12/1/10

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ "ΛΥΠΗΤΕΡΟ" ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Για γέλια και για κλάμματα ήταν το χθεσινό σόου που παρουσίασε η ΝΕΤ με καλεσμένους τους δυο πρωτοκλασάτους βουλευτές των δυο μεγάλων κομμάτων.
Οι δυο πρώην δημοσιογράφοι-υπάλληλοι του κρατικού καναλιού (σε διαφορετικές εποχές βέβαια) κ.κ Ευθυμίου και Παναγιωτόπουλος κλείθηκαν μεταξύ άλλων να σχολιάσουν το πανάθλιο νομοσχέδιο που προωθεί το κυβερνών κόμμα για μαζική νομιμοποίηση και ψήφο στους λαθρομετανάστες.
Το συμπέρασμα που βγαίνει απο τα λεγόμενα τους είναι ότι διαφωνούν ως προς τον χρόνο απόδοσης της ιθαγένειας και όχι για αυτό καθ'αυτό το νομοσχέδιο.
Η γνωστή θέση ΠΑΣΟΚ όπως την εξέφρασε και ο κ.Ευθυμίου είναι απόδοση της ιθαγένειας στην πενταετία για τους ενήλικες και στην τριετία αν παρακολουθούν ελληνικό σχολείο τα παιδιά.Απο την πλευρά του ο κ.Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο γιατί..... θεωρεί μικρό το χρονικό διάστημα που προτείνετε και ζήτησε 9ετία.
Δηλαδή κύριοι της ΝΔ αν απο τα 5 χρόνια το ΠΑΣΟΚ ανέβει στα 9 θα το ψηφίσετε;
Ξεκάθαρη απάντηση δεν υπήρξε.
Ομως ο κ.Ευθυμίου γωνρίζοντας την δημοσιογραφική "τέχνη" προσπάθησε άλλη μια φορά να προκαλέσει τα "ανθρωπιστικά" αισθήματα των πολιτών για να τονίση την αναγκαιότητα υπερψήφισης του νομοσχεδίου.
Τι είπε ο κ.Ευθυμίου.Το εξής καταπληκτικό "Στο υπουργείο εργασίας υπάρχουν στοιχεία 150.000 αλλοδαπών οι οποίοι εργάζονται και ενω οι εργοδότες τους θέλουν να τους έχουν νόμιμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ οπότε με το να τους νομιμοποιήσουμε θα λύσουμε το πρόβλημα"
Απίθανο.Δηλαδή το κράτος ξέρει επίσημα ότι 150 χιλ εργάζονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ,έχουν μπεί στη χώρα ΠΑΡΑΝΟΜΑ,φοροδιαφεύγουν,δεν πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ απο όσα λέει ο νόμος αλλά για να "λύσει" το πρόβλημα θέλει να φτιάξει νέο.
Και ποιός σας είπε κ.Ευθυμίου ότι αν τους νομιμοποιήσετε και σταματήσουν οι εργοδότες τους να απολαμβάνουν αυτά τα "προνόμια" δεν θα τους διώξουν για να πάρουν νέα φουρνιά "αναξιοπαθούντων" με μικρότερες απαιτήσεις;Εχετε μήπως υπογράψει κανένα συμβόλαιο;
Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι το ίδιο συνέβαινε και με τους Ελληνες και τα επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ όπου το κράτος για να μειώσει την ανεργία πλήρωνε το 25% του μισθού νεοπροσλαμβανώμενων υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα και πολλοί εργοδότες τους σχόλαγαν με την λήξη του προγράμματος;
Γιατί δεν λετε στον κόσμο ότι απλά έτσι που καταντήσατε την χώρα δεν υπάρχουν δουλειές όχι μόνο για τους μετανάστες που σας έπιασε ο πόνος αλλά ούτε για τους Ελληνες.
Αλλος είναι ο στόχος σας.
Και αυτό φαίνεται περίτρανα απο το αισχρό σας νομοσχέδιο.
Μιλάτε για νομιμοποιήση μετά την πενταετία.Ποιών ηλικιών κ.Ευθυμίου ΟΛΩΝ;
Δηλαδή ένας 50χρονος ή 60χρονος αλλοδαπός τι θα προσφέρει στην χώρα πέρα απο το να επιβαρύνει τα ήδη χρεωμένα ασφαλιστικά ταμεία.Το ίδιο ισχύει και για όσους πάσχουν απο σοβαρές παθήσεις και οι οποίοι περιθάλπτονται ΤΖΑΜΠΑ στα καταχρεωμένα νοσοκομεία με 6 δις ευρώ σύμφωνα με τις κυβερνητικές δηλώσεις.
Το λυπητερό σας παραμύθι όμως έχει και συνέχεια.Τι θα γίνει με τα παιδάκια;
Κατά πρώτον σταματήστε την προπαγάνδα γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ παιδάκια στο βαθμό που εσείς αναφέρετε καθώς με στοιχεια επίσημα το 80% των λαθρομεταναστών είναι ΑΝΤΡΕΣ.Τι σημαίνει αυτό;Οι οικογένειες είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.
Οσο για το ότι θέλετε να νομιμοποιήσετε "μόνο" 250 χιλ δεν μας λέτε απο που προκύπτει αυτό το νούμερο,απο που θα κατάγονται αυτοί,που θα δουλεύουν,που θα μένουν ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ και πως θα διαβαιβεώσετε τους Ελληνες πολίτες ότι θα σταματήσετε σε αυτό το νούμερο και εκμεταλλεύομενοι και την αυτοδιοικητική "μεταρύθμιση" και την νέα επιτροπή που συστήσατε για την παροχή ασύλου δεν θα αρχίσετε να μοιράζετε Ελληνικά διαβατήρια σε....υποψήφιους ψηφοφόρους.
Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο "μπάζει" απο παντού και δεν αντέχει σε κριτική παρά μόνο αν υιοθετήση κάποιος τον τυφλό "ανθρωπισμό" σας που όμως δεν ισχύει για τους Ελληνες πολίτες και το μέλλον της πατρίδας.Επειδή λοιπόν εμείς δεν είμαστε πολιτικοί και δεν φοβόμαστε όπως μερικοί να εκφράσουμε την άποψη μας όπως κάποιοι πατριώτες υπό τον φόβο ότι θα χαρακτηριστούν "ακροδεξιοί" (λες και ανθέλληνας ή κομμουνιστής είναι καλύτερα) πιστεύουμε ότι ΚΑΜΙΑ νομιμοποίηση δεν πρέπει να γίνει αν δεν συνέλθει οικονομικά η χώρα και δεν βρεθεί δουλειά ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες πολίτες.

