9/1/10

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ

H Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας απαντα στα ερωτήματα της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος»

Ερ.Ως Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, ήσαστε από τους πρώτους που κινήθηκαν προς την κατεύθυνση συλλογής υπογραφών, για την διενέργεια δημοψηφίσματος. Πιστεύετε ότι αυτή η προσπάθεια μπορεί να πετύχει;

Πράγματι, η Επιτροπή μας, ήταν η πρώτη οργανωμένη ομάδα, που ξεκίνησε πριν 11 ημέρες, τη συλλογή υπογραφών, από τους Έλληνες πολίτες ,κατά του αντισυνταγματικού νομοσχεδίου που παρουσίασε η κυβέρνηση, με ένα πολύ συγκεκριμένο πολιτικό σκεπτικό. Είπαμε: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Είπαμε: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, είναι μια αυτόφωτη και αυτοφυής, λαϊκή πρωτοβουλία, του Ανωνύμου του Έλληνος, που ξεκίνησε σε μια στιγμή, που ο κόσμος έβραζε, από τα καφενεία ως το διαδίκτυο, και ζητούσε απεγνωσμένα, κάποιον να ξεκινήσει την κοινή οργανωμένη αντίδραση. Η Επιτροπή δεν είναι κόμμα, δεν είναι σύλλογος, δεν είναι ΜΚΟ. Είναι μια ενωτική κίνηση από τα κάτω, όλων των Ελλήνων, αριστερών, δεξιών, πασόκων, για την αποκάλυψη και καταγγελία στον ελληνικό λαό των κύκλων, των ομάδων και οργανώσεων που σε συνεργασία με διεθνή Κέντρα, επιδιώκουν την εξαφάνιση της ελληνικότητας, και για τον σεβασμό της συνταγματικής νομιμότητας ,της λαϊκής κυριαρχίας, και της εθνικής Ανεξαρτησίας.

Η προσπάθεια μας , που αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή, από χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι την έκαναν δική τους υπόθεση και τη μετέφεραν σε κάθε γωνιά όπου χτυπά η καρδιά του ελληνισμού, έχει ήδη πετύχει, στο κύριο και ουσιαστικό της μέρος, που ήταν, να ξεκινήσει η αντίσταση στα σχέδια αφελληνισμού της ελληνικής κοινωνίας.

Για μια ακόμα φορά στην κρίσιμη ώρα , το σύνθημα της μάχης, ενέπνευσε, οργάνωσε και έβαλε στη δράση χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την πατρίδα τους, και την αγωνία τους για το μέλλον του ελληνισμού και του τόπου.

Τώρα που οι Έλληνες ξέρουν ποιος είναι ο εχθρός, ή Νίκη θα είναι δική μας.

Ερ.Ποιοι και γιατί, προωθούν αυτό το νομοσχέδιο; Τι θέλουν να πετύχουν;

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είναι το εκτελεστικό όργανο. Είναι ένας άβουλος θίασος διεκπεραιωτών, στον οποίο ανατέθηκε το καθήκον της αποδιάρθρωσης της ελληνικής κοινωνίας, και μετάλλαξης της, σε μια Ανοιχτή Κοινωνία της Νέας Τάξης, όπως θέλει να μας επιβάλει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση .

Το αντισυνταγματικό νομοσχέδιο, είναι μια, (γραμμένη στο πόδι), πρόταση των ΜΚΟ, «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου-ΕΕΔΑ» και «Νεολαία κατά του ρατσισμού στην Ευρώπη –YRE», που πρωτοπαρουσιάστηκε στις 26/03/2009.

Στόχος τους , η αποδιοργάνωση της συνοχής του ελληνικού έθνους, αφού, η απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας ,θα αποτελεί «ανθρώπινο» δικαίωμα του ενδιαφερομένου, που δεν θα εξαρτάται από την κυριαρχική Βούληση της Ελληνικής Πολιτείας.

Η μετατροπή των κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού ,σε «ανθρώπινα δικαιώματα», εντάσσεται στο πλαίσιο της Ανοιχτής Κοινωνίας, που δεν επιθυμεί την ύπαρξη συλλογικών δικαιωμάτων, λαών και εθνών, αλλά μόνο πελατών-πολιτών. Για αυτό και το σύνθημα ,«πρώτα ο πολίτης-(πελάτης)», σε αντικατάσταση του «Πρώτα η Ελλάδα».

