17/12/18

Ο Πράκτωρ Ντιμιτρόφ και ο Πράκτωρ Τσιπρέσκου. Βίοι Παράλληλοι

Ο πράκτωρ Ντιμιτρόφ ήταν πρέσβης το 2008, και σαν διαπραγματευτής ενημέρωνε τους συνδέσμους τις Cia για τα προθέσεις του τότε πρωθυπουργού Γκρούεφσκι και του τότε προέδρου Τσερβενκόφσκι. Και μετά τον έκαναν υπουργό. 

Ο πράκτωρ Τσιπρέσκου δεν αντάλλαξε το όνομα της Μακεδονίας με τις συντάξεις, αλλά είχε αποστολή την αναγνώριση της Μακεδονίας της Μακεδονικής γλώσσας και του Μακεδονικού λαού. 

Ο πράκτωρ Τσιπρέσκου έγινε πρωθυπουργός στην Ελλάδα από τους Αμερικανούς για να περάσει ο αμερικανικός «οικολογικός» αγωγός αερίου και για να μπει η Μπουγιουρουμού στο ΝΑΤΟ. Είχε συμβόλαιο. 
Το πάντρεμα των συντάξεων με την συμφωνία της Πρέσπας δεν το έκανε ο Αλιέκσι αλλά ο Ανθύπατος προστάτης του. 
Το Κράτος Δικαίου έδωσε εντολή στους τραπεζίτες της Φρακφούρτης να κλείσουν τα μάτια για να περάσει η συμφωνία των Ψαράδων. 

Για τα «δικαιώματα» της «Μακεδονικής» μειονότητας στην γλώσσα της μας είχε ενημερώσει από το 2008 η Αμερικανίδα εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα κυρία Γκέι ΜακΝτούγκαλ, που όργωσε κυριολεκτικά την Μακεδονία ψάχνοντας για την «Μακεδονική μειονότητα». Τότε είχε ενημερώσει την μητέρα του αδελφού της. 

Την 1η Δεκεμβρίου 2008, ο «ντονμέ» ισραηλίτης Μάθιου Μπράιζα είχε δηλώσει στον μακαρίτη Λάμπρο Παπαντωνίου: «Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ» 

Επειδή ο Νωθρός δεν εισάκουσε την φιλική συμβουλή ανατράπηκε, και ήρθε ο πράκτορας Αλιέκσι με τα πακέτο. Αγωγός και τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα επιμεινω σε μια παλια απορια μου.....κι οποιος ξερει ας μου απαντησει.
Τι γυρευε η αλεπου στο παζαρι;
Δηλ., αν θυμαμαι καλα, 2-3 χρονια πριν "εκλεγει" το τσιπροσκυλο πρωθυπουργος, ηρθε στην Αθηνα και τον εψαχνε ενας εγκληματιας πολεμου, ονοματι Σιμον Περεζ. Αμολυθηκανε λοιπον τα συριζολαμογια και βρηκανε το Αλ6ς να βρεχει το κωλο του με την Περιστερα καπου στην Κρητη και τον φερανε αρον-αρον στην Αθηνα για την συναντηση.

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ λοιπον στην συναντηση και ΓΙΑΤΙ ο εγκληματιας οβριος εψαχνε αποκλειστικα το Τσιπροσκυλο; που κατα συμπτωσιν "εξελεγει" και πρωθυπουργος;




ΠΣχΦ

Ανώνυμος είπε...

ΠΣχΦ αὐτὸ δὲν τὸ ἤξερα καὶ βάζεις δύσκολα. Αὐτοὶ ποὺ ξέρουν δὲν πρόκειται νὰ σοῦ ποῦν. Ἐδῶ δὲν ρωτᾶνε τὴν Μπενάκη, ΠτΒ

τὸ 2005 ποιός τῆς εἶπε νὰ πῇ στὸν Παπούλια αὐτὰ ποὺ εἶπε δημόσια ζωντανὰ στὸ ΤΒ.

Θὰ σοῦ ποῦν γιὰ τὸ μυστικὸ ραντεβοῦ Τσιπροσκύλου καὶ θείου;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως όλοι αυτοί που ήταν αντίθετοι σε αυτή τη συνάντηση και υπέρ των Παλαιστινίων, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, τους έδιωξαν από τον ΣΥΡΙΖΑ...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...