1/1/10

Ο «θίασος των χαφιέδων» και οι ΔΟΛιες ιστορίες της Εβραίας γιαγιάς

"Τα τείχη….μεταξύ γενεών και φυλών, μεταξύ αυτοχθόνων και μεταναστών, μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων δεν πρέπει να υπάρχουν πλέον, πρέπει να κατεδαφιστούν". Barack Hussein Obama, πρόεδρος Η.Π.Α., 24 Ιουλίου 2008.

Ο «ορφανός» πλέον, πρετεντεράκος, μας κάνει μάθημα νέου- «πατριωτισμού», με επικοινωνιακό στόχο, να υποστηρίξει ότι οποιοσδήποτε βρίσκεται εκτός, νέου –Πατριωτισμού και Ανοιχτής Κοινωνίας, είναι ακροδεξιός.

Αυτή είναι, η «σκληρή γραμμή», που επεξεργάστηκε το Εβραίο-ναζιστικό, Tavistock Institute και η σοσιαλδημοκρατική Λέσχη (Bilderberg).

Η «ανοιχτή κοινωνία» δεν αναγνωρίζει έθνη, λαούς και κράτη. Μόνο ένας λαός, ο περιούσιος, έχει την ευλογία του θεού (τους).Όλοι οι άλλοι θα είμαστε πολίτες- πελάτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης.(των Τσιφουτ-τραπεζιτών).
Επομένως, κάθε ένας που είναι αντίπαλος της«ανοιχτής κοινωνίας», και της «παγκόσμιας διακυβέρνησης» είναι εθνικιστής και επομένως ακροδεξιός. Απλά πράγματα.
(Ο Γιαννάκης ξεκίνησε την «καριέρα» του από μεταφραστής του γραφείου τύπου της αμερικανικής πρεσβείας. Προφανώς συνεχίζουν να το κολλάνε ένσημα) .


«Μαθήματα πατριωτισμού»
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=307077&dt=30/12/2009

-«Πριν από τρία χρόνια, ο γνωστός θίασος της πατριδοκαπηλίας αλλά και άλλοι αφελείς πλην άδολοι συμπατριώτες μας, υποκίνησαν το λιντσάρισμα ενός σχολικού εγχειριδίου Ιστορίας και της συγγραφέως του. Το αμάρτημα του βιβλίου ήταν ότι δεν παρουσίαζε την Ιστορία «όπως μας την έμαθε η γιαγιά μας» - για να δανειστώ την καταλυτική διατύπωση του Λάκη Λαζόπουλου...»

Σχόλιο : Επομένως για τον Χαφιέ , το βιβλίο της Ρεπούση, ήταν επιστημονικό και όχι βιωματικό. Η ολοκληρωτική μαύρη προπαγάνδα. Το εγχειρίδιο, που είχε παραγγείλει το ΠΑΣΟΚ και εξέδωσε η ΝΔ ήταν προπαγανδιστικό και όχι επιστημονικό . Παρουσίαζε την Ιστορία, «όπως ήθελε να μας την μάθει η ( Εβραία) γιαγιά του Σόρος. Στην παραλία της Σμύρνης δεν επικράτησε συνωστισμός. Το τι επικράτησε το αφηγήθηκαν «αντικειμενικά» οι «ξένοι ανταποκριτές».
Το εγχειρίδιο απέκρυβε και τον ρόλο του (πράκτορα) Στεργιάδη και την προδοτική απόφαση της κυβέρνησης των «βασιλοφρόνων» να απαγορεύεται η μεταφορά Ελλήνων από την Μικρά Ασία στην Ελλάδα, και την απόφαση της κυβέρνησης των προδοτών να μην εξοπλίσει τους Έλληνες της Σμύρνης, την ώρα που εισέβαλαν οι Τσέτες του Κεμάλ.'Ολα αυτά ήταν η ιστορία που «μας την έμαθε η γιαγιά μας». Ενώ οι "επιστήμονες χαφιέδες" θα μας μάθουν την ιστορία όπως την έγραψε το CDRSEE του Σόρος.


