29/12/18

Πρέπει να πάρουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τον Αλιέκσι και την Αμερικανική πρεσβεία

Ο άθεος και αλλογενής Αλιέκσι Προδοτέσκου, παρόλο που είναι μειοψηφία, σχεδιάζει με την ησυχία του, μαζί με τον ανθύπατο Πάιατ, τις επόμενες κινήσεις του. Εγκαίνια, ψιλοπαροχές στην πτωχή κομματική πελατεία, διεύρυνση του εκλογικού σώματος, ανασχηματισμό διεύρυνσης κλπ, κλπ.

 Οι εκλογές θα γίνουν όποτε τους συμφέρει. 

Ο μόνος τρόπος για να απολέσει την πρωτοβουλία των κινήσεων η μειοψηφία, είναι να κατέβη στο πεζοδρόμιο η σιωπηλή πλειοψηφία.

 Να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων και οχι η αμερικανική πρεσβεία και ο σύντροφος Ερντογάν. Αποκλεισμοί διαρκείας των εθνικών δρόμων μέχρι να υπογραφεί το διάταγμα διάλυσης της Βουλής. 

Εκλογές εδώ και τώρα με τη θέληση του λαού και όχι όταν το θέλουν ο άθεος και αλλογενής Αλιέκσι και ο σύντροφος Πάιατ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φτώχεια καταραμένη, Σπύρο. Φτάνει να λιγδώνει ο εντερικός σωλήνας. Άρτος και θεάματα. Σου θυμίζει τίποτα ; Εκεί είμαστε τώρα. Το πλήθος. Που ανεβάζει και κατεβάζει...
https://arcadianet.gr/2018/12/%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ba%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1/
Στό άρθρο αυτό, λέει για την ανάπτυξη που φαίνεται να έρχεται, από τις προσλήψεις που παρατηρούνται και γίνονται. Μήπως ζούμε σ' άλλη χώρα ;
Καλή Πρωτοχρονιά !

Ανώνυμος είπε...

Αριστεροί είναι ο Ερντογκάν και ο Πάιατ;

asepites είπε...

Τον Μάιο στις δημοτικές και περιφεριακές εκλογές ο συριζα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ θα ψάχνει να βρει την ψήφο του. Ας μου πει ένας σε ποιόν δήμο, σε ποιά πόλη θα περάσει έστω και ένας υποψήφιος του συριζα στον 2ο γύρο;
Θα πρέπει να ψάξει κάποιος πολύ για να δώσει απάντηση.

Επίσης τον Μάιο θα γίνουν και οι ευρωεκλογές όπου το αποτέλεσμα των εθνικιστικών-πατριωτικών κόμματων σε όλη την ευρωπαική ένωση θα είναι σοκαριστικό, αφού ίσως και να αγγίζουν την 1η θέση σε ευρωβουλευτές.

Άρα...αφού η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ και των δημοτικών εκλογών ΚΑΙ των ευρωεκλογών δεν μπορεί να αλλάξει...μας συμφέρει οι δικές μας βουλευτικές εκλογές να γίνουν ΜΕΤΑ τον Μάιο.
Θα έχει δει ο ελληνικός λαός τα μονοψήφια ποσοστά που θα έχει σε δήμους και περιφέρειες ο συριζα...

...θα έχει δει κάτι 4% και 5% που θα έχει πάρει στη βόρεια ελλάδα...

και έτσι πανεύκολα η Χρυσή Αυγή θα ξεπεράσει το 20% αλλά μπορεί και άλλα πατριωτικά κόμματα να μπούνε στη βουλή.

avdargor είπε...

χατζαρα? μολις επεστρεψα απο ανατολικη πολη της Μκεδονιας...κ ηρθα με το λεωφορειο........ στην διαδρομη απο Κηφισο...μεχρι Ομονοια με τη γραμμη του αστικου, ΔΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΛΛΗΝΑ στην Αθηνα..... μεχρι να παω στη Σταδιου τουλαχιστον, μηπως εκει ρε φιλαρακο ειναι η απαντηση σου? σε ολα?..... στην Αθηνα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΛΕΜΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ! ρε,ξυπνηστε! αυτοι εινια το προβλημα.... τι εκλογες κ π... λες ρε ανθρωπε? κακομοιρε? ζουμε στον κοσμο των Αριστερων ρε !!! τυπαρα! δε κυκλοφορυν Ελληνες στην Αθηνα. 1/5 εινια η αναλογια. με τι ασχοληστε ρε. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΛΕΟΝ,ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ,ΤΩΝ ΚΑΜΙΝΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΜΕΣΤΗ ΒΡΩΜΑ... Κ ΔΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ! Κ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ? ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΔΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟ.ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ......!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Νότης Μαυρουδής είναι στρατευμενος μπολσεβίκος κιθαριστης, και για αυτό εχει κοινό απο μπολσεβίκους και γράφει στα φειςμπουκ, οργιστικε γιατί έπεσε και χτυπησε στα κακοφτιαγμένα πεζοδρόμια, αλλά επειδή έχει μασουλησει τόσα χρόνια είχε λεφτα να χειρουργήσει τα σπασμένα του παιδια, και αυτό αποτελεί είδηση, στο μπολσεβικισταν,( όχι οι χιλιαδες ηλικιωμένοι που πεφτουν αλλά δεν έχουν λεφτα για εγχειρήσεις) . Η χωρα είναι υπό μπολσεβικικη κατοχή, όσοι το εννοήσουν μπορεί κάτι να γινει, αλλιώς τα λέμε σε καμία 300ρια χρονια από τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Τι πρωτοβουλία των κινήσεων να πάρεις βρε Χατζάρα; Εδώ φοβάσαι να βγεις από το σπίτι σου, για να κάνεις εκπομπή...

Ανώνυμος είπε...

Στην "ελλαδα" είμαστε μόνο "ένωση φραπεδων"!!!