23/12/18

43 χρόνια μετά την παραδειγματική εκτέλεση του σταθμάρχη της Cia η «Η Ελλάδα είναι Μπανανία Λατινο-αμερικάνικου τύπου, στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου».

Από το 1975 με τον «Κουφό» ως σήμερα με τον Αλιέκσι τίποτα δεν άλλαξε. Η προκήρυξη της «Ε.Ο. 17Ν» για την εκτέλεση του σταθμάρχη της Cia Γουέλς ανέφερε: «Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ξέφραγο αμπέλι για τους Αμερικάνους . Είναι Μπανανία Λατινο-αμερικάνικου τύπου, στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου». Ακριβώς το ίδιο ισχύει και σήμερα. Ο Ανθύπατος Τζέφρυ κυβερνάει το «ξέφραγο αμπέλι».

 Η προκήρυξη του 1975 έλεγε: «Η Κυβέρνηση κοροϊδεύει. Η Βουλή φλυαρεί χωρίς κανένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Τα περισσότερα κόμματα, συμμετέχοντας στο γενικό εμπαιγμό, συναγωνίζονται σε πλατωνικές δηλώσεις χωρίς πραγματικό αντίκρισμα. Αυτή η γενική υποκρισία, ο εμπαιγμός κι η προδοσία του Λαού, το ξεπούλημα της χώρας λέγονται «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» δυτικού τύπου».

 Αν δεν ήταν προϊόν της διδασκαλίας των «Σοφών», η προκήρυξη της 17Ν, θα μπορούσε να είναι σήμερα είτε απόσπασμα από ομιλία βουλευτή της Χρυσής Αυγής, είτε κομμάτι από άρθρο οποιουδήποτε πατριώτη. 
Παρακάτω η προκήρυξη του 1975 έλεγε:
 «Κανείς δεν μπορεί να αγγίξει τους εκπροσώπους του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, τους πράκτορες της CIΑ, που συνεχίζουν, ανενόχλητοι , να συνωμοτούν σε βάρος του λαού μας και των εθνικών συμφερόντων». «Έτσι, αποφασίσαμε να εκτελέσουμε παραδειγματικά τον αρχιπράκτορα της CΙΑ κι αρχηγό του κλιμακίου της στην Ελλάδα Ρίτσαρντ WΕLCΗ που κάτω από διπλωματική κάλυψη, και με τη βοήθεια των πέντε αρχηγών τομέων της CΙΑ στην Ελλάδα, διευθύνει ένα πελώριο δίκτυο, αληθινή στρατιά ντόπιων έμμισθων πρακτόρων, μέσα στην Κυβέρνηση, τα Υπουργεία, το Στρατό, την Ασφάλεια, μέρος απ' τα κόμματα και μέρος του Τύπου, πέμπτη φάλαγγα του ιμπεριαλισμού στη χώρα μας».

 Ακριβώς όπως και τότε, δρα σήμερα στην Ψωροκώσταινα μια αληθινή στρατιά (ντόπιων) έμμισθων πρακτόρων, από τον Αλιέκσι, τον συνάδελφο του πράκτορα Ντιμιτρόφ, και τον πράκτορα Χάνο στην Κυβέρνηση, από βουλευτές που δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα με τη διδασκαλία της Μακεδονικής γλώσσας στα σχολεία μας, από το Ναύτη που θα ισοπεδώσει τη βραχονησίδα, και από τους πρακτορίσκους του Τύπου, που αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα της Παγκόσμιας διακυβέρνησης στη χώρα μας». 
Από το 1975 ως σήμερα με τον Αλιέκσι τίποτα δεν άλλαξε. Η Cia κάνει κουμάντο στο «ξέφραγο αμπέλι».
(Προσέξτε τους Ρουφιάνους του τότε Συγκροτήματος. 3 Μελαμψοί, φώναζαν προς τα πρόβατα αναγνώστες , ενώ οι εκτελεστέες φορούσαν κουκούλες. Επρόκειτο για εντελώς χαφιέδικο πρωτοσέλιδο).

