10/1/10

Γρήγορη αντίδραση σε πρόσκαιρο τεχνικό πρόβλημα

To dhmopshfisma.blogspot.com.Δεν έχει κλείσει.
Η Google κάνει αναβαθμίσεις. Ανοικτά κανονικά είναι!
Φιλόγενος.


Αδέλφια, δεν πάει άλλο.

Η κατοχική κυβέρνηση μαζί με το εβραιοσιωνιστικό Google, που θα είναι πάντοτε με το μέρος των εχθρών μας, έχει κλείσει το blog dhmopshfisma.blogspot.com. Θα δούμε ποιο ακόμα έχει σειρά.

Αυτό το χτύπημα κατά του Γένους μας, με την εισαγωγή των βαρβαρικών φυλών, οι εχθροί το ετοίμαζαν πολύ καιρό και με κάθε λεπτομέρεια και δεν θα τα βάλουν εύκολα κάτω.

Εγώ είμαι αυτός που δεν θέλει να μεγαλώνουν τα παιδιά του σε μια χώρα που μόνο γεωγραφικά θα θυμίζει την Ελλάδα του.
Εγώ είμαι αυτός που δεν θέλει να ζει και να βλέπει το αργό θάνατο της Πατρίδας του.
Εγώ είμαι αυτός που δεν θέλει να ζει και κάθε μέρα να σκέφτεται ότι ίσος η δική του αδράνεια στοίχισε τον αγώνα του Γένους.
Εγώ είμαι αυτός που δεν θέλει να ζει και να σκέφτεται ότι θα μπορούσε να προσφέρει μια Ελληνική Πατρίδα στα ελληνόπουλα, αλλά δεν το έκανε.
Εγώ είμαι αυτός που δεν θέλει πεθάνει για την Ελλάδα.

Πρέπει να καταλάβετε ότι η απόφαση των εχθρών (όποιοι και αν είναι αυτοί) έχει παρθεί: θάνατος των Ελλήνων.

Εκκρεμεί η δική μας απόφαση.

Και πρέπει να καταλάβετε ότι αν δεν υπάρξουν μπροστάρηδες, ο όχλος θα κοιμάται μέχρι να τον βρει ο θάνατος.. Αυτός είναι και το βασικό χαρακτηριστικό της μάζας: να ακολουθεί τους πρώτους.

Σπαρτιάτης Ν.Ι.


Δελτιο11.ΥΓ. Το μπλόγκ μπορεί να λειτουργεί αλλά τα σχόλια του "Σπαρτιάτη" έχουν γενικότερη εφαρμογή.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει κλείσει. Η Google κάνει αναβαθμίσεις. ΑΝοικτά κανονικά είναι!
Φιλόγενος.

Ανώνυμος είπε...

http://dhmopshfisma.blogspot.com/

molis tora bika

Ανώνυμος είπε...

Να ξανανοίξουμε νέο !

Εν ανάγκη, να φτιάξουμε σελίδα αυτόνομη σε αυτόνομο server και να πάνε να πνιγούνε όλοι οι φασίστες !

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να έγινε κάποιο λάθος.
Το Blog λειτουργεί κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΚΟ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ, ΑΛΛΕΣ, ΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ… Η Λιάνα Κανέλλη, πριν κάποιες μέρες, έβγαλε στην δημοσιότητα και παρέδωσε στην Βουλή μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Στον κατάλογο, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας Λ7. Ο επικεφαλής της Θύρας Λ7 Τάκης Τ. φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και άνθρωποι της νύχτας. Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους. Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά, από το 2002 έως το 2005, 186 δισεκατομμύρια δραχμές, χάρη σε παρεμβάσεις στο λογισμικό του ΟΠΑΠ, το οποίο ανήκει στην Ιντραλότ του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ όπως έγινε γνωστό υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο. Γυναίκα ατόμου επίσης, που είναι συνεργάτης της Ιντραλότ και έχει άμεση σχέση με τα αθλητικά δρώμενα, κέρδισε μέσα σε μια διετία 11 εκ ευρώ. Όσον αφορά την έρευνα για παρόμοιες υποθέσεις, αυτή έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2004!!! Αφού ανέλαβε το κράτος να καθαρίσει την υπόθεση… κουφάλα Τάκη Τ. μην ανησυχείς καθόλου. …ΠΟΥ**ΝΑΣ ΓΙΟΙ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ! ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΡΟΚΟ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΥΣΟΥΣ) ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΣΠΥΡΟ ΓΕΡΑ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.
Οταν είδα οτι έπεσε η σελίδα το θεώρησα αδιανόητο. Αντί για το dhmοpsifisma με έβγαλε σε μια σελίδα άσχετη στην οποία μιλούσε για αναβαθμίσεις της Google.
Έτσι έσπευσα να πω οτι κάνουν αναβαθμίσεις. Έκανα λάθος όμως.
Κοιτάζοντας αλλά μπλογκ αλλά και τη σελίδα όπου ανακοινώνονται οι αναβαθμίσεις κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε.
Η σελίδα για κάποιο λόγο έπεσε για κάποια ώρα και ξανάνοιξε κανονικά. Δεν ήταν συντήρηση όμως. Αν ήταν θα ήταν εκτός και άλλα μπλογκ και θα είχε αναγγελθεί. Επομένως κάτι άλλο συνέβη.
Η τελευταία αναβάθμιση συνέβη 23 Νοεμβρίου όπως μπορείτε να δείτε εδώ: http://status.blogger.com/
Φιλόγενος.

Ανώνυμος είπε...

Ας το κάνουμε πράξη σιγά-σιγά ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Όποιος πραγματικά αγαπάει την Πατρίδα του:

-δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια για λουλούδια ,χαρτομάντιλα κ.λ.π, –δεν τους αφήνουμε να μας πλύνουν τα τζάμια (κάποιοι λένε ότι ουρούν μέσα αντί συμπλήρωσης νερού όταν λιγοστεύει),
-δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς διότι όλοι τους φοροκλέπτουν,
-δεν τούς ενοικιάζει σπίτια (όσοι το κάνουν δεν τους δίδουν αποδείξεις)
-δεν τούς περιθάλπει κατ΄ουδένα τρόπο (έχουν αποδειχτεί αχάριστοι)
-δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο ,υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, βαψίματα ,μετακομίσεις κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
-δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
-δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.

Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ει ωπ όλοι μαζί για την ανταλλαγή

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...