15/1/10

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΕΧΕΙ ΞΕΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΟΙ ΔΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ

Υλοποιείται το δόγμα του Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»! Τα τελευταία τρία χρόνια εισέρχονται με αυξανόμενο ρυθμό από τα παράλια και τα σύνορά μας με την Τουρκία περίπου 350.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες τον χρόνο, προερχόμενοι από την Αφρική και την Ασία.

Σε είκοσι χρόνια θα ανέρχονται σε 7 εκατ. άτομα. Κι αν προστεθούν οι εδώ κατοικούντες και οι μουσουλμάνοι της δυτικής Θράκης, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας και την υψηλή τους γεννητικότητα, θα έχουν ισοσκελίσει, αν δεν ξεπεράσουν, τα 9 εκατ. του υπογεννητικού και γηράσκοντος ελληνογενούς πληθυσμού. Αλλά και σε 8-10 χρόνια θα έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατ. άτομα, αποκτώντας τόσο μεγάλη πολιτική ισχύ, που θα είναι αδύνατο να αποτραπεί η συνέχιση και διεύρυνση της εισβολής. Ούτε μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι από τους κουκουλοφόρους που συνελήφθηκαν στις πρόσφατες ταραχές η πλειονότητα ήταν μετανάστες. Και αυτά σημειώνονται με όλο τον οφειλόμενο σεβασμό στη μουσουλμανική θρησκεία και τις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας των Ελλήνων με τον αραβικό κόσμο.

Σε αντίθεση με τους μέχρι σήμερα μετανάστες από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, που έχουν αρχίσει να ενσωματώνονται ομαλά στην ελληνική κοινωνία, οι νεόφερτοι πολυπληθείς μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, λόγω της ισχυρής πολιτισμικής και θρησκευτικής τους ιδιαιτερότητας, δεν είναι ενσωματώσιμοι σε διαφορετικές κοινωνίες, όπως είναι γνωστό από πολλά παρόμοια φαινόμενα (Βοσνία, Μαυροβούνιο, Λίβανος κ.λπ.). Η τεράστια αριθμητική παρουσία τους θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες, εκρηκτικές καταστάσεις. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των μουσουλμάνων γαλλόφωνων, γάλλων υπηκόων της Αλγερίας, που πριν από πολλές γενιές μετανάστευσαν στη μητροπολιτική Γαλλία και ουδέποτε ενσωματώθηκαν στην εκεί κοινωνία. Η Γαλλία είναι μια χώρα με 65 εκατ. ομοιογενείς κατοίκους, που μπορούν εύκολα να υπερκεράσουν μικρότερες πληθυσμιακές ομάδες. Το ίδιο ισχύει με την Ιταλία των 60 εκατ. και τις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες. Μικρότερα πληθυσμιακά κράτη έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα αποτροπής του φαινομένου, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις όπου εκκολάπτεται το αποτρόπαιο «αυγό του φιδιού».

Οι δουλέμποροι διακινητές έχουν έδρα τους την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ασύδοτοι. Λειτουργούν υπό την αιγίδα του επίσημου ή του βαθέος τουρκικού κράτους και έχουν γνωστή διεύθυνση και τηλέφωνα για τον κάθε ενδιαφερόμενο! Στην Κωνσταντινούπολη πολλοί λαθρομετανάστες συγκεντρώνονται στις περιοχές Κουμ Καπί και Γελσικόι και ένα από τα «ξενοδοχεία» όπου μένουν ονομάζεται Μερβέ. Στη Σμύρνη συγκεντρώνονται κυρίως στην περιοχή Μπασμάν, κοντά στον ζωολογικό κήπο, και εγκαθίστανται προσωρινά μεταξύ άλλων και στα «ξενοδοχεία» Χοριγιάτ και Όνκα.

Με τους εδώ συνεργάτες τους οι δουλέμποροι μεταφέρουν το «εμπόρευμα» μέσα από τα θαλάσσια και εδαφικά μας σύνορα, χρησιμοποιώντας ακόμα και κρατικά πλοιάρια. Τους προωθούν επίσης με ταχύπλοα, ιστιοπλοϊκά ή φορτηγίδες, αποβιβάζοντάς τους στη μητροπολιτική χώρα, σε νησιά του Αιγαίου, στην Εύβοια, στο Λαύριο, στον Πόρο, μέχρι και στα λιμανάκια της Βάρκιζας! Επίσης τους μεταφέρουν και αεροπορικώς από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, με πλαστά έγγραφα. Πρόκειται για εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Οζάλ, ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ' αυτούς». Το βαθύ τουρκικό κράτος έχει άλλωστε ιστορική ειδίκευση σε κάθε τύπου εθνοκαθάρσεις.

