6/1/10

Γιατί ένας Χιλιανός ζητά πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα;

Κυβερνά ακόμα την Χιλή ο Πινοσέτ και δεν το ξέρουμε;

Απίστευτα πράγματα .

Ο Υπουργός Προ- Πο , ανταποκρινόμενος σε αίτημά του Χιλιανού λαθρομετανάστη, που του διεβίβασαν οι ΜΚΟ, ζήτησε να του χορηγηθεί επικουρική προστασία για ανθρωπιστικούς λόγους.

Δηλαδή πληρώνουμε για να τον φυλάνε!!!!

Με εντολή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, (κατόπιν εντολής του Προ-πο και των ΜΚΟ), κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής επισκέφθηκε τον Χιλιανό υπήκοο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, και τον ενημέρωσε για την ματαίωση της απόφασης απέλασης του.Παράλληλα παρελήφθη αίτηση του Χιλιανού για χορήγηση πολιτικού ασύλου, και το κλιμάκιο τον ενημέρωσε για τα δικαιώματά του αναφορικά με την παραμονή του στη χώρα μας.

Η κυβέρνηση των ΜΚΟ σπαταλάει αλλόγιστα τα χρήματα του προυπολογιμού και εξευτελίζει την Ελληνική Αστυνομία.

Σπ.Χ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MAΘΑΝΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΛΟΥΜΠΕΝ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ..

Το ελλαδικο κρατος δινει εξετασεις στα θελω της παγκοσμιας ταξης.

δεν τους ενδιαφερουν οι ελληνες και η χωρα.

η εξουσια τους εξαρταται και παρατεινεται απο τα εξωθεσμικα κεντρα και την καλη εκτελεση των οδηγιων.

ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!

Αλλος ο δικος τους καημος.

μηπως ειναι καιρος να τους χεσουμε και εμεις;

Ανώνυμος είπε...

Για τον κύριο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Κύριε πρόεδρε θα έχετε την δύναμη ,το θάρρος και τα αρχίδια ,
και να γραφτεί το όνομα σας , με χρυσά γράμματα και να μείνει ,
σαν τον μεγαλύτερο Έλληνα πατριώτη , πρόεδρο των τελευταίων δεκαετιών , που όλοι η Έλληνες και οι απανταχού Ελλήνων
θα μιλά για όσας .
Θα μπορέσετε όταν ψηφιστεί από την βουλή , το νομοσχέδιο
για την νομιμοποίηση ,την ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου
των μεταναστών , που με αυτό θα μπει η ταφόπλακα
στην Ελλάδα μας , και έλθει προς επικύρωση σε εσάς
να πείτε ΟΧΙ δεν το υπογράφω , παραιτούμε , πάω σπίτι μου ,
και να βρείτε άλλο πρόεδρο να τα υπογράψει .
η θα επαληθευθεί , η κυρία Ψαρούδα Μπενάκη με αυτά που
σας είπε τότε όταν αναλάβατε την προεδρία ;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Κυβερνά ακόμα την Χιλή ο Πινοσέτ και δεν το ξέρουμε;
ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ -ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΦΙΛΕ 04:39:00 μμ ..Το ελλαδικο κρατος δινει εξετασεις στα θελω της παγκοσμιας ταξης.
ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΦΙΛΕ 04:45:00 μμ ΓΡΑΦΕΙΣ:
Κύριε πρόεδρε θα έχετε την δύναμη ,το θάρρος και.......

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Παναγιώτης Ἰωαν. Βρεττᾶκος είπε...

