5/1/10

O ΔΟΛιος ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

«Οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να ρωτάνε τον λαό για τα πάντα, σε μερικά πράγματα πρέπει να τραβάνε μπροστά, να τον εκπαιδεύουν. Υπάρχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, η χάρτα του ΟΗΕ, οι ευρωπαϊκές δεσμεύσεις. Δεν είμαστε στην Ε.Ε. μόνο για να παίρνουμε λεφτά, είμαστε επειδή συμφωνούμε σε μίνιμουμ αυτονόητες ανθρώπινες κατακτήσεις»
Άννα Δαμιανίδη ΤΑ ΝΕΑ 4 Ιανουαρίου 2010

Την ιδία ακριβώς γνώμη με την διανοούμενη «Κατίνα» της διπλανής πόρτας , κυρία Δαμιανίδη , είχαν και οι εξής προσωπικότητες.

«Η πλειοψηφία δεν μπορεί να αναπληρώσει έναν άνθρωπο. Αντιπροσωπεύει όχι μόνο τους ηλίθιους αλλά και τους δειλούς». (Α. Χίτλερ, Ο Αγών μου)

«Η πλειοψηφία δεν μπορεί να γίνεται σεβαστή από ένα κράτος γιατί το κατεβάζει στο επίπεδο της. Το κράτος οδηγείται από ολίγους ή ακόμα και έναν».(Μ. Μουσολίνι, Ο ορισμός του Φασισμού)

«Oι πολιτικοί, δεν είναι εδώ για να εκφράζουν τον μέσο όρο ούτε για να σύρονται από τις πλειοψηφίες. Aλίμονο. Tότε θα κάναμε μια καλή δημοσκόπηση για κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο και θα είχαμε τις λύσεις». (Γιώργάκης Α. Παπανδρέου, ΚΛΙΚ 1999)

Επί της ουσίας: Τα πολιτικά δικαιώματα είναι κυριαρχικά δικαιώματα και δεν έχουν καμια σχέση με «τα ανθρώπινα δικαιώματα», τη «χάρτα του ΟΗΕ», και τις «ευρωπαϊκές δεσμεύσεις».

Συμπέρασμα. Η κα Αννα είναι το ίδιο κομπογιαννίτισσα με την κα Θάλεια και το ίδιο ευβραιοναζίστρια και το ίδιο σοσιαλφασίστρια.

Σπ.Χατζάρας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ . ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΕΡΕΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΑΝΟΥΜΙΣΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!!!!
ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΤΙΝΑ!!!!!!

ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝΕ!!!ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1980ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΡΙΑ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΝΑ
ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ!!!!!

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις,

πάμε να γιομίσουμε 10 πούλμαν λαθρομετανάστες να τους αδειάσουμε στην Εκάλη;

Και καλά πολυπολιτισμική εκδρομή και θα τραβάμε από μια κάμερα το ενδιαφέρον των κατοίκων της Εκάλης για τους λαθραίους.

Ανώνυμος είπε...

giati tous lete olous autous fasistes ti doulia exoun oi fasistes me autous tous athlious.

Ανώνυμος είπε...

Που να ξέρει η κάθε Κατίνα της διπλανής πόρτας ότι στην την Ε.Ε πληρώνουμε περισσότερα απο όσα παίρνουμε. Εκτός αν η κάθε Κατίνα νομιζει οτι στην Ε.Ε μας έβαλαν για λόγους ανθρωπιστκούς.
1)Να ήξερε η κάθε Κατίνα οτι απο το 81 και έπειτα που μπήκαμε στην ΕΟΚ πληρώνουμε διπλάσια ή τριπλάσια επιτόκια για τον δανεισμό απο τις ξένες τράπεζες;
2)Αναρωτιέται η κάθε Κατίνα πόσα τους επιδοτήσαμε με υποβρύχια, άρματα, φρεγάτες κτλ;
3)Ξέρει σε ποιούς πέρασαν ο ΟΤΕ, το Αεροδρόμιο, τα διόδια κτλ;
4)Ανθρώπινο δικαίωμα είναι η επιχορήγηση της μαφίας και των δουλεμπόρων;
5)Ανθρωπιά σε πράκτορες θα δείξουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ένας επιπόλαιος λαουτζίκος μετά τη ζημιά που έπαθε απο το Χίτλερ αντέγραψε τις πρακτικές του και τη συνθηματολογία του.Νέα τάξη τότε, Νέα τάξη τώρα.
Άριοι τότε--Περιούσιοι και Εκλεκτοί τώρα.
Αντί για τάγματα εφόδου SS και Ναζιστική Νεολαία έχουμε Indymedia, λοιπούς κουκουλοφόρους και Ψωροελίτ.
Αντί για Γκέμπελς έχουμε Χαφιεδοτυπίες, ΜΜΕ ελέγχομενα, αμπελοφιλόσοφους κτλ.
Βέβαια οι Γερμανοί ανακάλυψαν το Φασισμό πολύ αργότερα γιατι οι εφευρέτες του και αυτοί που τον εφαρμόζουν μόνιμα είναι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα. Έχουν περάσει καθαρά σε εθνικοσοσιαλιστικές μεθόδους και απόψεις. Τώρα πλέον θέλουν να ελέγχουν και ποιος ζευγαρώνει με ποιον για να φτιάξουν μια καλύτερη φυλή! Πού 'σαι Δόκτωρ Μέγκελε να καμαρώσεις τα παιδιά σου!
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html