2/1/10

Για την Ψωρο-ελίτ και τους χαφιέδες της Ανοιχτής Κοινωνίας

Όλοι αυτοί είναι το σύστημα και συμπεριφέρονται ανάλογα.
Σκοπός μας πρέπει να είναι η απεινής καταδίωξη τους, και η χωρίς οίκτο , βίαιη ανατροπή τους .
Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι για όλα, να ξέρουμε τι θέλουμε και να είμαστε αμείλικτοι.
Ο λαός όπως σε παρόμοιες ιστορικές περιόδους δεν ακολουθεί, είναι μουδιασμένος, υπνωτισμένος, άτολμος και απαθής. Εμείς οι λίγες χιλιάδες αποφασισμένοι ή θα γκρεμίσουμε συθέμελα το σαθρό οικοδόμημα (το καρκίνωμα) ή θα μας αφανίσουν με εκδικητική μανία.
Επειδή δε θέλω να έχω το τέλος του Άγιδος και του Κλεομένη ή του Δραγούμη θα είμαι ανηλεής, περιμένω από όλους να καταλάβουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να συμπεριφερθούν το ίδιο.
Παράδειγμα ιστορικό έχω τον Βασίλειο β' Βουλγαροκτόνο ο οποίος βγήκε κερδισμένος από τη σύγκρουσή του με τους εξωτερικούς εχθρούς αλλά κυρίως με την εσωτερική αριστοκρατία.
Αν και πολλοί δεν το έχουν καταλάβει μία μεγάλη περιπέτεια έχει ξεκινήσει της οποίας το τέλος είναι απροσδιόριστο. Καλή χρονιά σε όλους, σφίξτε τις γροθιές.

Ο αγώνας ξεκίνησε. Ζήτω το έθνος.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΩΣ... ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ...

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
ΑΞΙΟΤΙΜΕ κ. ΧΑΤΖΑΡΑ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ.

ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΥΣΙΑ.

ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ Ο ΑΛΤΡΟΥΪΣΜΟΣ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΥΤΕΛΕΙΑ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ & Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΩ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕ ΠΩΡΩΣΗ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ: ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΘΕΩΡΕΙ Ο,ΤΙ & Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΤΕΙ.
(Αλλοιώς πως θα υπάρξει όφελος και κυρίως κέρδος, σύμφωνα με την "τάξη πραγμάτων" της μηχανιστικής και χωρίς ηθική τάξη (ανήθικης) Κοινωνίας της Παγκοσμιοποίησης.) = Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ...........ΠΡΟΟΔΟΥ.

Καθώς Ο Χρόνος τελειώνει, η Ελλάδα είναι Πολιτιστικά - Ανθρώπινα, φτωχότερη, καθώς είναι φτωχότερη σε Δικαιοσύνη και Αγάπη.
Καθώς ο Χρόνος τελειώνει η Ελλάδα είναι φτωχότερη γιατί η οντολογική μας υπόσταση γίνεται φτωχότερη και περνάμε ολοένα και περισσότερο στην in Vitro αντί στην in Vivo ύπαρξη.
ΠΡΟΤΑΣΗ : ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Απο την "ιστοσελιδα" "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"

(Να ποιοι ειναι οι Ελληνο-εβραιοι. Ποιοι εκθειαζουν και υποκινουν πολυπολιτισμους και λαθρομεταναστες μεσα στην Πατριδα μας. Δεν τους αρεσει η ομοιομορφια και την ονομαζουν ΨΥΧΡΗ ΑΣΧΗΜΙΑ. Θελουν να κανουν αυτα που εκαναν και συνεχιζουν να κανουν στην Αμερικη.)
Διαβαστε το κειμενο και απελαστε τους. Ξεκινηστε απ' τα Γιαννενα.


"Οι επαναλαμβανόμενες βεβηλώσεις στο εβραϊκό νεκροταφείο της πόλης μας, δεν ανακαλούν μόνο μνήμες του 1944 στην ισραηλιτική κοινότητα, αλλά προσβάλλουν βάναυσα την ιστορία της πόλης και την αξιοπρέπειά μας.

Τα Γιάννινα δεν ξεχνούν.
Η Γιαννιώτικη κοινωνία ήταν πάντα πολυπολιτισμική. Τον πολιτισμό της τον διακρίνει η όμορφη σύνθεση της ποικιλίας και όχι η ψυχρή ασχήμια της ομοιομορφίας.