Και εδώ πρόκειται για μια απλοϊκή, σατανική και αποτελεσματική σύγχρονη πρακτική. Βέβαια η Τουρκία έχει υπογράψει τη διεθνή σύμβαση όπου υποχρεούται να δέχεται τους λαθρομετανάστες που προωθούνται από το έδαφός της, την οποία βέβαια τη γράφει στα «παλαιά της υποδήματα». Ενώ η Ελλάδα τηρεί καθ' υπερβολήν τον κανονισμό του Δουβλίνου ΙΙ, που έχει υπογράψει το 2003, σύμφωνα με τον οποίο η υποχρέωση για τη διαχείριση των λαθρομεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανήκει στην πρώτη χώρα εισαγωγής τους. Έτσι, σχεδόν οπουδήποτε στην Ευρώπη συλληφθεί ένας λαθρομετανάστης, προωθείται στην Ελλάδα, η οποία έχει μεταβληθεί σε «τοξικό υποδοχέα» του προβλήματος από τους «κουτόφραγκους».

Η πολυπολιτισμική ή διαπολιτισμική κοινωνία στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης λειτουργεί ομαλά σε μεγάλες χώρες όπως η ΗΠΑ, όπου έχει διαφυλαχθεί η υπεροχή των Αγγλοσαξόνων με το σύστημα της εθνολογικής ποσόστωσης της εισροής μεταναστών.

Στην περιφέρεια της Γης, παρόμοιες πρακτικές μπορεί να οδηγήσουν στην εξαφάνιση των εθνών-κρατών, όπως έχει συμβεί με πολλά ιστορικά προηγούμενα. Αν δεν προβληματιστούμε σχετικά, τότε υιοθετούμε τη μελλοντική διάλυση της εθνολογικής και κοινωνικής μας συνοχής. Η «μικρή πλην έντιμος Ελλάς» φυσικά δεν είναι σε θέση να περιθάλψει το 1 δισ. των λιμοκτονούντων παγκοσμίως, των αποβλήτων του παγκόσμιου καπιταλισμού που επιζητούν δικαίως μια θέση στη ζωή.

Η παγκόσμια φτώχεια δεν λύνεται με τη φιλανθρωπία Οι δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών εισπράττουν 3.000-6.000 δολάρια το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών στα γκέτο της Αθήνας ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-7 ευρώ την ημέρα ανά άτομο, που αναλογούν σε 20-60.000 ευρώ τον μήνα, kai οι έμποροι ναρκωτικών και πορνείας τούς εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα στο κέντρο της χώρας, που έχει μεταβληθεί σε γκέτο του εγκλήματος και της ντροπής. Και οι «ιθαγενείς» που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται ρατσιστές!

TO ΠAΡON 08/03/2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάλεσμα δασκάλων από το 132ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών



Ενώ η αρμονική συνύπαρξη στο σχολείο παιδιών Ελλήνων και μεταναστών αποτελεί ισχυρό ζητούμενο της ελληνικής κοινωνίας και πρόσταγμα της ελληνικής πολιτείας, στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικάζεται στις 22 Ιανουαρίου 2010 η Στέλλα Πρωτονοταρίου, πρώην διευθύντρια του 132ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, με την κατηγορία ότι παραχώρησε τους χώρους του σχολείου για τη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας των αλλόγλωσσων μαθητών. Μαζί της δικάζεται και η δασκάλα η οποία δίδαξε τη μητρική γλώσσα στους μαθητές του σχολείου. Μάρτυρας κατηγορίας ο νυν διευθυντής του 132ου Δημοτικού Σχολείου κ. Γιουτλάκης.



Εμείς, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, οι οποίοι συναποφασίσαμε με την πρώην διευθύντρια τις εκπαιδευτικές παρεμβάσεις που εφαρμόστηκαν στο 132ο Δημοτικό Σχολείο, καλούμε όλους και όλες εσάς που αγωνιζόσαστε καθημερινά για μια καλύτερη εκπαίδευση, να παρευρεθείτε την ημέρα της δίκης στο δικαστήριο για να βεβαιώσουμε με την παρουσία μας όχι μόνο την αμέριστη συμπαράστασή μας στην Στέλλα Πρωτονοταρίου αλλά και την πρόθεσή μας να αγωνιστούμε για έναν δικαιότερο κόσμο και ένα σχολείο που θα περιλαμβάνει ισότιμα όλους τους μαθητές και μαθήτριες μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με δεύτερη αναφορά του ίδιου προσώπου έχει σχηματιστεί δικογραφία και διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση από την αστυνομία σε βάρος της Στέλλας Πρωτονοταρίου για δήθεν παράβαση καθήκοντος, επειδή μαζί μας εφάρμοσε προγράμματα διδασκαλίας της αλβανικής μητρικής γλώσσας και μαθήματα ελληνικών στους μετανάστες γονείς.



