13/12/18

Καμιά φορά το Δελτίο των 11 βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πρωτοπορία

Τα «κίτρινα γιλέκα» κατηγόρησαν σήμερα τη γαλλική κυβέρνηση ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση στην Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Στρασβούργο. 
Σε ανακοίνωση προς τα μέσα ενημέρωσης, τα «γιλέκα» λένε ότι είναι βέβαιοι πως η κυβέρνηση είναι πίσω από την τρομοκρατική επίθεση.

4 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΠΑΜΠΛΟ Η ΜΙΣΕΛ ΡΑΠΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Η ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ...ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑΣ ΓΑΛΛΙΑΣ....Σαλουτε και προσοχη στους φαραωνι εβραιους σατανιστες.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ.....ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑ 1896...Ο ΤΙΤΛΟΣ. "BARON TRUMP`S MARVELLOUS UNDERGROUND JOURNEY".TO ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑ 1900 ΤΙΜΗ 10ΣΕΝΤΣ...Ο ΤΙΤΛΟΣ. THE LAST PRESIDENT!!!AΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ Κο. ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!!...2017-2024 Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΗ........Σαλουτε, ειναι ολα γραμμενα στο βιβλιο της ζωης.

DIMOKLITOS είπε...

Ἄγγελε νὰ εἶσαι καλά. Βρῆκα τὰ βιβλία σὲ μορφὴ PDF στὸ διαδίκτυο, ἂν καὶ εἶναι πολυσέλιδα. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΑ γιὰ ὅλους ἐσᾶς ἐκεῖ.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο πρωτοπορία Χατζάρα; Εδώ μας εξήγησες πόσο καλοί άνθρωποι είναι ο Τραμπ στις ΗΠΑ και ο Μπολσονάρο στη Βραζιλία και συμπτωματικά και οι 2 αναγνώρισαν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ! Κατά τ' άλλα είναι "ακροδεξιοί"...