26/1/10

Βιάζονται να κάνουν την κρίση Ευκαιρία

Του Σπύρου Χατζάρα

O ελληνικός λαός στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 κατεδίκασε την διεφθαρμένη παρέα που κυβερνούσε, και πάνω από 3 εκ. πολίτες, εμπιστεύθηκαν την διακυβέρνηση στο Πασοκ για να βγάλει τη χώρα από την οικονομική κρίση.

Ο κ. Παπανδρέου και ο στενός του κύκλος , έκλεισαν μια μυστική συμφωνία με την Goldman Sahs, και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να αυξηθούν τα επιτόκια δανεισμού της χώρας . Τη στιγμή που η Πολωνία και η Βραζιλία πληρώνουν για τα δεκαετή τους ομόλογα στα εθνικά τους νομίσματα , 6,09% και 6,16% αντίστοιχα , η Ελλάδα, «κατάφερε», με την βοήθεια της Moody’s, να διαθέσει πενταετή ομόλογα σε ευρώ με 6,20%!

Έκαναν την κρίση «Ευκαιρία» για το τραπεζικό Καρτέλ.

Ταυτόχρονα πριν πάρει καν ψήφο εμπιστοσύνης, ο κ. Παπανδρέου έσπευσε στην Τουρκία και συμφώνησε με τον Ερντογάν σε διάλογο εφ όλης της ύλης των τουρκικών διεκδικήσεων σε βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
H συμφωνία και επισημοποιήθηκε με την επιστολή- απάντηση στον κ. Ερντογάν.

Η κυβερνητική θητεία ξεκίνησε με την επικοινωνιακή καταιγίδα για τον δήθεν βασανισμό του Πακιστανού λαθρομετανάστη στο Α.Τ της Νίκαιας και συνεχίστηκε με την διοργάνωση του διεθνούς Μολότοφ- πάρτι από τον κ.Χρυσοχοίδη.

Mε τους αγρότες στους δρόμους, να διεκδικούν το χαμένο τους «αύριο», και το 1 δίς από τα 28 των τραπεζών, τα καταστήματα να κλείνουν, και την ανεργία να καλπάζει, η κυβέρνηση, που διορίζει τους εκλεκτούς του συστήματος στις θέσεις των γενικών γραμματέων, φέρνει επειγόντως στη Βουλή, τρία νομοσχέδια που δεν έχουν καμία σχέση με την οικονομική κρίση, και δεν είναι πρώτης προτεραιότητας για τον λαό.

Τρία νομοσχέδια που αλληλοσυμπληρώνονται και που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να επιβληθούν τα σχέδια και οι λύσεις, που έχουν επεξεργαστεί «Έξωθεν κέντρα»..

Τα νομοσχέδια, για την μαζική παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας και του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους λαθρομετανάστες και τα παιδιά τους , για τον Ολιγαρχικό «γερμανικό» εκλογικό νόμο, και για την ομοσπονδιοποίηση της Ελλάδας με τον «Καλλικράτη», δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα δημιουργούν καινούργια, για τον απλό Έλληνα.

Απέναντι στα τρία νομοσχέδια θα πρέπει να αντιπαρατεθεί ένα καθολικό, πανελλήνιο, και δημοκρατικό μέτωπο.
Με το «λαθρονομοσχέδιο» προσθέτουν 1.800.000 ψηφοφόρους στο εκλογικό σώμα, και κάνουν 300.000 αλλοδαπούς (μουσουλμάνους στην συντριπτική πλειοψηφία τους) Έλληνες πολίτες. Με τον τρόπο αυτό αλλοιώνουν το εκλογικό σώμα, ακυρώνουν το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να αποφασίζει για τον τόπο του, και «φυτεύουν» σε όλες τις ελληνικές πόλεις και τα χωριά μουσουλμανικής μειονότητες.

Πρόκειται για βίαιο εξισλαμισμό της ελληνικής κοινωνίας για να ανταποκριθεί στα πρότυπα του πολύ-πολιτισμού.
Τα Τζαμιά και οι μιναρέδες θα ακολουθήσουν αμέσως μετά.

Με το νομοσχέδιο για την ομοσπονδιοποίηση της Ελλάδας, ικανοποιούν τις διεκδικήσεις στην Ηπειρο, για τη μεγάλη Αλβανία, ικανοποιούν τις επιδιώξεις για την «Μακεδονία Μακεδονία», και ανοίγουν το δρόμο για την « αυτόνομη δημοκρατία της της δυτικής Θράκης» και την «αυτόνομη Κρήτη».