Αν οι πληροφορίες είναι ορθές τότε προκύπτει ότι οι ολετήρες αυτού του ίδιου του Κράτους, έχουν πάρει τόση φόρα που μάλλον άρχισαν να κάνουν λάθη. Συγκεκριμένα:

Μεθόδευσαν την παραμονή του εν λόγω υπηκόου της Χιλής στην χώρα μας. Για τον λόγο αυτό έβαλαν σε εφαρμογή το πρόσχημα της διαδικασίας παραχώρησης πολιτικού ασύλου. Ο ίδιος μέχρι τώρα δεν είχε υποβάλει ούτε αίτηση. Τον έβαλαν και την υπέγραψε τώρα στο νοσοκομείο. Επειδή όμως είχε εκδοθεί ήδη σε βάρος του απόφαση απέλασης, για να υπερβούν το κώλυμα αυτό είτε ανακάλεσαν την απόφαση απέλασης είτε ανέστειλαν την εκτέλεσή της. Ο νόμος 3386/2005 προβλέπει ότι ο Υπουργός Δ.Τ. δικαιούται να αναστείλει την εκτέλεση απόφασης απέλασης μονάχα για λόγους ανωτέρας βίας. Μάλλον έχει συμβεί το τελευταίο, δηλαδή ανέστειλαν την εκτέλεση της απέλασης, πλην όμως ανωτέρα βία, δεν προκύπτει, αφού, το γεγονός ότι ο προς απέλαση νοσηλεύεται, είναι εντελώς προσωρινό και σύντομα θα τον δούμε να δίνει και συνεντεύξεις στα κανάλια.

Αν δεν ανέστειλαν αλλά ανακάλεσαν την απέλαση, ο Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας, αφήνει ένα τέτοιο περιθώριο μονάχα για τις όσες έχουν εκδοθεί παράνομα. Αν αντίθετα έχει εκδοθεί νόμιμα περιθώριο ανάκλησης δεν υπάρχει εκτός αν τούτο το επιβάλει σοβαρό δημόσιο συμφέρον. Αλλά, αν η απόφαση απέλασης εκδόθηκε παράνομα τίθεται θέμα ποιος την εξέδωσε παράνομα και αν αυτός ελέγχθηκε και τιμωρήθηκε.

Το προέλευσης ΜΚΟ εφεύρημα της προσωρινής προστασίας παράνομα εφαρμόζεται στην συγκεκριμένη περίπτωση διότι σύμφωνα με το π.δ. 80/2006 που προβλέπει το καθεστώς αυτό, "προσωρινή προστασία" είναι «μία διαδικασία με έκτακτο χαρακτήρα που εξασφαλίζει, σε περίπτωση μαζικής εισροής ή αν επίκειται μαζική εισροή εκτοπισθέντων από τρίτες χώρες, οι οποίοι δεν μπορούν να επιστρέψουν στη χώρα καταγωγής τους, άμεση και προσωρινή προστασία σε αυτά τα άτομα,..» το καθεστώς δε αυτό τελεί υπό την επιφύλαξη των άρθρων 32 και 33 της Σύμβασης της Γενεύης του 1951 για τους πρόσφυγες, δηλαδή δεν νοείται προσωρινή ή οριστική προστασία όταν έχει εκδοθεί προηγουμένως απόφαση απέλασης.

Περαιτέρω, όπως σωστά επισημαίνει ο Σπ. Χατζάρας, η Χιλή σήμερα είναι δημοκρατική χώρα, πράγμα που αποκλείει εξ ορισμού την εκδοχή ότι ο συγκεκριμένο αλλοδαπός αποτελεί θύμα κάποιου διωγμού. Εν πάσει περιπτώσει ζήτημα ότι εισήλθε στην χώρα μας διωκόμενος για τις πολιτικές τους ιδέες, τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, την καταγωγή του, ή την συνδικαλιστική του δράση ώστε να μπορεί να αναγνωριστεί ως πρόσφυγας δεν μπορεί να προκύψει. Ούτε ο ίδιος δεν είχε τολμήσει να το σκαρφιστεί. Άρα η αίτηση για παροχή ασύλου είναι ψευδής και προσχηματική.