-Όπως είπα, στο λιντσάρισμα πρωτοστάτησαν πολλοί και διάφοροι. Από τον ΛΑΟΣ και τους οπαδούς του ως την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ, συμπεριλαμβανομένων και των γνωστών «ακροδεξιών της ακροαριστεράς».
Κοινό χαρακτηριστικό των προαναφερθέντων: ένα μείγμα ημιμάθειας και ιδεοληψίας. Και κοινό ανακλαστικό:Ο φόβος. Ο φόβος που μετατρέπεται σε καχυποψία όταν τα πράγματα δεν διατυπώνονται απαραιτήτως όπως «τους τα έμαθε η γιαγιά τους».

Σχόλιο : Η «σκληρή γραμμή», του Εβραίο-ναζιστικού Tavistock Institute θέλει «ακροδεξιούς» παντού. Ακροδεξιά της ΝΔ, «ακροδεξιά της ακροαριστεράς», και δεν συμμαζεύεται. Είναι ένα κλασικό επικοινωνιακό τέχνασμα. Προσδιορίζοντας τους αντιπάλους τους, οι χαφιέδες, σαν ακροδεξιούς, αυτοπροσδιορίζονται ως «δημοκρατικοί».
Στην πραγματικότητα ο διαχωρισμός σε δημοκρατικούς και ακροδεξιούς έχει πάψει να υπάρχει από τη στιγμή που εισέβαλε η «Ανοιχτή Κοινωνία» , που θέλει να καταργήσει τα πολιτικά μας δικαιώματα, τη δημοκρατία, και τα εργασιακά μας δικαιώματα. Επομένως ο ακροδεξιός που αγωνίζεται εναντίον της ανοιχτής κοινωνίας είναι Δημοκράτης. Και ο Πρετεντεράκος δεν είναι δημοκρατικός, αλλά νέο-φασίστας Χαφιές της Ανοιχτής Κοινωνίας. Και βέβαια όποιος γνωρίζει την ιστορία είναι «ημιμαθής», ενώ τσαρλατάνισσες, με πτυχία γαλλικής φιλολογίας και ψυχολογίας, μπορούν, να εκφράζουν έγκυρα « επιστημονικές απόψεις» για την ιστορία, που την αγνοούν, επειδή τους δίνει το ελεύθερο το ΙΔΡΥΜΑ. (Σόρος).Η επίκληση του ΦΟΒΟΥ, εναι επίσης ένα ιδεολόγημα του Tavistock Institute.


-Η ίδια ιστορία με τους ίδιους πρωταγωνιστές επαναλαμβάνεται και σήμερα. Αυτή τη φορά στόχος του όχλου είναι μια καθηγήτρια Πανεπιστημίου, πρώην βουλευτής του ΠαΣοΚ, η οποία τοποθετήθηκε ειδική γραμματέας στο υπουργείο Παιδείας. Τι περιλαμβάνει το κατηγορητήριο; Ότι σε παλαιότερα επιστημονικά βιβλία της διατύπωσε απόψεις οι οποίες (κατά τους επικριτές της) δεν συνάδουν με το κυρίαρχο εθνικό φρόνημα.

