10/12/17

Ο Χίτλερ και οι κάτοχοι του χρήματος

10 Δεκεμβρίου 1940. Η ομιλία Χίτλερ προς τους Εργάτες στο εργοστάσιο της Ραϊμετάλ στο Βερολίνο για την οικονομία που στηρίζεται στον τίμιο ιδρώτα του παραγωγού. Στην Εργασία και τον άνθρωπο.

«…..Ισχυρίζονται ότι αγωνίζονται για τη διατήρηση του κανόνα του χρυσού ως βάση του νομισματικού συστήματος. Αυτό μπορώ να το πιστέψω, για ο χρυσός είναι στα χέρια τους. Και εμείς είχαμε κάποτε χρυσό, αλλά μας τον έκλεψαν . Όταν ήρθα στην εξουσία, δεν ήταν η κακία που με έκανε να εγκαταλείψω τον κανόνα χρυσού. Η Γερμανία απλά δεν είχε χρυσό. Κατά συνέπεια, η εγκατάλειψη του κανόνα του χρυσού δεν παρουσίαζε δυσκολίες, κι 'αυτό είναι πάντα εύκολο για εκείνον που δεν έχει. Δεν είχαμε καθόλου χρυσό. Δεν είχαμε καθόλου συνάλλαγμα. Όλα είχαν κλαπεί από εμάς κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δεκαπέντε ετών. Όμως, οι συμπατριώτες μου και εγώ δεν μετανιώνουμε, γιατί δημιουργήσαμε το οικονομικό μας σύστημα πάνω σε μια εντελώς διαφορετική βάση. Στα μάτια μας, ο χρυσός δεν έχει αξία από μόνος του . Είναι μόνο ένας παράγοντας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υποταγούν και να κατακτηθούν τα έθνη…»

«….η γερμανική ικανότητα για εργασία είναι χρυσός μας και το κεφαλαίο μας, και με αυτό το χρυσό μπορώ να ανταγωνιστώ με επιτυχία με κάθε δύναμη στον κόσμο. Θέλουμε να ζουμε σε σπίτια που πρέπει να κατασκευαστούν. Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι πρέπει να τα κτίσουν , και οι πρώτες ύλες που απαιτούνται πρέπει να παραχθούν από την εργασία. Ολόκληρο το οικονομικό μου σύστημα έχει οικοδομηθεί πάνω στην εργασία . Έτσι έχουμε λύσει τα προβλήματά μας, ενώ, οι καπιταλιστικές χώρες και τα νομίσματά τους έχουν χρεοκοπήσει…..»

Περισσότερα εδώ.....
http://deltio11.blogspot.gr/2016/12/10-1940.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειχε πει και ειχε γραψει και αλλα πολλα ο Χιτλερ για τους....κατοχους του χρηματος οπως το παρακατω κομματι.......

"Η άγνοια των πλατιών μαζών για την εσωτερική φύση του Οβριού, η έλλειψη του ένστικτου και στενοκεφαλιά της ανώτερης τάξης μας, κάνουν ημας τους υπόλοιπους ένα εύκολο θύμα σ’ αυτήν την εβραϊκήν εκστρατεία ψεμμάτων.
Από την έμφυτη δειλία τους οι ανώτερες τάξεις στρέφονται μακριά από έναν απλό άνθρωπο, την στιγμή που ο Οβριός του επιτίθεται με ψέματα και συκοφαντίες, ενώ οι πλατιές λαϊκές μάζες από βλακεία ή απλότητα πιστεύουν τα πάντα. Οι κρατικές αρχές διατηρούν οι ιδιες μια περιέργη σιωπή, ή το άλλο που κάνουν συνήθως ώστε να θέσουν ενα τέλος στην εβραϊκή εκστρατεία δυσφήμησης κάποιου, διώκουν αυτό το κάποιο θύμα του οβριού, που ο ξεφτιλισμένος δημόσιος λειτουργός θέλει να «περάση» στην κοινωνία σαν εφαρμογή του νόμου και της τάξης
Σιγά-σιγά ο φόβος του μαρξιστικού όπλου του Εβραϊσμού κατεβαίνει σαν εφιάλτης στο μυαλό και την ψυχή των αξιοπρεπών και εντίμων ανθρώπων. Αρχίζουν να τρέμουν μπρός από το τρομερό εχθρό και ως εκ τούτου έχουν γίνει το τελικό θύμα του.
Η Κυριαρχία του Οβριού στην δημόσια ζωή φαίνεται τόσο σίγουρη, που τώρα όχι μόνο μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό του Οβριό και πάλι, αλλά αδίστακτα παραδέχεται το απόλυτο εθνικό και πολιτικό σχέδιό του. Ένα τμήμα της φυλής του, ομολογεί ανοιχτά πλέον ότι είναι ένας ξένος λαός, αλλά ακόμη και εδώ ψεύδονται. Γιατί, ενώ οι Σιωνιστές προσπαθούν να κάνουν το υπόλοιπο του κόσμου να πιστέψη ότι η εθνική συνείδηση του Οβριού κοίτεται στην ικανοποίησή για τη δημιουργία ενός κράτους στην Παλαιστίνη. Ο Οβριός και πάλι κοροϊδεύει πονηρά το ηλίθιο ακροατή του. Δεν τίθεται καν στο μυαλό τους η δημιουργία ένός εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη με σκοπό να ζουν ειρηνικά εκεί. Το μόνο που θέλουν είναι μια Μόνιμη Έδρα-Καταφύγιο με απώτερο σκοπό την προστασία των εγκληματιών τους, με δικά της κυριαρχικά δικαιώματα και μακριά από την παρέμβαση άλλων κρατών και την Διεθνη Δικαιοσύνη: Ένα καταφύγιο για τους φυγόδικους, ελεεινούς αχρείους οβριούς και ένα πανεπιστήμιο για εκκολαπτόμενους μέλλοντες απατεώνες......"

και δεν θα εκπλαγω οταν σε λιγο χρονικο διαστημα τα ελευθρα πια Εθνη απο την γαγγραινα του εβραϊσμου, θα τυπωνουν την φωτογραφια του Αδολφου Χιτλερ, του Μεγαλου Αλεξανδρου του Μεγαλου Ναπολεοντος και αλλων επιφανων ανδρων μεσα απ το περασμα της Ιστοριας, στα τραπεζιτικα τους χαρτονομισματα.






Ανώνυμος είπε...

Γιατί τώρα το ευρώ που στηρίζει την αξία του.
Στο χρυσό;
ΟΧΙ
Στη παραγωγική ικανότητα της Γερμανίας.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Μέγας (;) Ναπολέων αντισημίτες;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...