29/1/10

Ορισμένοι ξύπνησαν κατόπιν εορτής και κάνουν τώρα τον τζάμπα μάγκα

Τα εμβόλια δεν έχουν ακόμα ακυρωθεί.

«Να κάτσουν στο σκαμνί όσοι βάφτισαν τη γρίπη πανδημία», ζήτησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΠαΣοΚ και Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών της Υγείας στο London School of Economics κ. Ηλίας Μόσιαλος ,που δεν έβγαζε άχνα όταν εμείς φωνάζαμε από το δελτίο των 11. Να ζητήσει τα επιστημονικά δεδομένα και τις εκθέσεις βάσει των οποίων κηρύχθηκε η πανδημία για τη νέα γρίπη, κάλεσε την υπουργό Υγείας κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ο κ. Ηλ. Μόσιαλος.

Το Εθνικό Συμβούλιο Πανδημίας Γρίπης εφήρμοσε τις αποφάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), δήλωσε η πρόεδρος του συμβουλίου κυρία Ελένη Γιαμαρέλλου, σχολιάζοντας όσα ειπώθηκαν στη Βουλή.

Η υπουργός Υγείας κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου εξακολουθεί να προσπαθεί να ακυρώσει το μεγαλύτερο μέρος της παραγγελίας των πανδημικών εμβολίων. Τις τελευταίες ημέρες γίνονται προσπάθειες να ακυρωθεί η παραγγελία περίπου 12,3 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων ώστε να εξοικονομηθούν περίπου 80 εκατ. ευρώ. Επίσης, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου ζητούν από φαρμακευτική εταιρεία να επιστρέψει στο Ελληνικό Δημόσιο περίπου 10 εκατ. ευρώ, ποσό που είχε δώσει η προηγούμενη κυβέρνηση μαζί με την παραγγελία 3 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=312071&dt=28/01/2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια.

Αφού την πάτησα και πίστεψα στην γρίππη των πουλερικών με τα ίδια ακραία σενάρια, ότι δηλαδή θα πεθάνουνε 5 δις άνθρωποι, μετά κατάλαβα τί γίνεται και έλεγα σε διάφορους "τρελλές αγελάδες, διοξίνες, γρίππη πουλερικών, υδράργυρος στα ψάρια, σύντομα κάτι με τα γουρούνια θα γίνει", με κοιτούσαν όλοι περίεργα.

Σκάει μετά η γρίππη των χοίρων. Το ίδιο μοτίβο. Κάποιο ζώο που το τρώμε έχει αρρώστια και θα πεθάνει ο μισός πλανήτης.

Έλεγα εγώ ότι θα βγει εμβόλιο και να μην το κάνουνε γιατί θα είναι σίγουρα πείραμα. Μου λέγανε όλοι ότι βλέπω πολύ Λιακόπουλο και ότι είναι χαζό αυτό που λέω. Βασικά είχα προχωρήσει παραπέρα και ελεγα ότι δεν υπάρχει γρίππη. Και όντως μπορεί κάποιος να μας πει υπό κανονικάς υνθήκας πόσοι άνθρωποι με πνευμονολογικά προβλήματα πεθαίνουν κάθε μέρα στην εντατική; Και αν πεθάνανε από γρίππη γιατί να πιστέψω ότι δεν είναι η κοινή γρίππη;

Τελικά δικαιώθηκα και δεν εφταιγε ο Λιακόπουλος που δεν παρακολουθώ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τη συνέντευξη του Andrew Maniotis στο site www.hivwave.gr

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...