Σχόλιο : «Στόχος του όχλου» λέει ο Γιαννάκης της ψωρο-ελίτ, και είναι ακριβώς το αίσθημα με το οποίο αντιμετωπίζουν τον λαό. Η ψυχολογία της Μαρίας Αντουανέτας. Αυτοί οι «εκλεκτοί» του Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ, του Σόρος, της Αμερικανικής Πρεσβείας και των εργολάβων, θεωρούν τον πολίτη, τον Έλληνα, τον οικογενειάρχη, τον άνεργο, σαν «όχλο». Τα βιβλία της Θάλειας δεν είναι επιστημονικά. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα. Η κυρία με τον «πτυχιάκι» ψυχολογίας, του αμερικανικού κολεγίου της αγίας Παρασκευής, δεν έχει κανένα επιστημονικό εφόδιο για να ασχοληθεί με την ιστορία. Χαφιεδοβιβλία, ήταν τα «παλαιότερα επιστημονικά βιβλία» της Θάλειας. Το μόνο πράγμα που έκανε επιστημονικά ήταν η «μαύρη Προπαγάνδα».
Οι «απόψεις» της , δεν ήταν δικές της . Τις διατύπωσε για πρώτη φορά ο Φαλμεράιερ.Clopy past. Ξαναζεσταμένη τυρόπιτα παρουσίασε. Οι «απόψεις» της, ήταν και είναι εντελώς εσφαλμένες. Επειδή είναι εσφαλμένες δεν είναι επιστημονικές. Oποιος ηλίθιος υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε συνείδηση ελληνικου έθνους, δεν είναι επιστήμονας αλλά πράκτορας.

-Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε μια κοινή βάση. Πρώτον, την ανομολόγητη παραδοχή ότι η κοινωνία μας οφείλει να διέπεται από ένα κυρίαρχο εθνικό φρόνημα. Δεύτερον, την αυτονόητη υποχρέωση όλων να συμμορφώνονται με αυτό το εθνικό φρόνημα και να το υπηρετούν. Απορίες και ερωτήσεις δεν επιτρέπονται.

Σχόλιο : Η διαστροφή της πραγματικότητας και η προπαγάνδα συνεχίζονται. Άλλο πράγμα η πραγματικότητα η αλήθεια και άλλο πράγμα το «κυρίαρχο εθνικό φρόνημα».Ο χαφιές σκοπίμως τα μπερδεύει για να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση. Τα ντοκουμέντα , οι πρωταγωνιστές της Επανάστασης του 21, διαψεύδουν τους ισχυρισμούς και τα ερωτήματα του κάθε χαφιέ. Δεν έχουμε να κάνουμε με «κυρίαρχο εθνικό φρόνημα» που έχει επιβληθεί, αλλά με την αλήθεια.
Η Θάλεια και το ΙΔΡΥΜΑ, αμφισβητούν και διαστρέφουν την αλήθεια, και δεν θέτουν ερωτηματικά για το «κυρίαρχο εθνικό φρόνημα». Οι προσπάθειες να αμφισβητηθεί η συνέχεια του ελληνικού έθνους, είναι συνεχείς και συστηματικές. Και προέρχονται από τον ίδιο χώρο. Τον χώρο με το «κυρίαρχο εθνικό φρόνημα», ότι είναι ο «περιούσιος λαός». Αυτό που επιδιώκεται με το προπαγανδιστικό έργο του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ είναι η «αυτονόητη υποχρέωση όλων» μας να συμμορφωθούμε με τις δικές τους διαταγές.

-Το σχήμα αυτό θα ήταν βαθύτατα αντιεπιστημονικό, αν δεν ήταν πρωτίστως αντιδημοκρατικό. Υπό αυτή την έννοια, αποτελεί στοιχειώδη συνταγματική υποχρέωση των πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας να αντισταθούμε στον όχλο. Να αντισταθούμε στην ποινικοποίηση του φρονήματος και στην ενοχοποίηση της άποψης.
Να αντισταθούμε κυρίως στη νεοφασιστική αντίληψη ότι η κοινωνία μας χωρίζεται σε «εθνικόφρονες» και σε «μη εθνικόφρονες».

Σχόλιο : Εδω πλέον ο πρετεντεράκος δίνει ρέστα. Αποκαλεί «στοιχειώδη συνταγματική υποχρέωση», την συστράτευση του στρατού των χαφιέδων, για να υποστηρίξουν τους πράκτορες της Ανοιχτής Κοινωνίας του Δ.Ράιχ. Να «αντισταθούμε στον όχλο» λέει έντρομος, και σκέπτεται τους επαναστάτες στο Παρίσι, που αποκεφάλισαν την Μαρία Αντουανέτα. ( Και της μοιάζει τόσο πολύ).
Η κοινωνία μας δεν χωρίζεται σε «εθνικόφρονες» και σε «μη εθνικόφρονες»,αλλά σε πράκτορες και σε μή πράκτορες.

