14/1/10

ΠΥΡΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

«ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ»


Η Πατρίδα μας διέρχεται κρίση, αγαπητοί μου συνέλληνες και συμπατριώτες, αν βέβαια εξακολουθείτε να έχετε ενδιαφέρον για το μέλλον αυτού του ιστορικού και μεγαλειώδους τόπου μας.

Η Κυβερνητική ἀπόφαση για παραχώρηση της άκριτης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, οι οποίοι εισήλθαν κάποτε στο μικρό αυτό κομμάτι της γης, ισοδυναμεί με μια κίνηση αυτοκτονίας!

Όταν μας περιβάλλουν τόσοι αδηφάγοι γείτονες,

Όταν προ τινών ετών Πρόεδρος της Τουρκίας είπε, ότι "θα κατακτήσουμε την Ευρώπη με τις γεννήσεις μας",

Όταν η Χώρα μας είναι πύλη μιάς ανεξέλεγκτης εισόδου τόσων και τόσων αλλοδαπών παρανόμως εισερχομένων, όταν....όταν....όταν... τότε η Ελλάδα μεταλλάσσεται και μεταβάλλει τον χαρακτήρα της!
Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας.

Ὀταν πάλιν η Κυβέρνηση προχωρεί το σχέδιο Καλλικράτης με το οποίο ουσιαστικά δημιουργεί δέκα τρία (13) κρατίδια, με ισάριθμους μικρούς πρωθυπουργούς, όπως ελέχθη, τότε ο κίνδυνος απώλειας ελληνικών εδαφών ευρίσκεται "επί θύραις" με πρώτη απώλεια την Θράκη.

Όταν δημοσιογράφοι του μεγέθους Πρετεντέρη από τη στήλη τους υπερασπίζωνται την κα Δραγώνα και προβάλλουν το "υπέροχο" έργο της,

Όταν, γενικώτερα, κάποια ΜΜΕ και κάποια εκδοτικά συγκροτήματα χρηματίζωνται για να υποστηρίξουν συμφέροντα ξένων δυνάμεων και τα οποία επιβουλεύονται τα εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων, όπως συνέβη στη μαρτυρική Κύπρο με το Σχέδιο Αννάν, τότε η Ελλάδα μας χάνεται! "Πωλείται σε τιμή ευκαιρίας!"

Πρώτιστα όλων, όταν εντός των τειχών υπάρχουν Έλληνες που καυχώνται ότι είναι ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες, και η Ελληνική Δημοκρατία ΔΕΝ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αποστέλλοντάς τους στο πύρ το εξώτερον ως προδότες της Πατρίδος μας, τότε το τέλος της Ελλάδος είναι εγγύς!

Στη ταχύτερη έλευση του τέλους της Ελλάδος μας συμβάλλουν η τηλεόραση και τα εκδοτικά συγκροτήματα, όταν αυτά εργάζωνται για ξένα αφεντικά και συμφέροντα!

Το επονομαζόμενο Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, στο οποίο προΐστανται ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες δήθεν Έλληνες, προωθεί την απομάκρυνση των θρησκευτικών Συμβόλων από τα Σχολεία, την κατάργηση της προσευχής και του εκκλησιασμού!

Έλληνες και συνέλληνες, ας ξυπνήσουμε από τον λήθαργο! Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας! Το αίμα των Ηρώων της Ελευθερίας μας επιβάλλει να αναλάβουμε ενεργό δράση, έντιμα, νόμιμα και ειρηνικά! Σας παραπέμπω στο παρακάτω δημοσίευμα. Λάβετε τα μέτρα σας. Αναλάβετε τις ευθύνες Σας. Δεν μας χρειάζεται ψωμί, αν δεν έχουμε την ελευθερία μας!