Κατά συνέπεια πρόκειται για μεθόδευση που κατατείνει στο να παραμείνει ο εν λόγω αλλοδαπός στην Ελλάδα, με την επίκληση ψευδεπίγραφων τεχνασμάτων προκειμένου να παρακαμφθεί ο νόμος. Επομένως αποσκοπούν αφενός μεν στην παροχή υπηρεσιών (διευκόλυνση παροχής ασύλου, διευκόλυνσή του στο να αντιδικήσει με τους αστυνομικούς που κατηγόρησε) σε αλλοδαπό που βρίσκεται παράνομα στην χώρα, δηλαδή τελούν το έγκλημα που προβλέπει και τιμωρεί ως παράβαση καθήκοντος, για όσους υπαλλήλους το διαπράττουν, η παρ. 4 του άρθρου 84 του Ν. 3386/2005 και αφετέρου στην διευκόλυνση της παράνομης παραμονής του στην χώρα, έγκλημα που προβλέπεται και τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτους και με χρηματική ποινή η παρ. 6 του άρθρου 87 του ν 3386/2005, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 15, παρ.5 του ν.3536/2007.

Αν μου τεθούν υπόψη τα στοιχεία του χιλιάνου και τα στοιχεία όσων υπέγραψαν την απόφαση ανάκλησης (ή αναστολής εκτέλεσης) της απέλασης αναλαμβάνω να συντάξω και υποβάλω στον αρμόδιο Εισαγγελέα, άνευ οιασδήποτε οικονομικής επιβάρυνσης οιουδήποτε, την σχετική μηνυτήρια αναφορά. Ποιος θα την υπογράψει εκτός από εμένα; Για να σπάσουμε και λίγο πλάκα την μηνυτήρια αναφορά μπορούμε να την υποβάλουμε και στο Α.Τ. Ακροπόλεως.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε μου φιλε η Μπενακη ηξερε γιατι του τα ελεγε του προέδρου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Π.Ι.Β ,πρέπει να τσεκάρεις τα έγγραφα και να επανέλθεις σε περίπτωση που διαπιστώσεις ότι όντως πρόκειται για παράβαση καθήκοντος και διευκόλυνση παράνομης παραμονής στη χώρα .
Οσο πιό αλαζών είναι κάποιος τόσο πιο κοντά είναι στα λάθη που θα τον εξαφανίσουν . Θα κάνουν κι' άλλα .
Εν τω μεταξύ μια άλλη ιδέα (λόγω Θεοφανείων φαίνεται).
Η υποχρέωσή μας για την πληρωμή φόρων βασίζεται στο Σύνταγμα ,άρθρο 4 παρ. 5 "Οι Ελληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ,ανάλογα με τις δυνάμεις τους"
Εδώ όμως υπάρχει επιλεκτική εφαρμογή του Συντάγματος. Οπου τους συμφέρει το επικαλούνται(φόροι) και όπου θέλουν το γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια (ιθαγένεια) .Θα πρέπει να εξετάσουμε την δυνατότητα αρνησης πληρωμής φόρων και την δυνατότητα προσφυγών ,σε αντίστοιχη κλήση της Εφορίας με θέμα την άρνηση συμμόρφωσης μέχρι την αντίστοιχη συμμόρφωση της κυβέρνησης .

Ανώνυμος είπε...

Μια παρατήρηση .Οταν στέλνει κανείς σχόλια , στην πρώτη αποστολή ,παρά το ότι η συμπλήρωση του πεδίου της Λεκτικής Επαλήθευσης είναι ΣΩΣΤΗ ,βγαίνει πάντα μήνυμα λάθους και μόνο με την δεύτερη φεύγουν.Δεν ξέρω αν το έχουν παρατηρήσει κι΄άλλοι αυτό.Τι στην ευχή γίνεται ,μήπως τα έχει παγιδεύσει ο Χρυσοχοίδης και ψάχνει για ακροδεξιούς ;; Γεια σου Υπουργάρα μου!!

Ανώνυμος είπε...

Ο μίστερ GOLDBERG / GOLDSTEIN / GOLDMANN / none of the above (σ.σ. ο ευρών θα λάβει ... ΧΡΥΣΟΥΝ Ωρολόγιον!!!) ασχολείται με άλλα πιο σοβαρά θέματα παιδιά. Βρε απ' το IP σας και μόνο, μέχρι και το πιπί σας ξέρει, που να μην ήξερε, καψεροί ακροδεξιοί του κερατά) ... Υπουργάρα πες αλεύρι, η Ντόρα σε γυρεύει!!!