Η βίαιη «ελληνοποίηση» των λαθροψηφοφόρων, μαζί με τις «αλλαγές» στην διοικητική διάρθρωση της Χώρας, και τον ολιγαρχικό εκλογικό νόμο, συνδέονται με σχεδιασμούς, που μας επιβάλλονται άνωθεν, για την Θράκη, την Ήπειρο και τα Νησιά του Αιγαίου.

Οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν προς αυτή την κατεύθυνση, μέσα και έξω από την κυβέρνηση, είναι πράκτορες διεθνών οργανώσεων και εργάζονται συστηματικά εδώ και πολύ καιρό, όπως τόνισε και ο Μίκης Θεοδωράκης.

Αυτοί οι άνθρωποι, έχουν διεισδύσει σε όλους τους κομματικούς χώρους, στην Παιδεία, και τα ΜΜΕ, και έχουν οικονομική ενίσχυση ξένων Κέντρων.

Ερ.Ο αγώνας σας μέχρι στιγμής, κινείται μέσω διαδικτύου και περιορισμένα σε άλλα ΜΜΕ. Θα υπάρξει κάποιου είδους παρουσία στην κοινωνία; Εκδηλώσεις, πορείες, η γενικότερα εξωστρεφείς δράσεις;

Ο αγώνας μας έχει μεταφερθεί ήδη, σε δράσεις μέσα στο λαό. Εκατοντάδες εθελοντές είναι οι Απόστολοι της Επιτροπής, που μεταφέρουν σπίτι με σπίτι, γειτονιά με γειτονιά , το μήνυμα μας. «Ενωμένοι σαν ¨Έλληνες, να αντισταθούμε στους σχεδιασμούς της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».

Ετοιμάζουμε και τις προσφυγές κατά των εκτελεστικών νόμων.

Προετοιμάζουμε κάθε βήμα προσεκτικά.

Θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε στην σύγκλιση των πολλών και διαφορετικών κινημάτων που αναπτύσσονται σε ένα μεγάλο κίνημα ΝΙΚΗΣ και ανατροπής.

Πάντως, εάν τολμήσουν να ανοίξουν την πόρτα του φρενοκομείου, να είστε βέβαιοι ότι θα «μπουκάρουμε» και εμείς μέσα. Και «γαία πυρί μειχθήτω».

Ερ.Ποιος είναι ο στόχος σας; Πόσες υπογραφές πιστεύετε ότι μπορείτε να συγκεντρώσετε;

Η προσπάθεια μας δεν εξαντλείται στον ιδιότυπο χαρτοπόλεμο του πολιτικού συστήματος. Η διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών, είναι μια ζωντανή διαδικασία αφύπνισης της Ελληνικής κοινωνίας που την αλυσοδένουν και οφείλει να αντισταθεί.

Η διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού Εποικισμού , πάει χέρι - χέρι με τις κυοφορούμενες υποχωρήσεις σε όλα τα εθνικά μέτωπα .

Στόχος μας είναι η επανένωση των Ελλήνων, απέναντι στον κοινό μας εχθρό, που φοράει πότε πράσινο, πότε μπλε, πότε κόκκινο, και πότε ροζ πουκάμισο. Η επανένωση των Ελλήνων απέναντι στο Καρτέλ της Εξουσίας που ανοίγει τούνελ με «φουρνέλα».

Στόχος μας είναι, να πρωτοπορήσουμε σε πολιτικές πρωτοβουλίες που θα τσακίζουν την καρδιά του συστήματος και δε θα αφομοιώνονται με αυτό.

Είμαστε αντίθετοι με τον ολιγαρχικό εκλογικό νόμο και την «Ελλάδα των περιφερειών». Θέλουμε να απαγορευθεί, η κατοχή δημοσίων θέσεων, στους «δορυφόρους» της Μπίλτερμπεργκ, της Τραιλάτεραλ, στους σαιεντολόγους, και τους ανθρώπους τους Σόρος.

