9/12/17

Να τις έγραφα πριν από 9 χρόνια για «τα Δεκεμβριανά του Μεγάλου Αδελφού» στις 09/12/2008

Το Μέγα ερώτημα είναι αν εκείνα τα χαζά παιδιά που τα προσέλαβαν ως δωρεάν κομπάρσους στο υπερθέαμα του μολότοφ-μιούζικαλ, της Συμπαραγωγής, Cia-Ανοιχτής Κοινωνίας-ΑΝΤΙΦΑ-ΜΕΓΚΑ-ΣΥΡΙΖΑ, έχουν καταλάβει τι έκαναν;
Όπως έλεγα τότε,  εκείνα τα παιδιά , από « αγέλη» της παγκοσμιοποίησης και «φερέφωνα» του «Μεγάλου Αδελφού» , θα πρέπει να γίνουν και πάλι σκεπτόμενοι, δηλαδή άνθρωποι.
Ευθύνη έχουν οι γονείς πρώτα από όλα, και το κράτος, που άφησε το σχολείο να διαλυθεί, με τους διαδοχικούς εκσυγχρονισμούς.
Η μάχη πρέπει να δοθεί τώρα, γιατί αύριο θα είναι πάρα πολύ αργά.

Η μάχη δεν δόθηκε. Οι τηλε-καρτοκινητοί, συνεχίζουν να ...προστατεύουν το περιβάλλον, να κάνουν ποδήλατο και καπνίζουν αλβανικό χασίσι.  


Η Τήλε-κατευθυνόμενη «αντεπανάσταση».

Σπύρος Χατζάρας

Το παιδικό μας τραγούδι έλεγε: «Πατάω ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή».
Τα πράγματα τώρα έχουν αλλάξει. : «Πατάω ένα κουμπί και καίω την Αθήνα» . «Πατάω ένα κουμπί και έλεγχο την Ελλάδα ». Το SMS –εντολή, από τον Μεγάλου Αδελφό, με κεφαλαία γράμματα έγραφε: «ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ Τ ΖΩΗ ΑΠ 15ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ν ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ Κ ΤΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ. Γ ΑΥΤΟ Τ ΣΥΜΒΑΝ. ΔΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ Κ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Κ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤ ΧΕΡΙ ΜΑΣ! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ Τ ΣΜΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ».
«Πρέπει να αντιδράσουμε», τους έλεγε η εντολή. «Με κλείσιμο όλων των σχολείων και πορεία διαμαρτυρίας». Και τα παιδιά που δεν σκέπτονται πια, έκαναν αυτό που τους είπαν. Σε συγκεκριμένο γκρουπ του Facebook .με τον τίτλο: «Killing of a 15 year old student in Greece», ήταν χθες αναρτημένο το πρόγραμμα της Δευτέρας: Αθήνα 18.00 Προπύλαια. Ηράκλειο 09.00 Αστόρια. Θεσσαλονίκη 18.30 Καμάρα. Λονδίνο 09.30 Hyde Park Corner. Καρδίτσα πλατεία Ν. Πλαστήρα 18.30. Κόρινθος 7 μ.μ. πλατεία περιβολάκια Κορίνθου. Ρέθυμνο 6 μ.μ. Δημαρχείο. Χίος 11.30 Απλωταριά Ρόδι.

