6/1/10

Ο ΛΑ.Ο.Σ πρέπει να αποδείξει ότι είναι ενάντια στο σύστημα και όχι η βαλβίδα ασφαλείας του.

Και η απόδειξη είναι το πεζοδρόμιο

http://www.thermopilai.org/content/laos-prepei-na-apodeixei-oti-einai-enantia-sto-sustema-kai-okhi-e-balbida-asphaleias-tou-kai

Σκοπός του άρθρου αυτού δεν είναι η μικροπολιτική μεμψιμοιρία, ούτε η κακοπροαίρετη κριτική, θέλω με αυτό το άρθρο να πιέσω όσο πιο πολύ γίνεται τον αργό και άφαντο κομματικό μηχανισμό του ΛΑΟΣ και να καταλάβει ότι η μάχη δεν δίνεται μόνο με την συλλογή υπογραφών, αλλά αυτές αποτελούν ένα μόνο όπλο του πολέμου που πρέπει να χρησιμοποιήσει, προκειμένου να σωθεί η Ελλάς.

Στον τίτλο υπάρχει η έκφραση «βαλβίδα ασφαλείας». Ας ξεκινήσω με ένα παράδειγμα για να γίνει κατανοητό τι εννοώ με αυτό. Όταν βράζει η χύτρα και το νερό κοχλάζει, ο ατμός συσσωρεύεται εντός της χύτρας και απειλεί να τινάξει στον αέρα την χύτρα. Ο ρόλος της βαλβίδας υπάρχει για να εκτονώνει αυτήν την πίεση έτσι ώστε να αποφεύγεται μία ανεξέλεγκτη έκρηξη, αλλά να εκτονώνετε ο ατμός ελεγχόμενα. Και έτσι και ο ατμός είναι ευχαριστημένος γιατί εκτονώθηκε και η βαλβίδα νιώθει υπερήφανη γιατί επιτέλεσε το έργο της, μαντέψτε όμως ποιος έκανε την δουλεία του; Μα φυσικά ο μάγειρας!

Το ΛΑΟΣ ενώ θα έπρεπε να ήταν έτοιμο από καιρό, αφού οι εξαγγελίες του Παπανδρέου ήταν ήδη γνωστές για το μεταναστευτικό, προχωράει όμως στην συλλογή υπογραφών καθυστερημένα. Φυσικά καλά κάνει, γιατί όμως καθυστερημένα;

Είναι αντανακλαστικά κόμματος αυτά που αναγνωρίζει ότι η Ελλάς διέρχεται θανάσιμο κίνδυνο; Τα ιστολόγια (blogs) ήταν αυτά που ξεκίνησαν το « θέλω δημοψήφισμα» και ακολούθησε το ΛΑΟΣ.

Η προχειρότητα του κόμματος του ΛΑΟΣ και το ότι δεν ήταν έτοιμο για αγώνα φαίνεται από το έντυπο των υπογραφών, που δεν γράφει δύο κουβέντες για την θανάσιμη απειλή τον λαθρομεταναστών, έτσι ώστε διαβάζοντας το, κάποιος να αντιληφτεί τον κίνδυνο, και μετά να υπογράψει.

Δεν έχουν όλοι την αντίληψη την δικιά μας, ούτε όλοι βλέπουν τηλεαστυ. Για να μην κατηγορηθεί το ΛΑΟΣ ότι λειτουργεί ως βαλβίδα ασφαλείας θα πρέπει να αναλάβει αγώνα μέχρι εσχάτων. Είναι γελασμένο αν νομίζει ότι μπορεί να πετύχει αν δεν ανοίξει και κανένα ρουθούνι. Μέτρα που πρέπει να πάρει ΑΜΕΣΑ.

•Η αφισοκόλληση όλης της χώρας με συνθήματα « ατάκες» που να προκαλούν σκεπτικισμό και φόβο για τα επερχόμενα
•Στρατιές νεαρών αγοριών και κοριτσιών στα μετρό, στις λαϊκές, που με όμορφο τρόπο θα ενημερώνουν τους πολίτες για το μεταναστευτικό, και να υπογράφουν και το σχετικό έγγραφο για το δημοψήφισμα
•Μπουκάρισμα σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς να ακουστούν τα πιστεύω μας.

Ας μας πουν όπως θέλουν έχουμε το 80% του ελληνικού λαού με το μέρος μας
•Τέλος το αποκορύφωμα του αγώνα θα πρέπει να είναι το πεζοδρόμιο. Ξανά και ξανά κάθε βδομάδα σε ώρα αιχμής θα πρέπει να αναστατώσουμε την Αθήνα, όπως ακριβώς κάνουν οι αριστεροί. Θα έρθουμε σε σύγκρουση με τα μέτρα ασφαλείας του συστήματος, ας φάμε και εμείς κανένα δακρυγόνο. Μπροστάρηδες να είναι όλοι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ στο πεζοδρόμιο.
Κάντε όλα αυτά το συντομότερο για να μην κατηγορηθείτε ότι λειτουργείτε ως «βαλβίδα ασφαλείας». Η προσωπική μου άποψη είναι όσες υπογραφές και να μαζευτούν δεν θα γίνει τίποτε αφού το σύστημα θα αρνηθεί το δημοψήφισμα. Αυτό που φοβούνται είναι η κοινωνική αναστάτωση που μόνο εσείς μπορείτε να προκαλέσετε μιας και είστε κοινοβουλευτικό κόμμα, και διαθέτετε τα απαραίτητα χρήματα από της επιχορηγήσεις.