Θέλουμε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.


Ερ.Συλλογή υπογραφών κάνει επίσης και το κόμμα του ΛΑΟΣ. Εσείς είστε διατεθειμένοι να συνεργαστείτε ή προτιμάτε να “δουλέψετε” μόνοι σας, και γιατί; Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ιστολογιό του έγραψε, ότι δεν έχει σημασία ποιός μαζεύει τις υπογραφές, αλλά στο τέλος κάποιος πρέπει να τις καταθέσει και μόνο ο ΛΑΟΣ μπορεί να το κάνει. Συμφωνείτε;

Τα κόμματα έχουν τον δικό τους ρόλο. Την δική τους τακτική και στρατηγική. Παίρνουμε υπόψη μας τις θέσεις του ΛΑΟΣ. Και τις σωστές και τις λάθος.
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας δεν είναι κόμμα. Η πρωτοβουλία μας είναι Συνθετική και Ενωτική. Δεν έχουμε μέτωπα με κανέναν που αγαπά την πατρίδα. Απέναντί μας, δεν είναι τα πολιτικά κόμματα και οι ψυχές των ανθρώπων που τα πλαισιώνουν. Απέναντί μας είναι η Ανοιχτή Κοινωνία, και η Νέα Τάξη, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Η πατριωτική πρωτοβουλία μας, δεν ενσωματώνεται στις «συστημικές» λογικές διαχείρισης , δεν αναλώνεται σε τακτικισμούς, και δεν θα επιτρέψουμε, ούτε να χειραγωγηθεί , ούτε να εκφυλισθεί από το πολιτικό σύστημα, τις συμπληγάδες και τις συνιστώσες του.

Δίνουμε μια μάχη ζωής , που δεν είναι τηλεοπτικό θέαμα για τις κάμερες.
Μια μάχη ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση της Νέας Τάξης, στην οποία ο Ελληνικός λαός έχει μόνο μια επιλογή. ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

Συλλέγουμε υπογραφές, για να δείξουμε ότι άλλες απαιτήσεις έχει η «Λαϊκή Κυριαρχία» και άλλα προωθεί η κυβέρνηση, που της λέμε : «Αν νομίζει ότι εκπροσωπεί την πλειοψηφία σε αυτό το θέμα, να το θέσει απ’ ευθείας στο λαό».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, υπογραφές μαζεύει και το ίδρυμα Ίωνας Δραγούμης που διευθύνει ο καθηγητής Χρήστος Γούδης, αλλά με διαφορετική λογική , από την δική μας.

Ερ. Πώς σχολιάζετε όλα αυτά που ακούγονται περί “κοψίματος” χιλιάδων σχολίων από τον ιστότοπο opengov.gr, που ήταν αντίθετα με το νομοσχέδιο; Θεωρείτε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει αυτή την στάση έναντι των διαμαρτυρόμενων;

Έχουν εξαπολύσει μια αδιάκοπη «επικοινωνιακή καταιγίδα» από όλα τα κανάλια.
Οι αντίθετες φωνές πνίγονται. Πλήρης λογοκρισία. Ο μεγάλος Αδελφός, σκηνοθετεί την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, και αποκάλυψε την απάτη της «Ανοιχτής Διακυβέρνησης». Σοσιαλφασισμός. Η διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελεί η κυβέρνηση, την υποχρεώνει να αντιμετωπίζει αδίστακτα και εχθρικά τον Έλληνα πολίτη. Εχθρεύεται τους θεσμούς, τους ανατρέπει, πυροδοτεί μίσος, και πρωτοστατεί στην οργάνωση του ανθελληνισμού. Μια τέτοια κυβέρνηση το τελευταίο πράγμα που θα σεβαστεί, είναι ακόμα και οι κατ΄ επίφαση «δημοκρατικές διαδικασίες».

