5/10/15

Φοβού τις Φούσκες

Φούσκες παντού. Στην Γουώλ Στρήτ, στα φοιτητικά δάνεια, στα Στεγαστικά, και το χρήμα, με μηδενικά επιτόκια από το σύστημα της Federal Reserve είναι πανάκριβο, για τους μικρομεσαίους και τους καταναλωτές και για αυτό η ανεργία στις ΗΠΑ είναι στα ύψη.
Η μεγαλύτερη φούσκα είναι το δολάριο δήλωσε ο αμερικανός πρώην γερουσιαστής Ron Paul που προβλέπει έναν οικονομικό Αρμαγεδδώνα, όταν νομοτελειακά θα καταρρεύσει η πυραμίδα του δολαρίου.
Οι μεγάλες επιχειρήσεις τόνισε ο Ρον Πώλ ,είναι βαθιά χρεωμένες και δανείζονται πολλά χρήματα σχεδόν δωρεάν για να αγοράζουν τις μετοχές τους, συντηρώντας τεχνητά την ονομαστική τους αξία. Η κατάσταση είναι χαώδης, είπε.

ΥΓ. Τελικά η ελληνική κρίση θα αποδειχθεί προβληματάκι ....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα καταρρεύσει η Αμερική με πάταγο! Αυτή η κατάρευση θα σώσει τους πάντες.....έθνη και πολιτισμούς αιώνων....

Ανώνυμος είπε...

Mακάρι!!!

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...