Από το μεσημέρι της Κυριακής από κινητό σε κινητό των μαθητών, κυκλοφορούσε SΜS που προέτρεπε σε αποχή από τα μαθήματα. «Σήμερα όλοι στα μαύρα. Το πρωί δεν θα μπούμε στο σχολείο αλλά θα περιμένουμε απ΄ έξω σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Προωθήστε το. Μας αφορά όλους».
Άλλη εντολή: «Το αίμα του μικρού κυλάει και ζητάει εκδίκηση - οι δολοφόνοι πρέπει να πληρώσουν - φταίμε όλοι».
Οι τρεις μεγαλύτερες σελίδες του Facebook, που ήταν «αφιερωμένες» στον 15χρονο μεταφράστηκαν αμέσως, στα αγγλικά και τα ισπανικά, παραθέτοντας όλες τις πληροφορίες για τα γεγονότα της 6ης Δεκεμβρίου.
«Αλήθεια, ποιοι και πώς συντονίζουν αυτή τη δράση των δήθεν αγανακτισμένων που εκτονώνονται με τυφλή βία για να προκαλέσουν καθολική κρατική καταστολή ενάντια στο λαϊκό κίνημα; Ποιος ο ρόλος και ο σκοπός αυτών που τους ωθούν σ' αυτή τη δράση; Και ας μη μας δουλεύουν με το διαδίκτυο και τα SMS,γιατί αυτά δεν εκπέμπονται αυθόρμητα και χωρίς οργάνωση και επιτελεία εντός και εκτός επικράτειας για τη στήριξη της αστικής εξουσίας» αναρωτήθηκε σήμερα ο Ριζοσπάστης . Το Σάββατο ο Κωνσταντίνος να είχε γράψει:
Οι επιτήδειοι, γνωστοί-άγνωστοι, κάνουν αυτά τα παιδιά πιόνια στις κινήσεις στρατηγικής και στα σχέδιά τους, μέσα από τα ευρύχωρα σαλόνια των σπιτιών τους.». Η «Αυγή» μετά την καταστροφή της Αθήνας έγραψε:
Η Αθήνα θα μνημονεύεται πλέον παγκοσμίως ως μία απο τις πόλεις που "γεύθηκαν" τη γενικευμένη αναταραχή, στον δρόμο που "χάραξαν" το Μπρίξτον, το Λος Άντζελες, τα προάστια του Παρισιού.» και στην πρώτη σελίδα τόνιζε: «Άγριο ξέσπασμα . Χιλιάδες νέοι, περιθωριοποιημένοι από τον νεοφιλελεύθερο εκσυγχρονισμό, αιφνιδιάζουν την κοινωνία και ξεσπούν με πράξεις βίας» . -«Βρισκόμαστε ήδη στον προθάλαμο της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και αποδώ και πέρα η βία θα κυλάει στις φλέβες ολόκληρης της καπιταλιστικής κοινωνίας, στους δρόμους όλων των πόλεων και χωρών, μέχρι να ολοκληρωθεί το πέρασμα στην απόλυτη βαρβαρότητα» .
Μου έγραψε ο Κώστας. «Βρισκόμαστε σε πόλεμο» , έγραφαν, ορισμένοι ανώνυμοι το σαββατοκύριακο στο διαδίκτυο.
Η επιχείρηση κατάληψης της διάνοιας των παιδιών πέτυχε. Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει. Για να κερδηθεί όμως πρέπει να ξυπνήσουν τα παιδιά.

Από « αγέλη» της παγκοσμιοποίησης και «φερέφωνα» του «Μεγάλου Αδελφού» , πρέπει να γίνουν και πάλι σκεπτόμενοι, δηλαδή άνθρωποι.
Ευθύνη έχουν οι γονείς πρώτα από όλα, και το κράτος, που άφησε το σχολείο να διαλυθεί, με τους διαδοχικούς εκσυγχρονισμούς.
Η μάχη πρέπει να δοθεί τώρα, γιατί αύριο θα είναι πάρα πολύ αργά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, φέτος ο Καμμένος έκανε 2 επίσημες επισκέψεις στις ΗΠΑ, μία τον Ιανουάριο και μία τον Οκτώβριο, μαζί με τον Τσίπρα. Εκ των υστέρων μάθαμε ότι πήγε στις ΗΠΑ και τον Ιούλιο, στο συνέδριο της μασονικής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ, που έγινε στη Φλόριντα, στον πιό κατάλληλο χώρο, στο Disney World!

Κολιάτσου-Παγκράτι το έχει κάνει ο Καμμένος, με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Όταν μάλιστα διαμαρτυρήθηκε ο γνωστός ρουφιανογράφος Μιχάλης, γιατί δεν γνώριζε τίποτα το Ελληνικό Γραφείο Τύπου για την επίσκεψη του Ιουλίου, ο Καμμένος απάντησε ότι η επίσκεψη ήταν ιδιωτική και ότι ο νέος πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ που είναι Ικαριώτης του απένειμε κάποιο βραβείο:

http://www.topontiki.gr/article/231769/o-dialogos-kammenoy-ignatioy-sto-twitter-gia-taxidi-stis-ipa-agapite-mihali

Μπορείς Χατζάρα να ελέγξεις αν ο Καμμένος πλήρωσε τα έξοδα της επίσκεψης, εφόσον ήταν ιδιωτική; Ή μήπως τα πλήρωσε ο "Ικαριώτης"; Με όνομα Carl Hollister, εμένα μάλλον μου φαίνεται για Ισκαριώτης...

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι πατριώτη, και μάλιστα στο συνέδριο των μασονο-ΑΧΕΠΑ ήταν παρών και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και όλη η μασοναρία της Αρχιεπισκοπής... Πήγανε στο Ορλάντο να πάρουνε την ευλογία του Μίκυ Μάους...

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...