6/10/15

Ο Θατσεροαριστερός μεταρρυθμιστής

Υποσχέθηκε ότι, «θα οδηγήσει τους πολλούς σε μια νέα εποχή σκληρής λιτότητας», αλλά η λιτότητα θα είναι προοδευτική και δεν θα πλήξη τα παιδιά των λαθραίων. Είπε ακόμα ότι έχει εντολή να εφαρμόσει τη Συμφωνία με το διεθνές χρηματοοικονομικό σύστημα και να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που του ζητούν. Υποσχέθηκε ακόμα «αναδιάρθρωση του χρέους» και επιστροφή (κάποτε) στην «Ανάπτυξις». Είχε και παροχές. «Παγώνει» ο ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Θα αλλάξει και τις διοικήσεις των τραπεζών που θα ανακεφαλαιοποηθούν με δική μας χρέωση για να βολέψει κανέναν δικό του άνθρωπο .

- «Άνευ περιεχομένου η ομιλία Τσίπρα, υποσχέθηκε και αυτός ότι και ο Σαμαράς, δηλαδή ότι σε 20 μήνες θα έχουμε πρόσβαση στις αγορές και θα αποκατασταθεί η ρευστότητα, άρα τα capital controls συνεχίζονται, το ίδιο και η οικονομική δουλεία των Ελλήνων. Για τον μεγάλο κίνδυνο της παράνομης μετανάστευσης είπε ότι βρίσκεται απέναντι στη λογική των φρουρίων και ότι θα φτιάξει πέντε... "hot-spots" στα νησιά, καλώντας στην ουσία εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς στην Πατρίδα μας.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

βρεθηκε το κρυφο ΓΙΑΟΥΡΤΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
το ανακαλυψε ο βαρεμένος.!!!!!!!!!!!!!
αυτα

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...