19/1/10

Φερέφωνο Εβραιοναζί χορηγών η διορισμένη από την «Αόρατη Χούντα» Μαριλένα

Η Μαριλένα Κοππά δεν είναι εκπρόσωπος του Ελληνικού Λαού στην Ευρωβουλή. Eίναι διορισμένo στέλεχος του Ανακτοβούλιου που περιβάλει τον κ. Τζέφ Παπανδρέου-Τσαντόφσκι και αποτελεί φερέφωνο της ανθελληνικής αυτής Ομάδας.

τουΣπύρου Χατζάρα

Με την ιδιότητα του Φερέφωνου ,κατέθεσε στο ΕΚ την απολύτως ψευδή και παραπλανητική ερώτηση για τον Άγιο Παντελεήμονα, με την οποία αποκάλυψε το ενδιαφέρον της, για να ανοίξει η υπαίθρια αγορά ηρωίνης, στην παιδική χαρά, προς όφελος της Κοσσοβάρικης μαφίας. Με την ιδιότητα του Φερέφωνου πάντα, έγραψε και άρθρο στην Εφημερίδα της Ανοιχτής Κοινωνίας , τα ΔΟΛια ΝΕΑ, με τον πλαστό τίτλο «Οι συμπολίτες μας δεν είναι απόβλητα», o oοποίος όμως είναι εντελώς άσχετος με το περιεχόμενο του άρθρου.

Η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα αρχίζουν από τον τίτλο. Αναφέρεται στους Εποίκους- εισβολείς σαν «συμπολίτες», ενώ δεν είναι πολίτες, αφού δεν έχουν και δεν μπορεί να έχουν πολιτικά δικαιώματα στην Ελλάδα. Σαν άνθρωποι αποτελούν γενικά συνανθρώπους μας, (στον πλανήτη) όχι όμως συμπολίτες μας στην Ελλάδα.

Η λογική της, για τα κριτήρια αξιολόγησης του Αλεβι(ζάτου), για τη χορήγηση ιθαγένειας στους εποίκους- Λαθρο(μετανάστες) είναι η κλασσική των εθνομηδενιστών.

Η διορισμένη «στοιχηματίας» κ.Μαριλένα Κοππά, που πιστεύει στην διαπολιτισμική παιδεία και την πολιπολιτισμική κοινωνία , υποκριτικά θυμάται τον Ισοκράτη και «την ημετέρα παιδεία», χωρίς να προσδιορίζει ποιόν εκπροσωπεί και για λογαρισμό ποιών επιχειρηματολογεί. Ποιοι είναι οι δικοί της, «ημέτεροι» .

Η διορισμένη «ευρωβουλευτής» , προσπάθησε να «αποδείξει» με επιχειρήματα από άλλους λαούς και άλλα έθνη, ότι δεν υπάρχει ελληνικότητα και ελληνική εθνική ταυτότητα.

Με αντιεπιστημονικό και ανιστόρητο τρόπο ανακάτεψε, Άγγλους, Ουαλούς, Ιρλανδούς, Σκώτους ,Βρετανούς ,Καταλανούς, Βάσκους και Γκαλιθιάνους, για να μας πει, ότι η εθνική ταυτότητα «αφορά στην εποχή του Φράνκο» .

Θα μπορούσε βέβαια να αναφερθεί και στην Τουρκία και στις 100 εθνότητες της Μικράς Ασίας, που αφομοιώθηκαν βιαίως από το «ρεμπουμποκανικό» Κράτος του Κεμάλ, αλλά δεν το κάνει, γιατί η «γραμμή» της είναι διαφορετική. Νέο-οθωμανική.
Θα μπορούσε να μιλήσει για Κέλτες και Σάξωνες, για Γότθους, Γαλάτες, και Αραβες. Αλλά ο στόχος της δεν ήταν ο προσδιορισμός της Εθνικής Ταυτότητας των ευρωπαϊκών λαών , αλλά η παραπλάνηση, με το ανακάτεμα της υπηκοότητας των αυτοκρατορικών κρατών με την εθνική ταυτότητα των πολιτών τους.

Η κ. Μαριλένα σκόπιμα αντλεί επιχειρήματα από αυτοκρατορίες. Γιατί θέλει να εξομοιώσει τον αρχαιότερο λαό, τον ελληνικό που πρώτος ανέπτυξε εθνική συνείδηση, με τις Πανελλήνιες Ιδέες, με λαούς που απέκτησαν εθνική συνείδηση τον 19ο Αιώνα. Αυτό τους βολεύει. Αυτό διδάσκει η Δραγώνα - Σόρος. Αυτό θέλουν και οι Ευραιοναζί χορηγοί τους.

