20/12/17

Τηλε-δημοκρατία , Ποσοστάκηδες και Γκαλοπάτζήδες

Το 30% των ερωτηθέντων Ελλήνων χαρακτηρίζει ως καλή
ή μάλλον καλή την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού του και το 66% να τάσσεται υπέρ του ευρώ. Το 14% είναι τόσο ηλίθιοι που περιμένουν βελτίωση της κατάστασης τους επόμενους 12 μήνες.

Στο «Κράτος Δικαίου» οι «Άνωθεν» κυβερνούν τους «υποτελείς» με μηνυματα απότ η Τηλεόραση και το διαδίκτυο και στην συνέχεια βάζουν τους Ποσοστάκηδες και τους Γκαλοπάτζήδες να ρωτάνε το πόπολο για να διαπιστώσουν εάν έχουν εμπεδώσει το μάθημα.
Ρώτησαν λοιπόν και τους χαζοέλληνες, από την εξαμηνιαία έρευνα του Ευρωβαρόμετρου που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο στα κράτη - μέλη της Ε.Ε. Το 60% των ερωτηθέντων είναι ευρω-μαλάκες και από τους υπόλοιπους ένα μεγάλο μέρος είναι «με το δίκιο του εργάτη».
Η προσήλωση των Ελλήνων στο ευρώ παραμένει υψηλή.Το 66% των ερωτηθέντων να τάσσεται υπέρ του ενιαίου νομίσματος. Ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι 48%.
Το 30% των ερωτηθέντων Ελλήνων χαρακτηρίζει ως καλή ή μάλλον καλή την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού του και το 14% είναι τόσο ηλίθιοι που περιμένουν βελτίωση τους επόμενους 12 μήνες. . Το ποσοστό των πιο αισιόδοξων αυξήθηκε , ενώ των απαισιόδοξων μειώθηκε.

Το 94% των ερωτηθέντων δεν έχει εμπιστοσύνη στα πολιτικά κόμματα. Αλλά όταν τους ρωτάνε τι θα ψηφίσουν, απαντάνε KOULIS-FOFI-ALEX. To 88% δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβερνητική κοινοπραξία, αλλά το 11% την εμπιστεύεται παρόλο που δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.
 Το 22% των ηλιθίων Ελλήνων έχει εμπιστοσύνη στην ΕΕ και το 23% έχει θετική γνώμη για αυτήν. Στην ερώτηση εάν είναι καλύτερα εκτός ΕΕ το 35% απάντησε καταφατικά, αλλά το 59% θεωρεί ότι είναι καλύτερα για τη χώρα να παραμείνει μέλος.

2 σχόλια:

Sotos είπε...

Λογικό, άμα το δείγμα των ερωτηθέντων το πήραν από βόρεια προάστια, από το ΚΙΣ και
από τα λάθρο-camp.

Το άλλο σενάριο είναι να είμαστε όντως ο πιο ηλίθιος λαός διαγαλαξιακώς, οπότε μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Κοντολογίς, μια λύσις είναι να πάμε να δηλώσουμε Ιουδαίοι και μετά να μηνύσουμε τον Άξελ για αντισημιτισμό. Θα τρίζουν τα κόκαλα του παππού του, που μας φέρεται έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Καλα αυτα τα ...."γκαλοπ" και οι "δημοσκοπησεις" ειναι ολα τα λεφτα.
Να βλεπεις την Σια απ την μια και τον κομμουνι τον Μαρατζιδη απ την αλλη και να παιρνουνε κεινο το βαρυγδουπο υφακι και να μας λενε οτι η Φωφη εχει 15%.
Ειναι να σουρχεται να φωναξεις τον Κουφοντινα απ την στενη και να του δωσεις 5νθημεη αδεια για να τελειωσει την δουλεια; Η δεν ειναι;

Απορω πως ο κοσμακης τους απανταει και δεν τους λεει ....."δε γαμιεσαι/κι αει στο διαλο"
Η μηπως πηγανε μεσα στα υπουργεια και ρωταγανε τους διορισμενους;





ΠΣκΦ

Η Προδοσία του 1897. Η 18η Απρολίου

Η υποχώρηση στον Δομοκό  Οι αποδοκιμασίες του Λαού κατά του Γλξυμπουργκ  Οι Αγγλικές Φουστιές