"Ελευθερία ή θάνατος" έλεγαν κάποτε κάποιοι σκλαβωμένοι πρόγονοί μας! Τώρα μας ετοιμάζουν την πνευματική υποδούλωση! Globalization τη λένε στα ξένα!
Παγκοσμιοποίηση την ονομάζουν στα Ελληνικά! Σας ερωτώ:Αυτοί οι Ά-εθνοι,οι Ά-θεοι καί οι Α-πάτριδες θα καθορίσουν τις τύχες μας;

+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Αἰγιον, 13 Ιανουαρίου 2010

Πηγή http://egersis.blogspot.com/2010/01/blog-post_4556.html

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΚΝΙΤΗ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ…

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να διεκδικηθούν αποφασιστικά:

Νομιμοποίηση των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα. Απλοποίηση των διαδικασιών χορήγησης και ανανέωσης των αδειών παραμονής και εργασίας, με κατάργηση κάθε οικονομικής επιβάρυνσης και γραφειοκρατίας. Επανένωση των οικογενειών.
Πλήρη - σταθερή εργασία, ίσα δικαιώματα Ελλήνων και μεταναστών σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Κατάργηση των αντιδραστικών εγκυκλίων που βάζουν εμπόδια στη νοσηλεία μεταναστών στα νοσοκομεία. Αποκλειστικά δημόσιες -δωρεάν υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας. Στελέχωση όλων των ιατρικών και κοινωνικών υπηρεσιών με διερμηνείς. Ειδικά μέτρα στήριξης των παιδιών, των γυναικών, των ηλικιωμένων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Ενιαίο, αποκλειστικά δημόσιο - δωρεάν σχολείο για όλα τα παιδιά, με ειδική μέριμνα για τη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας των παιδιών των μεταναστών και την ιστορία της πρώτης πατρίδας τους. Εξασφάλιση δωρεάν όλων των προϋποθέσεων για την ανεμπόδιστη φοίτησή τους, όπως σίτιση, παροχή βιβλίων και άλλων εκπαιδευτικών μέσων, χώρους διαβάσματος. Πολύγλωσσα δημόσια κέντρα στήριξης των μεταναστών που θα συμβάλλουν και στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας.
Δημόσιοι - Δωρεάν βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί.
Δημιουργία δημόσιων οργανωμένων - ανθρώπινων χώρων υποδοχής των μεταναστών, με υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής και πλήρη υγειονομική και ψυχολογική στήριξη για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών.
Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, καταπολέμηση - κατάργηση της ανασφάλιστης εργασίας. Δικαίωμα μεταφοράς των ασφαλιστικών δικαιωμάτων στη χώρα προέλευσης. Σύνταξη στα 55 χρόνια για τις γυναίκες και τα 60 για τους άνδρες, στα 50 και τα 55 χρόνια αντίστοιχα για τα Βαρέα - Ανθυγιεινά επαγγέλματα.
Ουσιαστικά μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας. Αποζημίωση των θυμάτων των εργατικών ατυχημάτων. Άμεση δωρεάν περίθαλψη και αποκατάστασή τους, στήριξη των οικογενειών τους.
Σεβασμό των πολιτιστικών παραδόσεων των μεταναστών.
Υπεράσπιση και διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, κατάργηση του φακελώματος, των τρομονόμων, των αντιδραστικών μέτρων και διώξεων σε βάρος των μεταναστών και των πολιτικών προσφύγων.
Μέτρα ενάντια στα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τους μετανάστες. Κρατική στήριξη των γυναικών θυμάτων της δουλεμπορίας και πορνείας (περίθαλψη, οικονομική και ψυχολογική στήριξη)

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ…

ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ
ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΜΠΟΡΕΙΣ!

Πρωτοβουλία για την κομματική απεξάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

κ.Χατζάρα ανάρτηστε την αποκαλυπτική για τους περιούσιους συνέντευξη του
ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ συλληφθέντος αναρχικού.

Ανώνυμος είπε...

Ανάξιος ο Ιερώνυμος!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και οι Δεσποτάδες είναι πιο προοδευτικοί και πιο επαναστάτες απο τις υπηρέτριες των γνωστών ξένων κέντρων.

titosp.blogspot.com είπε...

