8/1/10

Κατοχικός Σοσιαλφασισμός και δικαιοσύνη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο ένας από τους τρεις αστυνομικούς του τμήματος Ακροπόλεως. Κατόπιν αφορήτων πιέσεων της Κατοχικής κυβέρνησης και μετά από μαραθώνια κατάθεση εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να προφυλακίσουν τον 28χρονο ειδικό φρουρό , για την δήθεν κακοποίηση, του Χιλιανού παρ΄ολίγον δολοφόνου .Οι άλλοι δυο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Και οι τρεις αστυνομικοί αρνήθηκαν τις κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό του Χιλιανού.

Οι πρώτοι δύο αστυνομικοί που απολογήθηκαν την Τρίτη , αρνήθηκαν ότι ήταν αυτόπτες μάρτυρες βασανισμού του Χιλιανού, υποστηρίζοντας πως όταν αντίκρισαν τον κρατούμενο για λίγα λεπτά δεν είχε την όψη ανθρώπου που είχε υποστεί βασανιστήρια.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAI OI AΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΗΛΘΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΝΤΟΠΑΡΕΤΕ.ΜΙΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ας το κάνουμε πράξη σιγά-σιγά ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Όποιος πραγματικά αγαπάει την Πατρίδα του:

-δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια για λουλούδια ,χαρτομάντιλα κ.λ.π, –δεν τους αφήνουμε να μας πλύνουν τα τζάμια (κάποιοι λένε ότι ουρούν μέσα αντί συμπλήρωσης νερού όταν λιγοστεύει),
-δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς διότι όλοι τους φοροκλέπτουν,
-δεν τούς ενοικιάζει σπίτια (όσοι το κάνουν δεν τους δίδουν αποδείξεις)
-δεν τούς περιθάλπει κατ΄ουδένα τρόπο (έχουν αποδειχτεί αχάριστοι)
-δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο ,υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, βαψίματα ,μετακομίσεις κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
-δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
-δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.

Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ.ΣΠΥΡΟ ΒΟΗΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οι ίδιοι οι αστυνομικοί πρέπει να αντιδράσουν. Έχουν ήδη ευνουχιστεί και καταντήσει νταντάδες του ανώνυμου λαθρομετανάστη.

Ioannis είπε...

Δέν είναι μόνο πού ό άνεκδιήγητος προ-πο στρώνει τί χαλί για τήν ίθαγένεια μέ προβοκάτσιες, είναι καί ότι στοχοποιεί τά αστ. τμήματα τού κέντρου όπου χρειάζεται περισσότερηάστυνόμευση,τούς δένει τά χέρια σάν τόν δίδυμό του τόν Παυλόπουλο. Ού νά μού χαθήτε ύπηρέτες πού διαγκωνίζεσθε στ΄΄ο ξεπούλημα τής χώρας μας.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ακριβες

ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Προς Συντονιστές, ανεβάστε το αν θέλετε...αφορά όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

ΛΑ.Ο.Σ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, Αφουγκραζόμενος τη ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ , για αγωνιστική αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση που απεργάζεται αντεθνικά σχέδια, αποφάσισε την πραγματοποίηση ΠΑΛΑΪΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ στην Αθήνα, το δεύτερο 15θήμερο του Ιανουαρίου.
Ο τόπος , η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθούν εντός των ημερών. ΗΡΘΕ η ωρα του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ και η ωρα των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.
Καλό είναι να κάνουμε κριτική απ το σαλόνι μας, αλλά οι εξελίξεις ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ! Πέρα απο κόμματα και χρώματα, ιδεολογίες και πολιτικές συμπάθειες.......

ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!!

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/01/blog-post_9156.html

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει το Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας

Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας ,δεν έχουν συνειδητοποιήσει το που μας πάνε.

Ελάτε ΟΛΟΙ με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Η Ελληνικη Δικαιωσυνη δεν ηταν ποτε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και δεν απενειμε δικαιο. Υπαρχει μονον για τους ισχυρους. Το παραδικαστικο ηταν μονον η κορυφη του παγοβουνου και να πεις οτι δεν πληρωνονται καλα.Αλλα μαλλον ειχαν δει τι παιρνουν οι παπαγαλοι στην ΕΡΤ και βγεικε το σκανδαλο.Ανωδυνα βεβαια χωσανε μεσα την Μπουρπουλια και τον Κλουση και τελος

Ανώνυμος είπε...

Οι δυνάμεις του νόμου (ΕΛΑΣ) αποτελούν στόχο της διοίκησης του ΓΑΠ και Company, ο οποίος υπέκλεψε με ψέματα την ψήφο του λαού.
Η κατάσταση με τα επικοινωνιακά πραξικοπήματα υπέρ των λαθρομεταναστών κακοποιών είναι τέτοια που μεσαίοι αστυνομικοί παραδίδουν τα υπηρεσιακά τους όπλα και μετατρέπονται σε οκνηρούς δημοσιουπαλλήλους.
Αν περάσει παρά την άρνηση του Ελληνικού λαού το αισχρό νομοσχέδιο νομιμοποίησης των παράνομων εποίκων τότε σφετερίζεται την λαϊκή κυριαρχία και παραβιάζει το άρθρο 120 του συντάγματος. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΘΕΙΤΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