Αυτοί που σήμερα κατέχουν την εξουσία, θα συνεχίσουν το ψαλίδι και το ράψιμο, κατά πως συμφέρει το Μεγάλο Αφεντικό (τους) και την ντόπια Ψωρο-ελίτ.
Το μόνο που τους φοβίζει… είναι ο ενημερωμένος και οργανωμένος λαός.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ(ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ OI ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ), ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ GAY ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Δηλώνει ο γνωστός GAY ακτιβιστής Λύο Καλοβυρνά για το Athens Pride Festival 2006 Η ανταπόκριση του Δήμου Αθηναίων ήταν άμεση. Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ πήρε άδεια για τη χρήση της πλατείας Κλαυθμώνος μέσα σε μία μόλις ημέρα, χάρη και στο προσωπικό ενδιαφέρον της δημοτικής συμβούλου, κ. Υβέτ Τζάρβις.), ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ GAY TAINΙΕΣ!!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΥΒΕΤ, ΛΙΑΠΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΝΝΑ, ΕΥΗ-ΕΒΡΑΙΑ Κ.Α. ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΟΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΥΒΕΤ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ
ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ).ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
και το Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;;;;;;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Να φτιαχτεί μια συντονιστική επιτροπή εκπροσώπησης όλων των φορέων που θα παραβρίσκονται στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν.

Κάθε άλλη ενέργεια την εκλαμβάνω ώς προσπάθεια καπελώματος από οποιονδήποτε το επιχειρήσει.

Και δεν είναι οι στιγμές για τέτοιες μεθοδεύσεις.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Άψογοι!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

Νότης Σφακιανάκης

Μουσική/Στίχοι: Μαυράκης Χρήστος

Κι οι περισπούδαστοι πισωπατήσαν
Στης ντροπής τα έδρανα καθίσαν
να μιλήσουν τάχα, να κρυφτούν
Κι όμως να κι ανδρειωμένοι
τα φτερά ανοίξαν στις κερκόπορτες
μπροστά σταθήκαν και βροντοφώναξαν ξανά μολών λαβέ
Δεν είναι μύθος, μη γελιέστε
Στις μέρες μας χαθήκατε, μα δεν ξεχνιέστε
Σε τούτους τους άμοιρους καιρούς
Εκείνο το πρωί, λες και δεν ήθελε να ξημερώσει
κι η μέρα φοβότανε
λες και δεν ήθελε ο ήλιος ν’ ανατείλει
Να μη δει το κακό που ερχότανε
Τα πουλιά λουφάξαν στις φωλιές τους
Αισθανθήκαν το μεγάλο κακό, τις χιλιάδες ανάσες
και μεμιάς των σοφών τα χαρτιά
τα τυλίξανε πύρινες γλώσσες
Αστραπές και βροντές χαρακώνουν στυγνά το κορμί σου
Λυσσασμένα σκυλιά, να ξεσκίσουν ξανά
θέλουν τώρα σαν σάρκα τη γη σου
Αστραπές και βροντές χαρακώνουν στυγνά το κορμί σου
Λυσσασμένα σκυλιά, να ξεσκίσουν ξανά
θέλουν τώρα σαν σάρκα τη γη σου
Πατρίδα μου αγαπημένη
ποια κατάρα σε βαραίνει, πόση ερημιά
Τα παιδιά σου διαλεγμένα
σ’ ένα θάνατο ταγμένα μές στη μοναξιά
Πατρίδα μου
Που είστε παλικάρια
Εκείνο το πρωί λες και δεν ήθελε η αυγή να φέρει
για το χάραμα χρώματα
Λες και δεν ήθελε ο ήλιος να προσφέρει
να μη δούμε το αίμα στα σώματα
Ουρλιαχτά που φωνάξαν αέρα
θα θυμόμαστε εκείνη τη μέρα
τη χαμένη πατρίδα
Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε
θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες
Αστραπές και βροντές χαρακώνουν στυγνά το κορμί σου
Λυσσασμένα σκυλιά, να ξεσκίσουν ξανά
θέλουν τώρα σαν σάρκα τη γη σου
Αχ, Ελλάδα λυπημένη, έρημη και δοξασμένη
πόσο σ’ αγαπώ
Οι ήρωες που μας ζητάνε
να μη δώσουμε να φάνε
κι άλλο μερτικό
Πατρίδα μου
Παλέψαμε, δώσαμε μάχες, τις κερδίσαμε
Στης κορφής της γνώσης, ναι, σταθήκαμε
Κι ήτανε τότε που πάνω μας πέσαν βάρβαροι
κι όλοι οι μικροί, φτωχοί κι ανόητοι για να μας νιώσουν
Μα γεννήσαμε το Γέρο του Μοριά και τον Καραϊσκάκη
Ποιους αναστήσαμε ξανά, πού είστε παλικάρια
Γιατί και πώς μπορείτε να είστε ξεχασμένοι
Αυτό είναι το παράπονο, που οργή στα χείλη φέρνει
Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε
θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες…
Πατρίδα μου πόσο σ’ αγαπώ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