Σεβασμιωτατε, καλα τα ειπατε στο πληρωμα, ομως τα αυτια του πρωκαθημενου μαλλον ειναι βουλωμενα με κερι. Επειδη εισαστε πιο κοντα του δεν κανετε ενα κοπο να τα ξεβουλωσετε? Και επι πλεον δεν βγαζετε μια κοινη ανακοινωση εκει στην Ιεραρχια, για να δη ο λαος οτι συσσωμη η εκκλησια ειναι στο πλευρο του και μπορει να ελπιζη ακομα οτι καποιοι απο τους ταγους της, κανουν το χρεος τους?

Ανώνυμος είπε...

Έλα ...Πακιστανέ στον τόπο σου.! Τρελαίνεσαι ή όχι;
O πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Javed Αslam συνελήφθη το Νοέμβριο του 2006 για διακίνηση λαθρομεταναστών κατόπιν διεθνούς εντάλματος σύλληψης από την Interpol.

"Φιλοξενήθηκε" για λίγο στις φυλακές Κορυδαλλού με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και αποφυλακίσθηκε λίγο μετά, αφού η …ΓΣΕΕ κατέβαλε το χρηματικό ποσό της εγγύησης (30.000€), λόγω της αδυναμίας να καταβληθεί από τον ίδιο ή την Πακιστανική Κοινότητα.

Συνελήφθη ξανά το περασμένο Οκτώβριο.

Μια ερώτηση:
Τα κρατικά ταμεία είναι άδεια..
Τα δικά σας κύριοι της ΓΣΕΕ;

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/01/o_13.html

Ανώνυμος είπε...

test

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

Είμαστε όλοι μαζί, ενάντια στις ταμπέλες, φτάνουνε πια οι τσακωμοί.

ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΝΑΖΙ!

Μπορούμε όλοι μαζί ότι ο ένας δεν μπορεί, πρέπει να σταματήσουν οι ηλίθιοι διαχωρισμοί.
ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!

Μονάχα στο μυαλό σου υπάρχουνε αυτοί. Χρειάζεται ο καθένας λιγάκι να σκεφτεί.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Οι παρωπίδες είναι που μια ζωή, πίσω μας πάνε πάντα, και δεν υπάρχει αλλαγή.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Όταν απεξαρτηθούμε από τα κόμματα και τις ιδεολογίες,
Όταν κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης,
Όταν δεν φοβηθούμε τα σκυλιά του κράτους,

Θα είμαστε ένα βήμα, πριν το
ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ!

Είναι 300 και κάποια σκυλιά,
Είμαστε 10.000.000
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ;

Yποστηρίζουμε βεβαίως την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το μεταναστευτικό, σαν ένα μέσο έκφρασης της λαικής θέλησης, χωρίς να αυταπατόμεθα ότι ένα ενδεχόμενο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού θα λύσει το πρόβλημα. Για το λόγο αυτό κυρίως
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ. Η οποία αντίσταση, πρέπει να κρατηθεί μακριά απο τον εθνικισμό (διότι εάν δεν γίνει αυτό δεν μπορεί να επικρατήσει εθνική ενότητα) και να επεκταθεί άμεσα και σε άλλα ζητήματα, οικονομικά, κοινωνικά.

Και να θυμάστε η αντίδραση είναι καλή, όταν δεν τελείωνει στα πλήκτρα.

Πρωτοβουλία ενάντια στους κομματικούς και ιδεολογικούς μηχανισμούς. NO POLITICA!

Ανώνυμος είπε...

Ελληνες γυρίστε την πλάτη στον ξεπουλημένο Ιερώνυμο και συμπαραταχθήτε με το υγιές τμήμα του κλήρου.
Εχουμε φωτεινές μορφές σαν τον Καλαβρύτων, Αμβρόσιο και πάρα πολλούς άλλους.
Ανω σχώμεν τας καρδίας!

Ανώνυμος είπε...

Άξιος ο Καλαβρύτων.
Καλή λευτεριά από τους εθελόδουλους.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν είμαι θρήσκος αλλά ας μπουν και της εκκλησίας μπροστά. Εκεί που φτάσαμε χρειάζονται όλοι! 'Αξιος ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...