6/1/10

ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΟΣ

Η φοροεπιδρομή θα είναι η χαριστική βολή στη Ελληνική Οικονομία. Όχι μόνο θα οδηγηθεί σε ακραίες καταστάσεις αλλά αυτό θα συμβεί και με θεαματικό τρόπο.

1.Δεν χρειάζεται να έχει κανείς Phd στα οικονομικά για να αντιληφθεί ότι το οποιοδήτε φορολογικό έσοδο από κάθε είδους ελεύθερο επαγγελματία ή εταιρεία θα μετακυλυστεί στον απλό πολίτη-καταναλωτή.

2.Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό, πχ αν δεν αντέχει ο κάθε τομέας περεταίρω αύξηση τότε θα μειωθεί η ποιότητα και η ποσότητα των υπηρεσιών που παρέχονται με ότι αυτό συνεπάγεται.

3.Στα παραπάνω να συνυπολογιστεί ότι δεδομένου ότι η Οικονομία είναι και θέμα ψυχολογίας , η ζήτηση θα συμπιεστεί , ΔΙΟΤΙ κανείς δεν είναι σίγουρος ότι το πρόγραμμα αυτό είναι τελεσίδικο. Οι πάντες,καταναλωτές και επιχειρηματίες θα μαζευτούν.

4.Πουθενά δεν υπάρχει σχεδιασμός ανάπτυξης. Μόνο γενικότητες. Επίσης το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αγνοεί αυτό που και ένα ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ γνωρίζει. Η ανάπτυξη θέλει λεφτά όμως εσείς είτε στεγνώνετε είτε διώχνετε και το τελευταίο κέρμα.
ΑΖ.ΑΖ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φοροεπιδρομη ειναι ενα απο τα μετρα που ελαβε εντολη η δοτη μας κυβερνηση, με την καλυψη και συγκαταθεση της ευρειας αντιπολιτευσης και των συνδικατων, τοσο των εργατων οσο και των βιομηχανων, να εκτελεσει, σε συνδυασμο ομως απαραιτητα και με αλλα μετρα που σκοπο εχουν την παντελη ψυχικη και φυσικη εξουθενωση και τελικα τον αφανισμο του ελληνικου γενους, οπως επι φραγκοκρατιας, τουρκοκρατιας, μικρασιατικης καταστροφης και γερμανικης κατοχης.

Για παραδειγμα η δυσλειτουργια και υπολειτουργια της ιατρικης και νοσοκομειακης περιθαλψης σκοπο εχουν, κατα κυριο λογο, την μειωση του πληθυσμου ελληνικης καταγωγης λογω ασθενειων και θανατων.
Τον ιδιο σκοπο εχει και η εντονη υποβαθμιση της παιδειας γενικωτερα με απωτερο στοχο τον εκμαυλισμο και την ανικανοτητα των νεων να δημιουργησουν οικογενειες (αλκοολισμος, πορνεια, ναρκωτικα, ανικανοτητα, κλπ) οποτε το ελληνικο γενος αρχιζει να φθινει ταχυτατα.
Τον ιδιο τελικο στοχο εχει και η οργανωμενη απο μειοψηφιες και εκτελουμενη απο το κρατος διαλυση της ελληνικης παραδοσιακης οικογενειας με την αναδειξη ερμαφροδιτων και ψυχασθενων ως νεων προτυπων οικογενεικης δομης.
Η δημιουργια αυτου του τεραστιου παρασιτικου οργανισμου δημοσιων υπαλληλων, μονιμων, προσωρινων και συμβασιουχων, αλλα και η διαφθορα που διαπερνα το κρατος αυτο και τη δημοσια διοικηση, οπως και η διαλυση της οικογενειας, της παιδειας, της υγειας και της οικονομιας εχουν σχεδιασθει και μελετηθει σε ινστιτουτα και πανεπιστημια του εξωτερικου και εκτελουνται κατα γραμμα απο τις κυβερνησεις των τελευταιων ετων.
Φυσικα ολα αυτα για να πετυχουν το προσχεδιασμενο στοχο τους χρειαζονται και την απαραιτητη γκαιμπελικη προπαγανδα των μεσων μαζικης αποβλακωσης, με την καθημερινη πλυση εγκεφαλου με απορρυπαντικa του τυπου τηλεοραση, ραδιοφωνο και εφημεριδων.