Νότης Σφακιανάκης

Μουσική/Στίχοι: Μαυράκης Χρήστος

Κι οι περισπούδαστοι πισωπατήσαν
Στης ντροπής τα έδρανα καθίσαν
να μιλήσουν τάχα, να κρυφτούν
Κι όμως να κι ανδρειωμένοι
τα φτερά ανοίξαν στις κερκόπορτες
μπροστά σταθήκαν και βροντοφώναξαν ξανά μολών λαβέ
Δεν είναι μύθος, μη γελιέστε
Στις μέρες μας χαθήκατε, μα δεν ξεχνιέστε
Σε τούτους τους άμοιρους καιρούς
Εκείνο το πρωί, λες και δεν ήθελε να ξημερώσει
κι η μέρα φοβότανε
λες και δεν ήθελε ο ήλιος ν’ ανατείλει
Να μη δει το κακό που ερχότανε
Τα πουλιά λουφάξαν στις φωλιές τους
Αισθανθήκαν το μεγάλο κακό, τις χιλιάδες ανάσες
και μεμιάς των σοφών τα χαρτιά
τα τυλίξανε πύρινες γλώσσες
Αστραπές και βροντές χαρακώνουν στυγνά το κορμί σου
Λυσσασμένα σκυλιά, να ξεσκίσουν ξανά
θέλουν τώρα σαν σάρκα τη γη σου
Αστραπές και βροντές χαρακώνουν στυγνά το κορμί σου
Λυσσασμένα σκυλιά, να ξεσκίσουν ξανά
θέλουν τώρα σαν σάρκα τη γη σου
Πατρίδα μου αγαπημένη
ποια κατάρα σε βαραίνει, πόση ερημιά
Τα παιδιά σου διαλεγμένα
σ’ ένα θάνατο ταγμένα μές στη μοναξιά
Πατρίδα μου
Που είστε παλικάρια
Εκείνο το πρωί λες και δεν ήθελε η αυγή να φέρει
για το χάραμα χρώματα
Λες και δεν ήθελε ο ήλιος να προσφέρει
να μη δούμε το αίμα στα σώματα
Ουρλιαχτά που φωνάξαν αέρα
θα θυμόμαστε εκείνη τη μέρα
τη χαμένη πατρίδα
Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε
θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες
Αστραπές και βροντές χαρακώνουν στυγνά το κορμί σου
Λυσσασμένα σκυλιά, να ξεσκίσουν ξανά
θέλουν τώρα σαν σάρκα τη γη σου
Αχ, Ελλάδα λυπημένη, έρημη και δοξασμένη
πόσο σ’ αγαπώ
Οι ήρωες που μας ζητάνε
να μη δώσουμε να φάνε
κι άλλο μερτικό
Πατρίδα μου
Παλέψαμε, δώσαμε μάχες, τις κερδίσαμε
Στης κορφής της γνώσης, ναι, σταθήκαμε
Κι ήτανε τότε που πάνω μας πέσαν βάρβαροι
κι όλοι οι μικροί, φτωχοί κι ανόητοι για να μας νιώσουν
Μα γεννήσαμε το Γέρο του Μοριά και τον Καραϊσκάκη
Ποιους αναστήσαμε ξανά, πού είστε παλικάρια
Γιατί και πώς μπορείτε να είστε ξεχασμένοι
Αυτό είναι το παράπονο, που οργή στα χείλη φέρνει
Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε
θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες…
Πατρίδα μου πόσο σ’ αγαπώ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

3 ΣΟΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Kυριε χατζαρα

Χθες στην εκπομπη σας ο κυριος καραμπασης αθελα του αναπαρηγαγε ενα σοφισμα της ανοιχτης κοινωνιας.

