24/12/18

Τα «πρωτόκολλα» και τα Δάνεια της Αγγλίας

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, είναι ως γνωστόν, «ένα από τα πλέον διαδεδομένα κείμενα έκφρασης αντισημιτισμού και αντισιωνισμού» και «αρκετές ανεξάρτητες έρευνες έχουν επανειλημμένα δείξει ότι τα πρωτόκολλα αποτελούν απάτη και σχεδόν καθολικά αναγνωρίζονται ως προϊόν πλαστογραφίας». Υπάρχει και η απόφαση του δικαστηρίου της Βέρνης. Αλλά εντελώς «συμπτωματικά» στο Πρώτο Πρωτόκολλο αναφέρεται ο έλεγχος ενός λαού μέσω των δανείων, και η περιγραφή του «αξιώματος» , εντελώς «συμπτωματικά» επαναλαμβάνω, συμπίπτει με την ελληνική εμπειρία ακαι τα δάνεια της Αγγλίας που μας έδωσαν οι Ρότσιλντ.


6. Αν  ένα Κράτος εξαντληθεί από τις  διαμάχες τις  πολιτικές ταραχές και τις  εμφύλιες έριδες και πέσει στα χέρια των εχθρών του είναι αμετάκλητα χαμένο. Τότε, είναι εύκολο να τεθεί υπό τον έλεγχο μας. 
Θα τους δώσουμε το χέρι και θα το αρπάξουν,  γιατί  η Εξουσία του Κεφαλαίου, το οποίο βρίσκεται εξ ολοκλήρου  στα χέρια μας, θα είναι  γι' αυτό το Κράτος η μόνη  σανίδα σωτηρίας για να μην πάνε στον πάτο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 101 ετών ο Θέμης Μαρίνος, ο άνθρωπος που ανατίναξε τη γέφυρα του Γοργοποτάμου μαζί με άλλους αντάρτες και συμμάχους.

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1917. Έγγαμος με τρία τέκνα. Οικονομολόγος. Έφεδρος αξιωματικός πυροβολικού, καταδρομέας αλεξιπτωτιστής. Το 1940 πολέμησε στο ελληνοαλβανικό μέτωπο. Το 1941 πολέμησε στην Κρήτη. Διέφυγε στην Αίγυπτο με υποβρύχιο και κατετάγη στην 1η Ελληνική Ταξιαρχία. Στο Γραφείο Συνδέσμου υπό τον Πρίγκιπα Πέτρο. Στο βρετανικό Κέντρο Ειδικής Εκπαιδεύσεως στην Παλαιστίνη. Το 1942 συμμετέσχε στη βρετανική ομάδα αλεξιπτωτιστών που προσγειώθηκε στην Ελλάδα και ανατίναξε τη σιδηροδρομική γέφυρα Γοργοποτάμου με τη βοήθεια του ΕΔΕΣ και του ΕΛΑΣ διακόπτοντας τον εφοδιασμό των Γερμανών στη Β. Αφρική.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αρχές 1944 επέστρεψε στη Μέση Ανατολή και τον Απρίλιο ανέλαβε αρχηγός ειδικής επιχειρησιακής Αποστολής (κωδικό όνομα «Dastard») στα γερμανοκρατούμενα νησιά του Ιονίου, η οποία διήρκεσε μέχρι τέλος Νοεμβρίου 1944. Από το 1945 έως το 1949 χρημάτισε μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Ελέγχου Βουλγαρίας (Σόφια) και σύνδεσμος της Βαλκανικής Επιτροπής Παρατηρητών του ΟΗΕ κατά τον Εμφύλιο πόλεμο.

Επαγγελματικά εργάστηκε στην αεροπορική εταιρεία ΤWA, στο Υπουργείο Συντονισμού, στους ΣΕΚ (ΟΣΕ) ως αναπληρωτής γενικός διευθυντής οικονομικού, στην ΕΤΕΒΑ ως σύμβουλος και στην Τράπεζα Επενδύσεων ως πρόεδρος. Στο εξωτερικό εργάστηκε στον ΟΗΕ (Άπω Ανατολή), στο Ιράν, στην Παγκόσμια Τράπεζα (Αιθιοπία, Ζαΐρ) και στην εταιρεία Κ. Δοξιάδη (Γκάνα, Λιβύη).

Του απενεμήθη ο βαθμός του Βρετανού λοχαγού και στη συνέχεια ταγματάρχη. Έλαβε πολλές πολεμικές διακρίσεις, ελληνικά και ξένα παράσημα.

Στο Θέμη Μαρίνο αναφέρθηκε σε δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως καταλαβαίνεις Χατζάρα, για να κάνει twit ο Κούλης, πάει να πει ότι ο αποθανών ήταν μέλος της Στοάς...

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΚΙΑΥΤΗ Η ΑΝΝΑ ΛΟΡΙ ΚΙΣΣΕΛ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΑΜΠΟΤ ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΣΑΙΝΤ ΓΚΑΛΕΝ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΛΙΛΟ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ Η ΛΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΜΠΟΥΣ.....ΗΠΑ...ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

βρε μαγκα το μαχαιρι σου για να το κουσουμαρεις
πρεπει να εχεις την στοα για να την σκαπουλαρεις

Ανώνυμος είπε...

Ενα,δυο,τρια,γαμ...ται η μασονια! Πεντε,εξι,επτα, μπου...λο η Στοα!

Ανώνυμος είπε...

Σαν τα ζωα γαμ...νται στην Στοα! Διοτι ζωα ειναι,που παριστανουν τους "ανθρωπους" που ενδιαφερονται δηθεν για το Καλο της Ανθρωποτητας! Ραδιουργιες, μηχανοραφιες, "ομαδες", κλικες και παει λεγοντας! Αυτη ειναι η "ζωη" τους ολη και η "προσφορα" τους στην ελληνικη κοινωνια και στις κοινωνιες παγκοσμιως οπου και αν εδρασαν και δρουν! Μακιαβελιστες και υπουλοι "ανθρωποι" που χρησιμοποιουν την "τεχνη" τους για να κανουν κακο κι ας φαινονται "φιλανθρωποι" και "ελεημονες"! Ενα και μοναδικο επιχειρημα που ΑΚΥΡΩΝΕΙ την " κοσμοθεωρια" τους: η δημιουργια "ομαδων" και "κλικων", η Αυστηρα Σιωπη" ,η..."μεταρρυθμιση" και η "ισοτητα" (ποιων αραγε;) ειναι για καλο της Ανθρωποτητας; Την Ανθρωποτητα την ρωτησαν αν τα θελει ολα αυτα; Αντι να κοιταξουν π.χ. να διαλυσουν την Ε.Ε. που καταπιεζει και εξοντωνει τον ελληνικο λαο,κυνηγουν απλους ανθρωπους που ειναι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και αντιστεκονται στο "μασονικο συστημα" της "ελλαδας"!

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα υπό εβραϊκή κατοχή. Τά εβραιομασονια πού έχουν καταλάβει τίς θέσει κλειδιά παντού στον κρατικό μηχανισμό έχουν και εντολές από τις στοές τους να αποσοβούν κάθε τι πού θα αποκαλύπτει την τεράστια Εβραϊσμού διαστολή συνωμοσία κατά της Ελλάδος.