20/12/17

Τα χοντρά ψέματα των κομμουνιστών για τα Δεκεμβριανά

Ο ψεύτης Γλέζος που δεν κατέβασε καμιά γερμανική σημαία, λέει ψευδώς ότι συμμετείχε στον προσπάθεια ανατίναξης της Μεγάλης Βρετανίας.
Η αλήθεια είναι , ότι οι Γερμανοί είχαν τοποθετήσει εκρηκτικά κάτω από τη Μεγάλη Βρετανία για να την ανατινάξουν κατά την υποχώρηση τους, αλλά τα αποσύνδεσαν μετά τις εντολές από το Βελιγράδι του Γερμανού πολιτικού διοικητή των Βαλκανίων Χέρμαν Νοϋμπάχερ, τον οποίο έπεισε ο Έκτωρ Τσιρονίκος.
Στις 20 Δεκεμβρίου 1944, η ηγεσία του ΚΚΕ , δηλαδή ο Σιάντος, «πληροφορήθηκαν», για τα εκρηκτικά των Γερμανών κάτω από τη Μεγάλη Βρετανία.
Προσωπικά θεωρώ ότι η πληροφορία προήλθε από τους ανακρινόμενους «δοσίλογους», που έπιασε η ΟΠΛΑ στις φυλακές Αβέρωφ. 
Εν συνεχεία, ο Σιάντος έδωσε εντολή στο συγκρότημα «δυναμιτιστών» του Βρατσάνου, να αποσταλεί άμεσα στο Κέντρο της Αθήνας μια ομάδα δυναμιτιστών.
Ο Βρατσάνος έσπευσε με δύο δυναμιτιστές και τη νύχτα της 23ης προς 24η Δεκεμβρίου έφτασε κάτω από τη «Μεγάλη Βρετανία».
Το τι διαπίστωσε δεν το ξέρουμε.
Το πιο πιθανό είναι να μην μπορούσε να γίνει η ανατίναξη και ότι η ιστορία για ματαίωση της ανατίναξης λόγω Τσώρτσιλ, είναι μια ακόμη κομμουνιστική ιστορική απάτη.
Αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι να καταλάβουμε ότι η SoE, δεν έπαψε ποτέ να επικοινωνεί με το ΚΚΕ στην διάρκεια των Δεκεμβριανών. Το ραντεβού Σκόμπι-Πορφυρογένη της 12ης Δεκεμβρίου και η πρόταση για «ειρηνική λύση» και «εκκένωση της Αττικής από τις δυνάμεις του ΕΛΑΣ» και «αφοπλισμό των οπαδών του ΚΚΕ», στην Αθήνα, αποτελούν απόδειξη.
Οι Άγγλοι, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με το ΚΚΕ, απέσυραν από τις μάχες την Ορεινή Ταξιαρχία, όπως απαιτούσε το ΚΚΕ , και παρέδωσαν ως πρόβατα επί σφαγήν τους κρατούμενους «δωσίλογους» στις φυλακές του Αβέρωφ.
Η εκκένωση της Αθήνας από τον ΕΛΑΣ, είχε συμφωνηθεί από τις 18 Δεκεμβρίου, αλλά το "τράβηξαν" για να ολοκληρώσει η ΟΠΛΑ τις εκκαθαρίσεις των «αντιδραστικών».
Η παράταση της «μάχης της Αθήνας» δεν είχε πολιτικό ή στρατιωτικό στόχο. Μόνο το σφάξιμο

Επειδή τα βρετανικά αεροπλάνα χτυπούσαν τις συγκεντρώσεις των ελασιτών μέσα στα πολεοδομικά συγκροτήματα, η ΚΕ του ΕΑΜ επέδωσε στις 20 Δεκεμβρίου , διαμαρτυρία στον εκπρόσωπο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού Ντε Ρενιέ, για τους, «δολοφονικούς βομβαρδισμούς των βρετανικών δυνάμεων κατά του άμαχου πληθυσμού», στην οποία υποστήριζαν ότι, «οι νεκροί και τραυματίες υπέρβαιναν τις 2.500».
Οι σφαγμένοι από το μαχαίρι της ΟΠΛΑ πάντως, ξεπέρασαν τις 20.000.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτείνει σχολιαστής, να γίνει ομοσπονδία και οι μαρξιστες να κάνουν δικό τους κράτος με τους πρόσφυγες τους, και την αναρχία τους, δεν θα πάρουν όμως την Αθήνα, και την Ακρόπολη.

Ανώνυμος είπε...

'Δωριέας'

Sotos είπε...

Φυσικά και δεν θα πάρουν Αθήνα και Ακρόπολη. Επειδή είμεθα ανθρωπισταί, θα τους δώκουμε τo Long Island να μετοικήσουν, aka Μακρόνησο. Και όταν με το καλό εγκατασταθούν, να την βυθίσουμε.
Μην ξεχάσουμε να πάμε εκεί και τους "οικολόγους", κατά τη βύθιση των να προσφέρουν τροφή στα καημένα τα σκυλόψαρα. Να φανούν και κάπου χρήσιμοι.

Ανώνυμος είπε...

The Holocaust Zionism - Whats's the Deception What's the Truth

http://www.dailymotion.com/video/x6bsipv

ας τα διαβάσουν οι εγχώριοι ΚΚΕ.... Οι ''κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη'', και να παραδεχτούν την Ιστορία και ποιος πολέμησε το 'κεφάλαιο'.
Ποιός πολεμάει τώρα το 'κεφάλαιο' οι συριζαίοι????.

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...