Με τον ολοκληρωτικό εκλογικό νόμο, ο ελληνικός λαός χάνει κάθε δυνατότητα δημοκρατικής ανατροπής της Κοινοβουλευτικής Χούντας της Ψωρο-ελίτ, αφού και οι 300 βουλευτές θα διορίζονται από τους χορηγούς, τις Λέσχες και το «Περιστύλιο».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι θα γινει με αυτους στο in.gr;

μας κοροιδευουν:δεν προλαβαινουμε να ψηφισουμε οχι στο γκαλοπ τους και μετα 5 δευτερολεπτα στα αποτελεσματα εχουν ταυτοχρονα προσθεσει και μια ψηφο στο ναι!

η ιδια δουλεια συνεχεια.μολις γινεται το οχι λχ. 1603 με ψηφο μας,τσουπ αμεσως και το ναι αυτοματα πηγαινει +1 ψηφο!!!

η πλακα ειναι οτι δεν την ληγουν την ψηφοφορια,κατι μαγειρευουν φαινεται.

Ανώνυμος είπε...

Oταν ο Χριστόφιας είπε ναι στο σχέδιο Αναν ξεσηκώθηκε όλο το ΑΚΕΛ και έκανε πίσω.
Το ΠΑΣΟΚ τώρα τι κάνει ταυτίζετε με τα εθνοκτόνα σχέδια του Τζέφρη και κοιτάνε τα ρουσφέτια τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Παπανδρέου ρωτήθηκε από Πολωνό βουλευτή για το θέμα της διατήρησης ή της απομάκρυνσης κάποιων θρησκευτικών συμβόλων σε δημόσιους χώρους, όπως π.χ. σχολικές αίθουσες.

Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι πρόκειται για ένα θέμα που προκαλεί διαμάχες, αλλά επί του παρόντος στην Ελλάδα δεν έχει τεθεί.

Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τεθεί κάποια στιγμή καθώς, όπως είπε, οι κοινωνικές γίνονται πολυεθνικές.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1099009&lngDtrID=244

Για πολυεθνική μας προορίζουν κύριε Χατζάρα!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, πότε συζητιέται στην βουλή το "περίφημο" νομοσχέδιο?
Δεν ήταν να συζητηθεί σήμερα?

Ανώνυμος είπε...

Καλά γιατί δεν κάνουμε ένα κίνημα 300.000 πολιτών να μπούμε στην βουλή και να τους πετάξουμε έξω;

Πρέπει να χάσουμε έδαφος δηλαδή και μετά να λέμε πάλι ότι φταίνε οι Αμερικάνοι; Αφού Αμερικανός είναι ο Τζέφρυ

Ανώνυμος είπε...

Κερδισμένη πάντα η Coca Cola !

http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=13&artid=80395

Δημήτρης είπε...

To HAARP (High frequency Active Auroral Research Program) δεν έχει να κάνει με τους σεισμούς αλλά με τη μελέτη της ιονόσφαιρας ως προς διάφορους τομείς όπως οι τηλεπικοινωνίες.

το να λέμε διάφορα για το τι μπορεί να κάνει είναι εύκολο κυρίως αν είμαστε στη σφαίρα της φημολογίας...

αποδείξεις υπάρχουν?

ξέρετε πως λειτουργεί?

καλό είναι να δημιουργούντια προβληματισμοί αλλά σε θέματα επιστήμης και μηχανικής καλύτερα να μιλούν οι έχοντες τη γνώση...

όσο για τον Tesla oscillator... γύρω από το όνομα του Tesla και του τεράστιου έργου του έχουν ακουστεί διάφορα και από διάφορους...
η αλήθεια βρίσκεται στα σχέδια του στις σημειώσεις που άφησε, στις εργασίες του κτλ... είναι γνωστό ότι το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε για πολλά χρόνια και όπου πέθανε για αρκετές ώρες μετά το θάνατό του ψάχτηκε από κάποιους και "ξεσκονίστηκε" σίγουρα πλήρως... κάποιοι ξέρουν περισσότερα από ότι το επιστημονικό κοινό...
η φημολογίες καλές είναι αλλά είναι μόνο φημολογίες...

αυτά...
καλό βράδυ