- Όχι επειδή όσα υποστηρίζουν η Ρεπούση ή η Δραγώνα είναι σωστά ή λάθος- αυτό μου είναι βαθύτατα αδιάφορο κι ούτε είμαι ο πλέον αρμόδιος για να το κρίνω... Αλλά επειδή η ουσία της δημοκρατίας μας είναι η συνύπαρξη των διαφορετικών απόψεων, η ανεμπόδιστη άσκηση της διερεύνησης σε όλα τα επίπεδα, η ανοχή απέναντι σε όσα μας βρίσκουν ριζικά αντίθετους και η αποδοχή ακόμη και του λάθους. Γι΄ αυτό, μαθήματα πατριωτισμού αλλού. Μια συμβουλή που, αξίζει να το διευκρινίσω, απευθύνεται και προς τους σαλτιμπάγκους της πολιτικής και προς τους ποινικούς της δημοσιογραφίας.

Σχόλιο : Ο σαλτιμπάγκος της (Χαφιεδο)δημοσιογραφίας ομολογεί ότι οι «απόψεις» είναι λαθος. Και παραδέχεται ότι όσα έγραψε πριν είναι αρλούμπες. Η Θάλεια δεν έχει «επιστημονικές άποψεις» αλλά «ψευτο-επιστημονικές».Κομπογιαννίτικες. Αν του είναι αδιάφορες οι «απόψεις» Ρεπούση /Δραγώνα – θα ήταν το ίδιο αδιάφορες και για μας αν δεν γινόταν απόπειρα από την Ελληνική πολιτεία να γίνουν κυρίαρχη ιδεολογία «εκπαίδευσης» και προπαγάνδας στα παιδιά μας. Σαν καλός πράκτορας κάνει και το κοκοράκι. «Μαθήματα πατριωτισμού αλλού» μας λέει. Κανένας δεν θέλει να δώσει στο Γιαννάκη μαθήματα πατριωτισμού. Αυτός έχει αφομοιώσει τα μαθήματα του «Νέου πατριωτισμού» , και του έχουν βάλει και άριστα .

Σε μια δημοκρατική κοινωνία, ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει οτιδήποτε. Η «ανοχή απέναντι σε όσα μας βρίσκουν ριζικά αντίθετους και η αποδοχή ακόμη και του λάθους», είναι δεδομένη. Η δημοκρατία όμως αμύνεται. Η ανοχή δεν σημαίνει ούτε σιωπή ούτε αποδοχή. Η ανοχή μας, είναι δεδομένη, γι' αυτό και δεν σας έχουμε κρεμάσει στο Σύνταγμα.
Γι' αυτό μια συμβουλή. Προσέξτε μην ξεπεράσετε την ανοχή. Η Δημοκρατία όμως, μας δίνει το δικαίωμα να σας καταγγέλλουμε και να σας βγάζουμε την κουκούλα. Είστε χαφιέδες και ρουφιάνοι της «Ανοιχτής Κοινωνίας».

ΑΠΟΔΟΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΨΕΥΔΟ
ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ ΤΩΡΑ!!

ΣΤΕΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Σπύρος Χατζάρας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΑΤΖΑΡΑ.

Να επισημανουμε και κατι ακομα.

Τα φληναφηματα της Δραγωνα και ολου του καθεστωτικου θιασου για την ασυνεχεια του ελληνισμου ειναι ΒΑΘΥΤΑΤΑΤΑ ΦΥΛΕΤΙΣΤΙΚΑ
γιατι απλα προσπαθουν να την θεμελιωσουν ΣΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ-ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΣΥΝΕΧΕΙΑ .

Οι ιδιοι δηλαδη γινονται οτι συκοφαντουν οσους τους κονιορτοποιουν την ΔΟΛΙΑ ημιμαθεια τους!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΟΥΝ ?

ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΘΡΑ.ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ
ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΛΙΣΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ.
Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ.


ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ..

ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...


ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ,ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.

"ΑΠΟΔΟΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΨΕΥΔΟ
ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ ΤΩΡΑ!"

ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΡΑΣΤΗ


ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΥΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΦΑΝΕΙΑ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΛΟΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ

ΑΠΟΔΟΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΨΕΥΔΟ
ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ ΤΩΡΑ!!

ΣΤΕΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΑΤΖΑΡΑ.

Να επισημανουμε και κατι ακομα.

Τα φληναφηματα της Δραγωνα και ολου του καθεστωτικου θιασου για την ασυνεχεια του ελληνισμου ειναι ΒΑΘΥΤΑΤΑΤΑ ΦΥΛΕΤΙΣΤΙΚΑ
γιατι απλα προσπαθουν να την θεμελιωσουν ΣΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ-ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΣΥΝΕΧΕΙΑ .

Οι ιδιοι δηλαδη γινονται οτι συκοφαντουν οσους τους κονιορτοποιουν την ΔΟΛΙΑ ημιμαθεια τους!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΟΥΝ ?

ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΘΡΑ.ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ
ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΛΙΣΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ.

Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ.


ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ..

ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...


ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ,ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.

"ΑΠΟΔΟΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΨΕΥΔΟ
ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ ΤΩΡΑ!"

ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ


ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΥΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΦΑΝΕΙΑ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΛΟΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ

ΑΠΟΔΟΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΨΕΥΔΟ
ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ ΤΩΡΑ!!

ΣΤΕΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Τρία άτομα -περιούισας κατγωγής-επέστρεψαν στην Ελλάδα από το Αουσβιτς μετά τον πόλεμο
1. Κάρολος Κούν
2. Ιάκωβος Καμπανέλης
3. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ.
Λέτε να υπάρχη καμμία συγγένεια με σημερινά πρόσωπα;
Καλή χρονιά!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κουμπαρε Μια φορα το πατας το γαμημενο το κουμπι.
Μας εχεις τα 'χεις σπασει με τα διπλα και τριπλα σχολια σου.
Ημαρτον!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, μέσα στοὺς «ποινικοὺς τῆς δημοσιογραφίας» συμπεριλαμβάνει καὶ ἐσένα ἢ κάνω λάθος; Μοῦ φαίνεται φωτογραφικὴ ἡ ἀναφορά...

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ Κ. ΧΑΤΖΑΡΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ:

Πλαστογραφεί την ιστορία μας ο ...αδιάφορος Γ.Πρετεντέρης


Ο Γιάννης Πρετεντέρης έγραψε άλλο έναν λίβελο από αυτούς που έχει συνηθίσει με την φασίζουσα τακτική του:
"Βρίζουμε ότι δεν μας αρέσει και το γενικεύουμε χαρακτιρίζοντας το ακροδεξιό". Λέει για το βιβλίο της Θάλειας Δραγώνα που έγραψε ότι η "Επανάσταση του 1821 ήταν εθνικιστικό παραλήρημα" και άλλα πολλά. Κάνει επίθεση σε όσους εξέφρασαν την αντίθεση τους με την πλαστογραφία της ιστορίας.
Επί της ουσίας όμως δεν μιλάει:

Διαβάστε τι γράφει(με παρενθεση τα δικά μας):



Πριν από τρία χρόνια, ο γνωστός θίασος της πατριδοκαπηλίας αλλά και άλλοι αφελείς πλην άδολοι συμπατριώτες μας, υποκίνησαν το λιντσάρισμα ενός σχολικού εγχειριδίου Ιστορίας και της συγγραφέως του. Το αμάρτημα του βιβλίου ήταν ότι δεν παρουσίαζε την Ιστορία «όπως μας την έμαθε η γιαγιά μας»

(Τι λες βρε άσχετε άνθρωπε; Ο συνωστισμός στην Σμύρνη αποτελεί ιστορία του τόπου ή πλαστογραφία της και ψέμα;)

Η ίδια ιστορία με τους ίδιους πρωταγωνιστές επαναλαμβάνεται και σήμερα. Αυτή τη φορά στόχος του όχλου είναι μια καθηγήτρια Πανεπιστημίου, πρώην βουλευτής του ΠαΣοΚ. η οποία τοποθετήθηκε ειδική γραμματέας στο υπουργείο Παιδείας.