 Ο Ρίτσαρντ Γουέλς ήταν ο πρώτος εν ενεργεία πράκτορας της CIA που εκτελέστηκε. 
Ο Ρίτσαρντ Γουέλς, στρατολογήθηκε από την CIA το 1951, μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, και η πρώτη του τοποθέτηση ήταν στην Αθήνα, επί Τομ Καραμεσίνη. Την περίοδο 1960–64 υπηρέτησε στη Κύπρο.
Μετά στη Γουατεμάλα (1965–67), στη Γουιάνα (1967–69), και στο Περού (1972–75).Τον Ιούλιο του 1975 τοποθετήθηκε για δεύτερη φορά στην Αθήνα, ως Σταθμάρχης. 

Την νύχτα της 23 Δεκεμβρίου 1975, ο σταθμάρχης της CIA, επέστρεφε με τη σύζυγό του Μαρία-Χριστιάνα , στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό , από το χριστουγεννιάτικο πάρτι του αμερικανού πρέσβη .  Στις 10.30, το βράδυ σταμάτησε μπροστά τους ένα πράσινο Σίμκα, στο οποίο επέβαινε μια ομάδα πέντε ατόμων . Κατέβηκαν τρεις κουκουλοφόροι . Ένας εξ αυτών πυροβόλησε τρεις φορές τον Ρίτσαρντ Γουέλς, σχεδόν εξ επαφής με το σαραντεπεντάρι .
Οι δύο άλλοι ακινητοποίησαν την γυναίκα και τον οδηγό του.
 Στον τόπο της επίθεσης άφησαν μία προκήρυξη, με την οποία την ευθύνη ανελάμβανε η «Επαναστατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη».Η ίδια προκήρυξη στάλθηκε τρεις ημέρες αργότερα και στις εφημερίδες. Ωστόσο, δεν δημοσιεύτηκε κατόπιν εισαγγελικής απαγόρευσης.
Το όνομα του Pίτσαρντ Γουέλς είχε δημοσιευθεί ένα μήνα νωρίτερα, στις 25 Νοεμβρίου, στην αγγλόφωνη εφημερίδα Athens News, σε λίστα καταλόγου στελεχών της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών με έδρα την Αθήνα. Η Λίστα είχε ταχυδρομηθεί από μια «ελληνοαμερικανική επιτροπή». Η ιδιότητά του, ως σταθμάρχη της CIA, στη Λίμα του Περού, είχε αποκαλυφθεί τον Ιανουάριο του 1975, από το περιοδικό «Counter Spy».

Ένα χρόνο μετά, στις 24 Δεκεμβρίου1976, η γαλλική «Liberation» δημοσίευσε ένα πρωτότυπο κείμενο της «17N», με το οποίο η οργάνωση αναλάμβανε την ευθύνη για τη δολοφονία Γουέλς.
Το 2002, ο Παύλος Σερίφης ομολόγησε στην ανακρίτρια  ότι είχε συμμετάσχει στη δολοφονία του Γουέλς μαζί με τον φερόμενο ως εγκέφαλο της οργάνωσης, Αλέξανδρο Γιωτόπουλο. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αναίρεσε την κατάθεσή του, υποστηρίζοντας ότι ήταν προϊόν ψυχολογικής βίας. 
Για τη δολοφονία Γουέλς κανένας από τους κατηγορουμένους στη δίκη της 17Ν δεν καταδικάστηκε. O Παύλος Σερίφης φυλακίστηκε για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση αλλά αποφυλακίστηκε το 2007 για λόγους υγείας.

Σαν σήμερα, στις 23 Δεκεμβρίου 1913, ο 28ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και υπάλληλος των Ρότσιλντ , Τόμας Γούντροου Γουίλσον , υπέγραψε το νόμο Owen-Glass, δημιουργώντας τη Φέντεραλ Ριζέρβ , ως ανεξάρτητο από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση ίδρυμα. Ακόμα, η γέννηση της Ουνίας, 

η ΟΥΛΕΝ και η εκτέλεση του Μπέρια και των «Γεωργιανών», από τους εβραίους που… εκδικήθηκαν για τους δικούς τους.

Όλα τα γεγονότα της 23ης Δεκεμβρίου, θα τα διαβάσετε εδώ
https://ta-mavra-nea.blogspot.com/2018/12/962.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημερα ποιος να ειναι αραγε ο "σταθμαρχης" στην Αθηνα;

Ανώνυμος είπε...

Ο ιδιος ο Παϊατ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...