Οι Γιαννιωτοεβραίοι , αποτελούν κομμάτι αυτής της κοινωνίας και μέρος του πολιτισμού της. Γι’ αυτό οι ιερόσυλοι βανδαλισμοί στους τάφους της ρωμανιώτικης εβραϊκής Κοινότητας , πέρα από το βαθύ πόνο των οικείων, προκαλεί θλίψη και οργή στον ελεύθερο άνθρωπο.

Καλούμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας, που απεχθάνονται την ιδεοληψία τον νεοναζιστικού ρατσισμού, σε μια συμβολική εκδήλωση στον περιβάλλοντα χώρο του εβραϊκού νεκροταφείου.

Έτσι θα σταλεί μήνυμα πως :

-Τα Γιάννενα σέβονται τη δημοκρατία, την πολυπολιτισμικότητα και το δικαίωμα των πάντων να ζουν και να δημιουργούν ελεύθεροι.
-Το νεκροταφείο, δεν αποτελεί μόνο ιερό θρησκευτικό χώρο της ισραηλιτικής κοινότητας, αλλά και πολιτισμικό μνημείο της πόλης.
-Η βεβήλωση των ιερών αποτελεί εσχάτη προσβολή της ανθρώπινης ύπαρξης.
-Η βαρβαρότητα δεν έχει θέση στη ‘μικρή - μεγάλη’ μας πόλη.


ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ, ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ,
ΒΑΒΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΒΑΒΒΑΣ ΦΩΤΗΣ, ΒΑΝΤΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΓΡΙΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
ΔΕΡΕΚΑ ΑΝΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΝΝΑ,
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΖΔΡΑΒΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΖΕΡΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΖΗΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΖΩΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ,
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΚΑΠΕΛΛΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΦΙΛΗΜΩΝ, ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΚΑΤΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΛΟΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΟΥΡΜΑΝΤΖΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΟΥΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΛΕΛΑ,
ΛΑΡΔΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΕΚΚΑΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ, ΛΥΚΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΩΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΑΖΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΝΤΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΝΕΛΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΜΑΣΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΕΡΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΙΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΠΑΛΑΦΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΚΑΣ ΜΙΛΤΟΣ
ΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΝΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΝΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΝΑΣΤΟΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΟΥΣΙΑ ΕΒΕΛΙΝΑ, ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΤΑΣΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ Ι. ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΠΑΤΟΥΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΙΠΕΡΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΣΙΛΑ, ΠΡΟΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΡΑΠΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΡΗΓΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΡΙΣΤΑΝΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΣΑΪΝΗ ΚΕΛΛΥ, ΣΑΪΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΣΙΩΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΚΟΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΟΦΗΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΣΠΕΓΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΛΑΚΗΣ, ΣΩΜΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΖΕΛΕΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΤΖΟΥΜΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΤΟΛΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, ΤΣΑΚΤΣΙΡΑΣ Χ. ΚΩΣΤΑΣ, ΤΣΑΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΣΑΜΠΑΛΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΤΑΣΟΣ, ΤΣΙΟΛΙΟΥ ΗΛΙΑΝΑ, ΤΣΟΛΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΙΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ, ΦΩΛΙΑ ΑΝΝΑ,
ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΧΗΤΟΣ ΑΛΚΗΣ, ΧΗΤΟΣ Κ. ΒΑΣΙΛΗΣ.

Υπογραφές στη διεύθυνση mnimio@gmail.com"

Παρτε την διευθυνση και ριχτε τους τα μπινελικια που τους χρειαζονται.

grenadier είπε...

Συγχαρητήρια, Κε Παναγιωτόπουλε,

τα κείμενά σας μιλούν πάντοτε στην ψυχή μου και αποδίδουν την σκληρή πραγματικότητα: αν δεν φανούμε εμείς αμείλικτοι, είμαστε "χαμένοι από χέρι". Τα πάντα πρέπει να γκρεμιστούν συθέμελα και στα παλιά θεμέλια θα ταφούν τα ανόοοσια κόκκαλα των εθνοπροδοτών - μαζικά, φυσικά...

Ανώνυμος είπε...

Ανοιχτή,από πίσω,κοινωνία

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...