13/12/18

Ο Ζάεφ στο Δαφνί

Ο Ζάεφ έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και είναι για δέσιμο. Πιστεύει ότι είναι Μακεδόνας και ομιλεί Μακεδονικά, και μπορεί να βλάψει τον εαυτό του, και χρειάζεται ζουρλομανδύα. 

Θα μου πείτε, έχει το ευρωπαϊκό δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Και κάθε τρόφιμος στο Δαφνί, έχει το νόμιμο ευρω-δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι είναι ο Μέγας Ναπολέων. Οπότε, για κάθε «Μακεδόνα» που μιλάει «μακεδονικά» είναι αναγκαία η ψυχιατρική γνωμάτευση.

 Η Υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Αικατερίνα Ζαχάριεβα δήλωσε εξ άλλου ότι «θα χρειαστεί χρόνος πριν γίνει εφικτό να διαγραφούν όλα τα ίχνη της πλύσης εγκεφάλου που έκανε σε αυτούς τους ανθρώπους η πρώην Γιουγκοσλαβία, όταν επέμενε ότι υπάρχουν Μακεδόνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...