9/1/10

Την κομματική του ταυτότητα επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ ο (παλαίμαχος) Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος

Την κομματική του ταυτότητα δήλωσε πως κατέθεσε πριν τις γιορτές ο πρώην υπουργός Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος και σε σχετικές του δηλώσεις, κάνει λόγο για «μια επιλογή καθαρά προσωπική» η οποία έγινε «σε ένδειξη διαμαρτυρίας για ορισμένες επιλογές» οι οποίες δεν είναι αξιοκρατικές. Ο κ. Δημοσθενόπουλος μίλησε για θέμα «ηθικής τάξεως» και για, ένα «εντελώς προσωπικό θέμα».

Χωρίς να επιθυμεί να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες από τις λεπτομέρειες που τον οδήγησαν στην απόφαση του αυτή, δήλωσε πως οι φήμες που τον θέλουν να είναι δυσαρεστημένος με την τοποθέτηση της κ. Πόπης Γερακούδη, στο τιμόνι της περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και τον αποκλεισμό του Χρυσόστομου Κεβρεκάκη, από το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στις προηγούμενες εκλογές είναι δυο μόνο από μια σειρά γεγονότων που τον δυσαρέστησαν.

Ο κ. Δημοσθενόπουλος, βεβαίως δήλωσε «στρατιώτης του κινήματος».

«Παραμένω ενεργός στο κόμμα και υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου. Δεν συμφωνώ όμως με διάφορα ...παρακλάδια» είπε.

Η υπόθεση Δημοσθενόπουλου εκατό μέρες μετά τις εκλογές, είναι η κορυφή ενός παγόβουνου, εντός του διεφθαρμένου πολιτικά και ρουσφετολογικά, «κομματικού στρατού».Αντανακλά όμως πολύ περισσότερα για τις διαθέσεις της κομματικής βάσης, και των απλών ψηφοφόρων.

Περισσότερα στο... http://www.evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_39607_1.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...