Δάσκαλοι που εργάστηκαν και εργάζονται στο 132ο Δημοτικό Σχολείο



Κορρέ Χρυσή Μακρυγιάννης Γεώργιος

Μάστορα Πολυξένη Παπαδοπούλου Ευρώπη

Βασιλάκου Παρασκευή Παυλοπούλου Ολυμπία

Βουλαλάς Κλεάνθης Τσιροπούλου Μαρία

Σκαρτσίλας Σωτήρης Ευθυμίου Τερέζα

Σταυροπούλου Ηλιάνα Γεμιδοπούλου Αικατερίνη

Χαραβιτσίδης Πέτρος Ταζοπούλου Στεργιανή

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΌΝΩΝ

ΤΟΥ 132ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ

ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ





Στις 22 Ιανουαρίου 2010, η πρώην διευθύντρια του 132ου Δημ. Σχολείου Αθηνών, κα Στέλλα Πρωτονοταρίου, θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενη για « χρήση αιθουσών του σχολείου για διδασκαλία της αλβανικής γλώσσας σε μαθητές αλβανικής καταγωγής, χωρίς γραπτή άδεια από τη υπηρεσία». Συγκατηγορούμενή της είναι η (διορισμένη από την υπηρεσία) δασκάλα Αλβανικών και μάρτυρας κατηγορίας ο διάδοχός της στη διεύθυνση του σχολείου κος Εμ. Γιουτλάκης.



Το κατηγορητήριο εστιάζει στη διδασκαλία της αλβανικής γλώσσας, απομονώνοντας τη συγκεκριμένη δράση από ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων και πρακτικών που η κα Πρωτονοταρίου είχε συναποφασίσει με το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου, με στόχο την ομαλή ένταξη των μαθητών και των οικογενειών τους, την καταπολέμηση της μαθητικής διαρροής και τη συνοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας. Οι δράσεις αυτές είχαν εγκριθεί και χρηματοδοτηθεί στα πλαίσια του προγράμματος Ολυμπιακής Παιδείας και συνεχίστηκαν μετά το πέρας του προγράμματος σε εθελοντική βάση. Περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, διδασκαλία Ελληνικών σε μετανάστες γονείς, ώστε να μπορούν να βοηθούν τα παιδιά τους στα μαθήματα, αλλά και να επικοινωνούν καλύτερα με το σχολείο. Τα μαθήματα μητρικής γλώσσας (αλβανικής και αραβικής) αποσκοπούσαν , όπως ενημερωθήκαμε, στη βελτίωση της γλωσσικής ικανότητας των αλλοδαπών μαθητών και στην καλύτερη σχολική τους επίδοση, σύμφωνα με τα πορίσματα της παιδαγωγικής επιστήμης ,αλλά και την πρακτική που εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιες πρωτοβουλίες επηρεάζουν θετικά το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού του σχολείου (και τους Έλληνες μαθητές), αφού αντισταθμίζονται τα ελλείμματα και ανεβαίνει το γνωστικό επίπεδο. Εξάλλου η επί της ουσίας διαπολιτισμική προσέγγιση στο χώρο του σχολείου εφοδιάζει τα παιδιά μας με αξίες, εμπειρίες και δεξιότητες πολύτιμες για την μετέπειτα ζωή τους.



Η επιλεκτική αναφορά στα μαθήματα Αλβανικών στοχεύει προφανώς στην πρόκληση εθνικιστικών αντανακλαστικών και στην απόδοση «ύποπτων» κινήτρων στην κα Πρωτονοταρίου και τους συναδέλφους της.



Ως γονείς του 132, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι το ήθος της κας Πρωτονοταρίου, την παιδαγωγική της ευαισθησία, την αποτελεσματικότητα με την οποία άσκησε επί σειρά ετών τα διευθυντικά της καθήκοντα. Στη διάρκεια της θητεία της, το σχολείο μας αναβαθμίστηκε, κέρδισε διακρίσεις και εύσημα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ενώσει τη φωνή του με τους δεκάδες συλλόγους και φορείς που έχουν δηλώσει τη συμπαράστασή τους στις διωκόμενες εκπαιδευτικούς και να ζητήσει

- Να απαλλαχθούν από κάθε κατηγορία

- Να δικαιωθούν η κα Πρωτονοταρίου και οι δάσκαλοι του 132 για τις παιδαγωγικές τους επιλογές

- Να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα απόρριψης του σκοταδισμού και της ξενοφοβίας, ένα αισιόδοξο μήνυμα για την παιδεία και την κοινωνία του αύριο



Για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

του 132ου Δημ. Σχολείου Αθηνών



Η πρόεδρος Η γραμματέας

Χατζηδιαμαντή Ελένη Παγουλάτου Ολυμπία

http://www.alfavita.gr/ank_b/ank14_1_10_1110.php

Ανώνυμος είπε...