Τότε και μόνο τότε να κάτσουμε να δούμε ΠΟΣΟΥΣ χρειαζόμαστε για ΠΟΙΕΣ δουλειές τους χρειαζόμαστε,για ΠΟΣΟ χρονικό διάστημα,απο ΠΟΙΑ κράτη και να έρθουν να δουλέψουν να μείνουν μαζί μας και να τους ανοίξουμε και τα σπίτια μας.Ειδάλλως να τους πάρετε και να ξεκουμπιστείτε ή να τους ταίζετε,ποτίζετε,περιθάλπτετε εσείς και για να περνούν την ώρα τους να τους δώσετε και τα σαβουροβιβλία της Θάλειας να μορφωθούν.

Γιατί ο Ελληνικός λαός είναι φιλόξενος,είναι ανθρωπιστής αλλά δεν είναι κορόιδο και κυρίως δεν ανέχεται το ντόπιο και ξένο νταβατζιλίκι.
http://protesilaos.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ… Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ!

Μετά την κρατική ανθρωπιστική φιέστα με τίτλο ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ-FEEL LIKE HOME (!) για τους λαθρομετανάστες στην πλατεία Κουμουνδούρου (Με πρωτοβουλία της υφυπουργού εσωτερικών κ. Θεοδώρας Τζάκρη),

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΠΟΥΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ;;;
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ!(ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ!)

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων στην Αλβανία.
29 άντρες από την 5η ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και την 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης συνδράμουν τις Αλβανικές αρχές.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΜΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;
ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο. (ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ), ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ή ΣΤΟΥΣ ANTI-FA!
ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ή Ο ΚΑΡΟΛΟΣ!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ!

ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΟΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ
ΚΑΡΚΙΝΟ...

ΥΓ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ Η κ. ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Α. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ 10 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΡΙΑ! ΑΛΛΑ Η κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΑΛΛΙΜΟΝΟ, H ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ; ΝΑ ΦΘΑΡΟΥΝ ΤΑ ΓΟΒΑΚΙΑ; Η ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BASS CLASS!) ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ… ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΚΑΙ NA ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ…

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ . ΠΟΛΙΤΗΣ (ΝΕΑ)ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ Ν.Δ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΝΑΙ ΝΤΕ!!!..ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΝ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟ..ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ!!!!
ΚΑΙ ...ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ...