(Γιατί δεν λες την αλήθεια ότι η κ.Δραγώνα ΔΕΝ είναι πτυχιούχος αλλά έχει πάρει άδεια από το...Ντιρί; Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο και δεν λέτε την πραγματικότητα; Πως έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου;)

Τι περιλαμβάνει το κατηγορητήριο; Οτι σε παλαιότερα επιστημονικά βιβλία της διατύπωσε απόψεις οι οποίες (κατά τους επικριτές της) δεν συνάδουν με το κυρίαρχο εθνικό φρόνημα.

(Κυρίαρχο εθνικό φρόνημα έχουν οι ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ που διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο και θεωρούν τα όσα γράφει επιεικώς απαράδεκτα; Την κρίνουν επιστημονικά και θεωρούν ότι όσα έγραψε στο βιβλίο είναι ανιστόρητα).


Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε μια κοινή βάση.
Πρώτον, την ανομολόγητη παραδοχή ότι η κοινωνία μας οφείλει να διέπεται από ένα κυρίαρχο εθνικό φρόνημα.

(Προσέξτε πως προσπαθεί να περάσει την άποψη του ο Πρετεντέρης και όσους διαφωνούν να τους βάλει σε έναν κουβά με όσους είναι φασίστες ή ακροδεξιοί. Αποκλείει την περίπτωση να έχει άδικο, όπως λένε δηλαδή οι Ακαδημαικοί).


Απορίες και ερωτήσεις δεν επιτρέπονται.Να αντισταθούμε στην ποινικοποίηση του φρονήματος και στην ενοχοποίηση της άποψης.

(Δεν είναι άποψη να πλαστογραφείς την ιστορία Γιάννη Πρτεντέρη. Άποψη είναι να την σχολιάσεις όπως θέλεις αλλά όχι να την παραποιήσεις).

Όχι επειδή όσα υποστηρίζουν η Ρεπούση ή η Δραγώνα είναι σωστά ή λάθος- αυτό μου είναι βαθύτατα αδιάφορο κι ούτε είμαι ο πλέον αρμόδιος για να το κρίνω

(Είσαι αδιάφορος για το αν τα βιβλία που δίνουν στους μαθητές είναι ανακριβή και περιέχουν αναλήθειες; Και εσύ βγαίνεις κάθε μέρα και μας πουλάς την άποψη σου; Ποιος σου είπε ρε Πρετεντέρη ότι δεν είσαι αρμόδιος να κρίνεις; Πολίτης της χώρας δεν είσαι και εσύ και μάλιστα δημοσιογράφος που έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μας ενημερώνει βλέποντας όσα στραβά γίνονται. Και επειδή εσύ είσαι αδιάφορος πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τον δρόμο σου;).

Μια συμβουλή που, αξίζει να το διευκρινίσω, απευθύνεται και προς τους σαλτιμπάγκους της πολιτικής και προς τους ποινικούς της δημοσιογραφίας.

(Κοιτάξου στον καθρέφτη και θα δεις ότι απευθύνεσαι στον εαυτό σου και την διαπλοκή που εξυπηρετούν τα μεγάλα συγκροτήματα. Πες μας ποια είναι τα δύο συγκροτήματα που άλλαξαν την ...πολιτική ιστορία και γέμισαν τον κόσμο ψέματα με την διαπλοκή τους;)

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο Σπύρο, πολύ καλή ανάλυση.
Όπως αποδεικνύεται, ο Πρετεντέρης έχει χάσει το μπούσουλα με τα μπαγιάτικα επιχειρήματα που σερβίρει.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...