Όταν φθάνει στα δύσκολα η διορισμένη πολιτικός, μεταμορφώνεται σε ποιήτρια και αρχίζει, τα εντελώς απροσδιόριστα και μελοδραματικά.

«Ο ελληνικός, όπως και κάθε πολιτισμός, δεν είναι κάτι που έχουμε ή δεν έχουμε, αλλά μία δυναμική πρόταση ζωής την οποία συνδιαμορφώνει όλος ο πληθυσμός δηλαδή ακόμα και οι από εικοσαετίας «προσωρινοί» συμπολίτες μας», γράφει. Δηλαδή τρία πουλάκια κάθονταν....

Για την ακρίβεια, η διορισμένη από την «αόρατη εβραιοναζιστική Χούντα» «ευρωβουλευτής», εννοεί ότι, « ο ελληνικός λαός» διαμορφώνεται καθημερινά από όλους όσους κατοικούν στον «Χώρο» . Στο οικόπεδο . Και η «ταυτότητα» αυτου του λαού, συνδιαμορφώνεται από όλους. Είναι πολυπολιτισμική, και περιλαμβάνει οπωσδήποτε το Ισλάμ.

Δηλαδή, λέει αυτά για τα οποία την πληρώνουν .

Η κ. Κοππά ομολογεί ότι όσα λέει η κυβέρνηση των Κουίσλινγκ , για « κοινωνική ειρήνη» και «κοινωνική συνοχή» με τους εποίκους, λέγονται υπό την απειλή της Κοσοβάρικης Μαφίας και της Cia, για οργάνωση «εξέγερσης» των Εποίκων.
«Το σχέδιο νόμου για τη συμμετοχή των ομογενών αλλά και των νόμιμων μεταναστών στην πολιτική ζωή της χώρας ενδυναμώνει και την κοινωνία μας και την οικονομία μας και πάνω απ’ όλα διασφαλίζει όρους κοινωνικής συνοχής και κοινωνικής ειρήνης»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΠΙΛΝΤΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-10 Ιανουαρίου 2010.

«Σε κάθε περίπτωση, η παρούσα κυβέρνηση σκοπεύει να αναγνωρίσει τους καινούργιους συμπολίτες μας ως μόνιμους, γιατί εμείς δεν θέλουμε τις εξεγέρσεις του Παρισιού, της Καλαβρίας ή του Μπράντφορντ» , γράφει η εκπρόσωπος της Μαφίας.

Οι «εξεγέρσεις» του Παρισιού, της Καλαβρίας και του Μπράντφορντ», ήταν οργανωμένες από την Cia την Anti-Fa και την Μαφία.

Η «ιδεολογική» παρέμβαση των Χαφιέδων της Ανοιχτής Κοινωνίας αποκαλύπτεται πλήρως εάν εφαρμοστεί στην Τουρκία και το Ισραήλ.

Η πολιτιστική ταυτότητα του «ισραηλινού λαού» και του «τουρκικού λαού» συνδιαμορφώνεται από όποιον κατοικεί στον Χώρο Τουρκία, και στον Χώρο Ισραήλ;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΜΕΝΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ" ΠΑΣΟΚ ΥΠΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΥ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑΧΕΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΥΘΕΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ EAN ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ;

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά για το λιώσιμο των πάγων και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου φταίει ο εθνικισμός και η ακροδεξιά!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ;
ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει κάποιος NA της ΠEI πως ο IΣOKPATHΣ OYδεΠOTE EIΠE αυτή
TH φράση στον πανηγυρικό. Απλώς γΙΑ ακόμη MIA φορά εκμεταλεύονται THN αμαθειά MAΣ KAI σκοπίμως μεταφράζουν KATA TO δοκούν TON IΣOKPATH.
AΦOY όμωςTON έχουν ως πρότυπο ΚΑΙ TON επικαλούντε ΓIA NA περάσουν τΙς απόψεις τους, AKOMA KAI AN δεχτούμε OTI THN EIΠE τότε Ας δεχτούμε KAI TIΣ υπόλοιπες απόψεις TOY ΠOY λένε ΓIA ενωση TΩN EΛΛHNΩN KAI εκστρατεία KATA TΩN βαρβάρων.