Στην καθιερωμένη ομιλία για την 28 Οκτωβρίου 1940 στο Μαράσλειο Δημοτικό σχολείο Αθηνών, η δασκάλα της τρίτης τάξεως κ. Λέντζα εκφώνησε ένα λόγο γεμάτο πάθος εξυμνώντας την ηρωική μορφή του Αρη Βελουχιώτη που «ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Φασιστόμουτρων». Μάλιστα τους μοίρασε και τον σχετικό λόγο σε φωτοτυπίες. Επίσης στην επέτειο των «ηρώων του πολυτεχνείου» εκφώνησε έταιρο λόγο εναντίων των «μπάτσων γουρουνιών δολοφόνων». Μετά όλοι μαζί,«δασκάλα» και μαθητές, τραγούδησαν τα «αντικάλαντα». Το θέμα δεν είναι τι έπραξε αυτή, αλλά τι έπραξαν οι γονείς των παιδιών.

Τίποτα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ! ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ! ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ...

Υφυπουργέ κ. Θεοδώρα Τζάκρη θέλουν κι άλλου να απολαύσουν ανθελληνικό σόου από κοντά. Φέρε μαζί σου και την Τατιάνα Στεφανίδου, δεν υπάρχει πρόβλημα, το κράτος πληρώνει καλα!

(ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο.)

SOS Ρατσισμός
Χ. Τρικούπη 88,

YRE - ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 1

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΡΗΓΜΑ"
Καρέα 11

Εθνικό Εστιακό Κέντρο για το Ρατσισμό και την Ξενοφοβία HLHR-KEMO
Μπόχαλη 63,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 67 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Επιτροπή κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας
Ναυαρίνου 18-20

Κέντρο Πληροφόρησης & Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη-Βία ''ΑΝΤΙΓΟΝΗ''
Ποσειδώνος 4 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΒΙΑ
ΠΕΡ. ΣΤΑΥΡΟΥ 11, ΑΘΗΝΑ

ΡΗΓΜΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
POSTE RESTANTE ΘΗΣΕΙΟΥ

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 33

Aλλά το καλύτερο, σου το κρατήσαμε για το τέλος

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ 51 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

εκεί σε περιμένουν, λεβεντογυναίκες με ανοιχτές αγκάλες...

ΘΕΟΔΩΡΑ, ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΟΜΙΤΑΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΑΧΟΠΟΥΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΓΟΒΑΚΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος ο Βελουχιώτης προδώθηκε απο το ΚΚΕ. Τον αναγνώρισαν ξανά μόλις το 1978.
Και αφού ήταν ο τρόμος των Φασιστόμουτρων γιατί υπέγραψε δήλωση μετανοίας ο Βελουχιώτης;
Και αφού μισούσαν τα φασιστόμουτρα οι του ΚΚΕ γιατί υπέγραψαν συμφωνίες με τους Ναζί και τη Γκεστάπο Τρίπολης και Σπάρτης οι του ΚΚΕ πριν τη λήξη του πολέμου;
Ο καπετάν Κίτσος γιατί υπέγραφε σύμφωνα και αυτός με τους Ναζί;
Ένα κάρο αγράμματοι υπηρέτες του φασίστα Στάλιν ήταν που πήραν στο λαιμό τους, αγνούς Έλληνες που νόμιζαν οτι μέσω του ΚΚΕ υπηρετούσαν την πατρίδα.
Τώρα τα αφεντικά του ΚΚΕ είναι η "ανοιτή κοινωνία".
Μια ζωή προδοσία...
Φιλόγενος!

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο είναι του Θεοδώρου Κατσανέβα του γνωστού; Γιατί αν ναι αυτό είναι μεγάλη νίκη και πρέπει αυτός ο άνθρωπος να βγει μπροστά και να μιλήσει, να τους κάνει ρεζίλι όπως τους αξίζει γιατί αυτό το πράμα που κυβερνάει μόνο το ΠΑΣΟΚ δεν είναι.

Ανώνυμος είπε...

Εχει αρχισει επιτελους να ξυπνα το πατριωτικο αισθημα.

Ενα μεγαλο μπραβο για το κειμενο του Θοδωρου Κατσανεβα αλλα και το ΠΑΡΟΝ του Μακη Κουρη.

Επιτελους ας υπαρξει συντονισμος των πατριωτικων δυναμεων.Τι περιμενουμε?

Αμεση απελαση ολων των εισβολεων εποικων λαθρομεταναστων.

Η Ελλαδα στους Ελληνες!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...