9/1/10

Ο σκηνοθετημένος δήθεν εμπρησμός της συναγωγής στα Χανιά και η διεθνής εκμετάλλευση του

«Συγκλονισμένος» ο ΣΑΕάρχης ΗΠΑ από αντισημιτική πράξη στα Χανιά. ''Εξοργισμένοι'' και άλλοι παράγοντες στο Σικάγο (όπως ο πρ. παγκόσμιος πρόεδρος του ΣΑΕ και ο πρ. πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Σικάγου)

«GREEK AMERICAN COMMUNITY OUTRAGED BY ACT OF ANTI-SEMITISM IN GREECE
The Greek American community is outraged at the recent act of anti-Semitism at the historic Chania Synagogue in Crete. We are deeply disturbed that such acts of terrorism happen in the 21st century Greece. We urge our fellow Greeks to look beyond religious and national differences and live peacefully in a democratic society. We also urge the Greek government to appeal to the public to reject hate crimes. As Greek Americans, we appeal to all people to denounce such acts and voice support to eliminate hatred and racism in Greece.
Theodore G. Spyropoulos
Coordinator, World Council of Hellenes Abroad / USA Region - Chicago, January 7, 2010»


(Σημ. σύντ.: Καταλαβαίνουμε τα θιγμένα φιλοεβραϊκά συναισθήματα του Συντονιστή ΣΑΕ ΗΠΑ γιά την -καταδικαστέα- πράξη στα Χανιά, αλλά από πότε μπορεί να ομιλεί γιά λογαριασμό της Ελληνοαμερικάνικης Κοινότητας, όταν δεν εκπροσωπεί ούτε τα μέλη του περιφερειακού Συμβουλίου του; Πότε θα ''ενηλικιωθεί'' και θα σοβαρευτεί;)

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα (Αbravanel) των Ισραηλινών-Εβραίων στην Ελλάδα και ''ο πρόεδρος του United Hellenic American Congress κ. Andrew Athens έχει εξοργισθεί με τον εμπρησμό και θα προβεί σε διάβημα προς τον Πρωθυπουργό, με τον οποίον συνδέεται με μακροχρόνια φιλία'', όπως σχολιάζει στην ιστοσελίδα
ο -επίσης, πολύ εξοργισμένος- πρ. πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Σικάγου, Δρ. Γιώργος Παπαδαντωνάκης.

Σύμφωνα με ''φήμες'' από το Σικάγο, όλοι οι εξοργισμένοι, θα προβούν σύντομα και σε έντονη διαμαρτυρία προς την ισραηλινή κυβέρνηση που κρατά (πολιτικά) ''αιχμάλωτο'' τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο, γιά να του αποσπά, με δόλιο τρόπο, περιουσιακά στοιχεία του Πατριαρχείου (οικόπεδα, κτίρια), πράξη που κατάγγειλαν έντονα οι Παλαιστίνιοι.

Παράλληλα, έστω κι ετεροχρονισμένα, θα ''καταγγείλουν έντονα'' και τις βιαιοπραγίες εναντίον των Παλαιστίνιων (Γάζα κ.ά.) από τους Ισραηλινούς, που αγγίζουν (ή ξεπερνούν) τα όρια της γενοκτονίας.

www.kalami.net

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τους τα Ρεεεεεεεεεεε!

Απο Γιουρο-Ντανιντιν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μου θυμιζει την υποθεση της βεβηλωσης του εβραικου νεκροταφειου στα Γιαννενα, που υποτιθεται οτι ηταν απορροια της εκδοσης του βιβλιου του Πλευρη. Ο ενοχος εβρεθη, και ηταν...ο γιος του ΡΑΒΒΙΝΟΥ, που προφανως δρουσε κατ'εντολη του πατρος του!!! Φυσικα ουδης προεβη σε διορθωτικα σχολια και το στιγμα για τους κακους Ελληνες, που εκτος απο ρατσιστες ειναι και μισαλλοδοξοι αντισημιτες παρεμεινε.

Η παρουσα υποθεση βρωμα φτηνη σκοινοθεσια απο χιλιομετρα. Με ολιγη απο μεταναστευτικο μελο, οπως επιβαλλει το κλιμα των ημερων.

Α, και να πουμε οτι οι Ελληνες ενδιαφερονται για τη σωτηρια της συναγωγης οσο οι εβραιοι για τη σωτηρια των εκκλησιων, και λιγο παραπανω...

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ερωτώ και ζητώ μια σωστή και υπεύθυνη απάντηση :

Πως συμβαίνει οι πολιτικοί αρχηγοί
των δυο μεγάλων κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ,
είναι από την Πελοπόννησο ,
ο αρχηγός του ΛΑΟΣ και αυτός από την Πελοπόννησο ,
αρχηγός της επανάστασης επί επταετίας
Γ . Παπαδόπουλος είναι από την Πελοπόννησο .
Οι εργολάβοι και εκδότες από την Πελοπόννησο .
ΚΑΙ από την υπόλοιπο Ελλάδα δεν είναι κανένας ;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

@Σαβ Ιαν 09, 04:28:00 μμ
Καλα σοβαρα πιστευεις πως ειναι απ'την Πελοποννησο; Απο που σε φερανε;

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Σαβ Ιαν 09, 04:28:00 μμ.
Και ο μέγας Εθνάρχης Καραμανλής απο τη Μακεδονία ήταν και πούλησε την Κύπρο και ήταν τόσο "φιλομακεδόνας" που συγκέντρωσε όλη την Ελλάδα στην Αθήνα.
Ας μην πούμε και για τον Μακεδόνα ανηψιό του τίποτα! Επίσης η Κύπρος δεν πουλήθηκε απο τον δικτάτορα Παπαδόπουλο αλλά απο τον Ιωαννίδη που δεν ήταν Πελοποννήσιος αλλά Βορειοελλαδίτης και αυτός. Δηλαδή να αποδώσω όλες της Εθνικές καταστροφές και προδοσίες στη Β. Ελλάδα; Είμαστε σοβαροί; Ο ισχυρότερος εκδότης ο Λαμπράκης απο που ήταν;
Αυτή τη νοοτροπία πληρώνουμε σήμερα. Του μονίμως αδικημένου, κλαψιάρη με ανατολίτικη νοοτροπία (και καταγωγή) Ρωμιού. Ξύπνα και άσε την κλάψα, τις διχόνοιες και το κόμπλεξ έναντι των Πελ/νησίων. Έλληνες είμαστε όλοι!
Εκτός αν εσύ δεν είσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 04:28:00 μμ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Έτοιμοι οι αρχηγοί του εξωτερικού να κάνουν δηλώσεις εναντίον της ίδιας τους της πατρίδας! Χωρίς κάν να ξέρουν τι ακριβώς έγινε, μόνο και μόνο για να εξευμενίσουν τα αφεντικά τους. Ο Ανώνυμος που μιλά για "..άρια" μάλλον συνοψίζει την αλήθεια με τρόπο ακριβή.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...