟΕΕ. Η ξεφτίλα και η υποβάθμιση σε όλο της το μεγαλείο!

Ανώνυμος είπε...

Καλά φίλε μου αυτά που μας λές.
Να μου επιτρέψης μια ερώτηση.
Εξακολουθείς να είσαι οργανωμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ;

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...