Apogonos

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει
βάλει το Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.
Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας

Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας ,δεν έχουν συνειδητοποιήσει το που μας πάνε.

Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όλοι όσοι στηρίζουμε την επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας δεν είμαστε οπαδοί του ΛΑΟΣ και σε καμία περίπτωση Δεξιοί.
Προσωπικά δεν πιστεύω στον καπιταλισμό αλλά στη μικτή οικονομία όπου προϋποθέτει την κρατική παρέμβαση σε ένα βαθμό.
Αν τώρα το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ είναι οι νούμερο ένα Αμερικανοτσολιάδες και εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποίησης αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Απλά αναζήτησαν άλλους χορηγούς μετά την πτώση της ΕΣΣΔ. Το ίδιο ισχύει και για το ΠΑΣΟΚ που κατέληξε ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ και για τη ΝΔ που προετοίμασε το έδαφος για αυτή την κατάσταση.
ΖΗΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΨΗΦΟΦΟΡΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Απόγονε...τη μέρα που θα στηρίξεις έμπρακτα το ΛΑ.Ο.Σ. θα δικαιούσε να κάνεις και τη κριτική σου. Μέχρι τότε τα όσα γράφεις τα ακούμε (εμείς του ΛΑ.Ο.Σ.) βερεσέ.
Και πορείες θα γίνουν και αφισοκολλήσεις και τα πάντα. Εάν εσύ θες να προχωρήσεις σε παράνομες ενέργειες (βλέπε καταλήψεις studio και δελτίων ειδήσεων να το κάνεις με τη παρέα σου). Είναι πολύ προτιμότερο από το να κάθεσαι και να κρίνεις από το καναπέ.
Άντε γιατί μας παρασκοτίσατε εσείς οι αδέσμευτοι...

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ σωστά, το ΛΑΟΣ ή μάλλον ο "σιδηρός" αρχηγός του νομίζει ότι κάνει πολιτική με διαφημιστικά κόλπα. Αν νοιάζεται για την πατρίδα και θέλει να κάνει πολιτική για τον τόπο -όπως λέει- να ζητήσει δημοψήφισμα για την ιθαγένεια και όχι για το εάν θα ψηφίζουν οι ελληνοποιημένοι πλέον μουσουλμάνοι. Ο Καρα Τζαφέρ είναι μέσα στο σύστημα πλέον και δουλεύει ως μαξιλάρι, για να έχουν οι πατριώτες ένα κόμμα που τους "εκφράζει". Οι αληθινοί πατριώτες που υπάρχουν στο ΛΑΟΣ να καθαιρέσουν τον διαφημιστή κωλοτούμπα και να βγουν στους δρόμους να αγωνιστούν. Έπρεπε ήδη να το έχουν κάνει. Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται καν το παράδειγμα περί μαγείρου και αποδείξεων απλή λογική χρειάζεται γιατί ο σοφός λαός λέει ( βουνό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει ).
Αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν μακρινό ή κοντινό και αναλύσει τις δηλώσεις του κου Καραντζαφέρη σε διάφορα κανάλια ή απολογητικά στο δικό του κανάλι ,( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ?) η απάντηση είναι πάντα η ίδια ξεκάθαρη ότι είναι ο κυματοθραύστης και αν δεν υπήρχε αυτός θα υπήρχαν πιο ακραίες φωνές και θα είχαμε πολλά και μεγάλα προβλήματα , σιγά μην τον ενδιαφέρει τον κο Καραντζαφέρη να κόψει ψήφους από τις αριστερές δυνάμεις την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ τον ενδιαφέρει να μην μπει άλλο κόμμα που να εκφράζει τους έλληνες και να έχει πατριωτικές θέσεις … < καθένας εφ ω ετάχθη > στα Μεγάλα Αφεντικά .
ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!
Εκτός από κάλος μάγειρας είναι και ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ , αυτοπροτείνεται σαν ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ χαρακτηρίζοντας ακροδεξιούς όσους αγαπούν την ένδοξη πατρίδα μας την Ελλάδα .

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ(ΟΣΟ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ)ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

ΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

ETHEROVAMON

Αποστόλης είπε...

Πολύ ωραίες οι κινήσεις που προτείνεις και συμφωνώ όμως θα πρέπει και μεις οι πατριώτες να δώσουμε ενωμένοι στο ΛΑΟΣ άλλο ρόλο απο αυτόν της βαλβίδας για να δούμε ο μάγειρας τι θα κάνει;;;

ILIAS είπε...

Απόγονε,
Τι το ήθελες το σχόλιο!!!
Η μάνα μου έλεγε "Αν δεν έχεις να πεις κάτι πιο ουσιαστικό από την σιωπή, καλύτερα να μη μιλάς".

Η Ρωσοτουρκική Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1812 στην εφαρμογή της οποίας είχε ρόλο ο Ιωάννης Καποδίστριας ο οποίος δημιούργησε το δίκτυο των Ρώσων Προξένων . Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την Ελληνική Επανάσταση

  Ι  Στο άνω εικονιζόμενο Πανδοχείο, του Ρώσου πράκτορα Μανούκ Μπέη στο Βουκουρέστι, υπογράφηκε εσπευσμένα στις 16/28 Μαΐου η Συνθήκη του Βο...