Δεν ειναι καθολου τυχαιο που με την παραμυθενια καραμελα του μεγαλου εξωτερικου χρεους της χωρας αντι να προβει αμεσα σε δραματικες και δραστικες μειωσεις των κρατικων δαπανων, οπως απαιτει η οικονομιστικη λογικη, η δοτη μας κυβερνηση με την καλυψη και συγκαταθεση της ευρειας αντιπολιτευσης και των συνδικατων, τοσο των εργατων οσο και των βιομηχανων, προχωραει σε πρωτη φαση σε μια ανευ προηγουμενου φοροεπιδρομη εξαφανιζοντας την οποια ρευστοτητα χρηματος στην ελληνικη αγορα με συνεπεια την αμεση χρεωκοπια των μικρων και μεσαιων εταιρειων και επιχειρηματιων, αυξανοντας την ανεργια σε δυσθεωρητα και κοινωνικα επικυνδινα επιπεδα. Στην επομενη φαση θα αρχισει να ριχνει μαζικα στην ανεργια και εξαθλιωση τους δημοσιους υπαλληλους, ελληνικης καταγωγης, ακολουθωντας την τακτικη του σαλαμιου.
Δεν ειναι τυχαιες οι συζητησεις που ακουστηκαν για προσληψη στο δημοσιο αλλοδαπων.

Ειναι προφανες οτι τελικα το αποτελεσμα της φοροεπιδρομης οπως και αλλων οικονομικων μετρων που αντικειμενικα αποβλεπουν τοσο στην μειωση της αγοραστικης δυναμης των ελληνων οσο και στην εξαθλιωση του βιοτικου τους επιπεδου, σε συνδυασμο με την αποδοση ελληνικης ιθαγενειας σε μουσουλμανους κυριως λαθρομεναστες θα αναγκασει σε φυγη, εγκαταλειψη και μεταναστευση το ακομα υγειες τμημα του ενεργου πληθυσμου ελληνικης καταγωγης της χωρας.

Ειναι το λιγοτερο αφελης, αν οχι και επικυνδινος, αυτος που πιστευει οτι η δοτη μας κυβερνηση με την καλυψη και συγκαταθεση της ευρειας αντιπολιτευσης και των συνδικατων, τοσο των εργατων οσο και των βιομηχανων, δεν εχει σχεδιο και οτι με τις παρορμητικες της κινησεις δημιουργει κατα λαθος χαος.

Ελλην ο επωνυμος.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε μέρα από της 11 το πρωί μέχρι της 1 το μεσημέρι
Και από της 5 μέχρι της 8 το απόγευμα συγκεντρώσεις
Έξω από της βουλή , τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Το σπίτι του Γ.Α.Π.
Να διαδηλώσουμε εμείς οι Έλληνες ΚΑΤΑ ΤΟΥ
Νομοσχεδίου για την νομιμοποίηση και
Το δικαίωμα ψόφου των μεταναστών.

Έλληνες και ελληνίδες
Ήλθε η ώρα να βγείτε στους δρόμους
Να πάτε έξω από τη βουλή , έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ . έξω από το σπίτι του Γ Παπανδρέου ,
ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ .
Πρέπει να μαζευτούμε πάνω από 1.000.000
Έλληνες .
Πρέπει να επαναστατήσαμε να πάρουμε τα όπλα
Διότι με ευγένειες αυτά δεν δίνονται
Πλησιάζει η ώρα που οι απατεώνες στης βουλής θα
Κάνουν Έλληνες τους μετανάστες από το
Πακιστάν το Μπαγκλαντές τους Αφγανούς τους Αφρικανούς τους Μαύρους τους Αλβανούς
Και όλες τις φυλές που μας φέρανε εδώ
με σχέδιο .

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ

ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

Ο ΔΕ ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΚΑΡ......(ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ)ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

ΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΡΙΔΑ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗΗΣ.

   ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΈΤΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ  ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ   ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ  ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΙ ΜΗΤΣΟ...