4/1/10

Νέα μπλόκα προαναγγέλλουν οι αγρότες

Έτοιμοι να παρατάξουν τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς στις 14.00 της Παρασκευής 15/1, δηλώνουν οι αγρότες από 19 νομούς της χώρας που μετέχουν στο πανελλαδικό όργανο, που συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι, στη Λιβαδειά.

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Μέχρι σήμερα κανένα από τα μέτρα που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα των αγροτών δεν έχει προωθηθεί», υπογραμμίζει ο Βάϊος Γκανής, εκ μέρους του Πανελλαδικού Συντονιστικού οργάνου.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης στη Λιβαδειά σημειώθηκε απ' όλους τους ομιλητές ότι τα κατεξοχήν αιτήματα τα οποία μπήκαν στο τραπέζι στις συναντήσεις που είχαν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, «παραμένουν ακόμη στο συρτάρι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου».

Οι αγρότες αναμένεται επιστρέφοντας στα χωριά τους να συγκροτήσουν ένα μπλοκ σε κάθε νομό με προσυγκεντρώσεις που θα ξεκινήσουν από τις 12 του μήνα. Σύμφωνα με τους οργανωτές, τότε θα εκτιμηθούν οι δυνατότητες, όπως επίσης και τα σημεία των πιθανών αποκλεισμών των εθνικών δρόμων.

Μέχρι τότε όμως δεν κόβουν τις γέφυρες επικοινωνίας με το υπουργείο παρά το γεγονός ότι το σύνολο των ομιλητών, κατά τη διάρκεια της συνάντησης στη Λιβαδειά, μίλησε για «εμπαιγμό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

Οι Έλληνες είναι υπό συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα τους.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά.

Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

Ναι αξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλα και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
Και εμείς από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.


Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί!!!!!

Ο λαός δεν ξεχνά οργανώνεται νικά και αυτή τη φορά και τιμωρεί.

Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο !!!!!!!!!

Etherovamon

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...