Σας ειπε οτι ""και οι ελληνες διαπραττουν αδικοπραγιες"".
Ξεφευγουν ομως απο αυτο και αλλα δυο παρομοια σοφισματα τα εξης:

1.α. Οι ελληνες εχουν μονιμη διευθυνση κατοικιας,χαρτια αποδειξης ταυτοτητας,οι αρχες εχουν δακτυλοσκοπησεις-αποτυπωματα τους κλπ. στοιχεια ταυτοποιησης,εχουν γνωστους και οικογενεια γνωστα στις αρχες ανα πασαν στιγμη.Oι αλλοδαποι εποικοι κατα πλειονοτητα ΟΧΙ!

1.β.Οι συμπεριφορες αυτες βιας και ανομιας δεν αποτελουσαν στοιχεια ουτε του ελληνα ουτε της γενικης πολιτισμικης ταυτοτητας του.Ηταν παντοτε περιθωριακα ως αντιμετωπιση,σχετικα μεμονωμενα και παντως ποτε στοιχεια της καθημερινοτητας του και πηγη ανασφαλειας που νοθευει την δημοκρατια.

Με τους αλλοδαπους ολα αυτα γινονται πραγματικοτητα δια της βιας.Γινονται τροπος ζωης..
Στοιχεια του μεταλλαγμενου (υπο)πολιτισμου της χωρας μας.

Ταυτοχρονα με το πρωτο σοφισμα χρησιμοποιουντα και τα δυο
παρακατω.

2.""ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.""

2.1 Ουδεις ποτε αμφισβητει κατι τετοιο ως προς το πρωτο.Ομως η επικληση ειναι παραπλανητικη και μεταθετει την προβληματικη.Ειναι σαν να σας χτυπα το κουδουνι της πορτας σας η Μητερα Τερεζα και στην πλατη της να βρισκονται πεντε αλλοδαποι ληστες.Επειδη δηλαδη θελει να εισελθει η εχει εισελθει στο σπιτι σας η τερεζα θα περασουν ως δουρειος ιππος απο πισω και οι ληστες?καθολου αναγκαιο δεν ειναι αυτο ουτε λογικο και αναποφευκτο..

2.2 Αυτη η μειοψηφια κακων δεν εχει σημασια τι απολυτο αριθμο αντιπροσωπευουν?Αν μεν εχουμε σε 10 εκατομμυρια πληθυσμου λχ. 50.000 αλλοδαπους τοτε πραγματι ενα 10 τα εκατο κακοι δηλαδη 5000 κακοποιοι δεν απειλουν την συνοχη και την ταυτοτητα της ελλαδας.Αν ομως εχουμε λ.χ 4 εκατομμυρια αλλοδαπους τοτε μια μειοψηφια 10 τα εκατο "κακων αλλοδαπων" με κακες προθεσεις ισοδυναμει με μειοψηφια 400.000 ατακτου ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙΔΡΟΜΕΩΝ!!!

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ-ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

3. Το τριτο σοφισμα
""Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ""

3.1 ΜΕΓΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΟΦΙΣΜΑ.
Η ανεργια ειναι μονον το προσχημα και το κερασακι στην τουρτα της εξαπατησης.

3.2 Ανεργια υπηρχε και το 1930,και το 1980 και σε αλλες περιοδους -δεκαετιες αλλα δεν ειχαμε αυτη τη συστημικη καταρρευση και το δομικο χαος.Oι ελληνες ομως τοτε δεν κατεφευγαν στην γενικευμενη ανομια.Γιατι απλα εκτος απο τα αδιεξοδα του οικονομικου συστηματος-μοντελου εχουμε μια ειδοποιο διαφορα.ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΩΝ ΦΕΡΟΥΝ,ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΩΝ ΗΜΙΑΓΡΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ.

3.2 Η μαζικη εισαγωγη χαοτικα των αλλοδαπων ολοκληρωσε οτι ξεκινησε να προκαλει η και εν μερει επιδιωκει για σκοπους που εκφευγουν του παροντος το τρεχον κοινωνικοοικονομικο συστημα.ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ,ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ,ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΤΗ ΧΛΕΥΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ..

ΑΥΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΑΞΙΕΣ ΣΥΝΟΧΗΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ΚΡΙΟΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΚΠΟΡΘΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΜΕ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΥΣ ΒΙΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΣΥΧΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕ ΨΥΧΙΣΜΟ.

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ "ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΚΕΥΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΑ ΧΕΙΡΩ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΕΤΙΚΟ ΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΖΩΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ..

ΑΠΟΚΤΗΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΑΧΡΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΧΥΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΒΙΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΜΙΑΓΡΙΑΣ ΣΥΝΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ.ΩΣΤΕ Η ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΤΟΧΟ(?) ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ Η ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΑΛΛΑ ΝΑ "ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΘΕΙ" ΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΚΟΙΝΟΝΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ-ΑΠΟΘΕΜΑ (ΥΠΟ)ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΩΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ.

ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΙΩΣΗΣ(ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΡΤΑΤΑΙ!)

Ανώνυμος είπε...

NA KANOYME THN KΡIΣΗ...EUKAIRIA!



ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ;

Επί χρόνια, οι νενέκοι και οι ξένοι πάτρωνές τους επιδιώκουν να οδηγήσουν τον Ελληνισμό σε συγκεκριμένες υποχωρήσεις. Παλεύουν να επιβάλουν την υποχώρηση στα ελληνοτουρκικά, το κυπριακό και το σκοπιανό, την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τα δημόσια κτίρια, τη δημιουργία ραγιάδικων βιβλίων ιστορίας, την αποδοχή της εισβολής των ξένων και της πολυπολιτισμικότητας, την ώθηση της νεολαίας σε ψεύτικα πρότυπα, στα ναρκωτικά και την ανυποταξία από το στρατό, την κατάργηση των παρελάσεων στις εθνικές επετείους.

Τα παθήματα από τα χαστούκια που τρώνε κάθε φορά, όταν ο ελληνικός λαός αποφασίζει να δράσει πατριωτικά, δεν τους γίνονται μαθήματα. Τώρα νόμισαν ότι με δικαιολογία την ανάγκη για εξοικονόμηση πόρων και τη σχετική πίεση των υπηρεσιακών παραγόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα βρουν την ευκαιρία να αποφασίσουν τον τερματισμό των εθνικών παρελάσεων.

Πλανώνται. Η επιθυμία τους αυτή θα παραμείνει όνειρο απατηλό. Ας τολμήσουν να το επιδιώξουν και θα βρουν και σε αυτό μια γνήσια πατριωτική αντίδραση του ελληνικού λαού, που θα είναι όλη δική τους...

http://patriotikoslogos.blogspot.com
/2010/01/blog-post_09.html

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, πολύ καλή, δυναμική και σαφής παρουσίαση των θέσεων στην συνέντευξη. Συνεχίστε έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα και άλλη δημοσκόπηση για το μεταναστευτικό: www.mediasoup.gr

(Το είδα στο:σκεφτόμαστε ελληνικά)

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να προσθέσω βοηθώντας την "Επιτροπή" ότι πρσφυγές κατά των νόμων δεν προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία. Προσφυγή μόνο κατά των ατομικών διοικητικών πράξεων που θα απονέμουν την ιθαγένεια στους αλλοδαπούς είναι επιτρεπτή στα Διοικητικά Δικαστήρια εφόσον ο προσφεύγων έχει έννομο συμφέρον. Υπάρχει έννομο συμφέρον από τους Έλληνες πολίτες να προσφύγουν και ειδικότερα από γονείς τέκνων Ελλήνων. Όταν θα διαβάσω τον νόμο θα αφήσω σχόλιο με τους λόγους για τους οποίους θα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να ζητήσει την ακύρωση της πράξης απονομής ιθαγένειας στα τέκνα των αλλοδαπών δεύτερης γενιάς, και που θα προσφύγει.
Η υπόθεση είναι υψίστης σπουδαιότητας και πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις που θα έχουν αποτέλεσμα.
ΑΚΤ