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο ο Ελληνας είναι μεγαλο κοροιδο! Το κρατος θελει να καταργησει τις παρελασεις γιατι είναι λεει πεταμενα λεφτα, και τωρα εστειλε ανθρωπιστικη βοηθεια και ανδρες της ΕΜΑΚ στην ΑΛΒΑΝΙΑ επειδη εχει εντονες βροχες και χαλαζι!!! Ρε κουφαλες πολιτικοι καηκε η μιση ΕΛΛΑΔΑ και δεν κανατε τιποτα και τωρα στελνετε ΕΜΑΚ και ανθρωπιστικη βοηθεια στους αλβανους! ΣΠΥΡΟ ΚΑΝΤΟ ΘΕΜΑ!!! ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Kyrie xatzara parakalo anarthste sto site sas to sxolio tou anonimou01:16:00 gia tin anthroristiki bohtheia stous Albanous!!! Einai exairetiko!!! Prepei na anarththei pantou! Akribos etsi exoun ta pragmata! DEN BOROYME NA MPOYME STA LEOFOREIA APO TH BRWMA TWN LATHROMETANASTWN! STA LEOFOREIA THS PL. KOYMOYNDOYROY O KOSMOS KONTEYEI NA LIPOTHYMISEI! KYRIE XATZARA MILHSTE! MHN FOVASTE THN THEODORA TZAKRH!!! MILHSTE KYRIE XATZARA! DEN BOROYME NA KYKLOFORISOYME STIN RATRIDA MAS! DEN PAEI ALLO!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνουν τα παιδάκια των εποίκων είπατε κύριε Ευθυμίου;

Όπως ακολουθήσαν τους γονείς τους στην Ελλάδα έτσι θα τους ακολουθήσουν και εκτός Ελλάδας. Αφού λέτε πως είσαστε ανθρωπιστής και νοιάζεστε για τα παιδιά, μην τους δώσετε ούτε ιθαγένεια ούτε υπηκοότητα ούτε επιδόματα ούτε οποιουδήποτε άλλου είδους ευκολίες. Έτσι θα αναγκαστεί όλη η οικογένεια -μαζί με τα παιδάκια- να πάει σε μία πλουσιότερη χώρα με καλύτερη παιδεία, καλύτερους μισθούς, καλύτερη ποιότητα ζωής αντί να μείνει στην Ελλάδα η οποία είναι σε οικονομική κρίση. Αφού είσαστε ανθρωπιστής λοιπόν κάντε το.

Μας ευθυμήσατε πάλι θυμίζοντάς μας πως είσαστε καλύτερος στην δημαγωγία των μαζών μέσω στημένων δημοσκοπήσεων παρά στην δημαγωγία των μαζών μέσω της ρητορικής.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 01:16:00 μμ!
ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ TOY, ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ… Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! ΣΤΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ-ΞΕΝΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ! ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ! ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ! ΦΩΝΑΞΤΕ Κ. ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=9412877


«Eλαβα την απόφαση να κλείσω το νότιο σύνορο του Iσραήλ σε διεισδύοντες και τρομοκράτες. Πρόκειται για στρατηγική απόφαση για τη διασφάλιση του εβραϊκού και δημοκρατικού χαρακτήρα του Iσραήλ», δήλωσε ο πρωθυπουργός Nετανιάχου, προσθέτοντας: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε δεκάδες χιλιάδες παράνομους οικονομικούς μετανάστες να διεισδύουν στο Iσραήλ μέσω των νοτίων συνόρων μας και να πλημμυρίσει η χώρα μας με παράνομους ξένους».


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΤΙ ΛΕΓΕΙ ΤΩΡΑ?

ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΗ?

ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=9412877


«Eλαβα την απόφαση να κλείσω το νότιο σύνορο του Iσραήλ σε διεισδύοντες και τρομοκράτες. Πρόκειται για στρατηγική απόφαση για τη διασφάλιση του εβραϊκού και δημοκρατικού χαρακτήρα του Iσραήλ», δήλωσε ο πρωθυπουργός Nετανιάχου, προσθέτοντας: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε δεκάδες χιλιάδες παράνομους οικονομικούς μετανάστες να διεισδύουν στο Iσραήλ μέσω των νοτίων συνόρων μας και να πλημμυρίσει η χώρα μας με παράνομους ξένους».


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΤΙ ΛΕΓΕΙ ΤΩΡΑ?

ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΗ?

ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ριχάρδε παραιτήσου , αμέσως , για να μην
Ψηφιστεί από την βουλή το μεγαλύτερο προδοτικό νομοσχέδιο που έγινε ποτέ ,δηλαδή για το ΜΕΤΑΝΑΣΕΥΤΙΚΟ , που ετοιμάζει σε μερικές ημέρες το ΠΑΣΟΚ .
Μέχρι τώρα ήσουν ένα κοινός προδότης ,
τώρα δα γίνεις ένα πολύ μεγάλος προδότης ,
που θα στιγματιστείς για πάντα .
Μην είσαι τσιγκούνης σύνταξη και εφάπαξ ,
θα πάρεις πολλές χιλιάδες ευρώ .
Αν τώρα θες να το υπογράψεις και
παραιτηθείς όταν λήγει η θητεία σου ,
δηλαδή σε μερικούς μήνες ,
ασφαλής πλέον , εσύ και οικογένεια σου ,
θα είναι μόνο η Νιγηρία , το Σουδάν , το Αφγανιστάν ,
η Αλβανία ,το Μπαγκλαντές , το Πακιστάν ,
δηλαδή από εκεί που είναι οι κολομετανάστες σου .

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...