17/12/18

Ένα επίκαιρο προεκλογικό άρθρο του Μαΐου του 2009 που ισχύει 100% και σήμερα

Προς Τηλεθεατές και ψηφοφόρους- «παρατράγουδα». 
Η Μακεδονία είναι ελληνική
Τι ψηφίζουμε στις 7 Ιουνίου 2009

 Του Σπύρου Χατζάρα 

Τι μπορείς να περιμένεις από έναν αποχαυνωμένο πληθυσμό , που κολλάει στις οθόνες για να δει τον Λαζόπουλο, την Πετρούλα , και τη Eurovision.;;; Λογικά, Κεμάλ Τρεμόπουλος-Αλαφούζος 40% και κάθε πόλη και Τζαμί.!!!! 
Τι μπορείς να περιμένεις από έναν λιμασμένο λαό που τον κλέβουν ασύστολα και αυτός ονειρεύεται να μπει στην «επενδυτική» συμμορία για να ... γλείψει ,κανένα κοκαλάκι...;;;Λογικά, Κεμάλ Τρεμόπουλος-Αλαφούζος 40% και κάθε πόλη και Τζαμί.!!!! 
Τι μπορείς να περιμένεις από έναν αποβλακωμένο λαό που ψηφίζει ότι του πει, η χούντα των καναλαρχών και το «βαθύ αθηναϊκό κράτος »;;;Λογικά ,Κεμάλ Τρεμόπουλος-Αλαφούζος 40% και κάθε πόλη και Τζαμί.!!!! 

Ας πούμε λοιπόν στους «τηλεθεατές»: 

Ψήφος στον Κώστα Καραμανλή σημαίνει : Μιναρέδες στην Αθήνα και 2000000 μουσουλμάνοι κάτοικοι της Ελλάδας. Ψήφος στον Παπανδρέου, σημαίνει : Μιναρέδες στην Αθήνα και 2000000 μουσουλμάνοι κάτοικοι της Ελλάδας. Ψήφος στον Καραμανλή σημαίνει ότι ο ηλίθιος Έλληνας που πληρώνει φόρους, θα συνεχίσει να πληρώνει την δωρεάν υγεία αλλά και την δωρεάν εκπαίδευση των παιδιών του λαθρομετανάστη-τζαμπατζή. Ψήφος στον Παπανδρέου σημαίνει
 ότι ο ηλίθιος Έλληνας που πληρώνει φόρους, θα συνεχίσει να πληρώνει την δωρεάν υγεία αλλά και την δωρεάν εκπαίδευση των παιδιών του λαθρομετανάστη-τζαμπατζή. 
Ψήφος στον αλ -Αλαβάν σημαίνει μιναρέδες στην Αθήνα. Ψήφος στους Οικολόγους-Αλαφουζικούς, σημαίνει μιναρέδες στην Αθήνα. 
Ψήφος στην Αλέκα ,που βρήκε νέο χορηγό, σημαίνει μιναρέδες στην Αθήνα . 

Ψήφος στον Καραμανλή, στον Παπανδρέου, στον Κεμάλ Τρεμόπουλο (Αλαφούζος) στούς αλ-Αλαβαν , αλ-Τσίπρα και αλ-Παπαρήγα, σημαίνει Τούρκος διοικητής στο στρατηγείο της Λάρισας , «δημιουργική λύση» στο Μακεδονικό, και η Θράκη στους Τούρκους. Για αυτό. Βρείτε έναν Καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους. Καραμανλή- Παπανδρέου-Οικολόγους –Αλαβανότσιπρες-και ψευτοκομμουνιστές της Γερμανός αε, μαζί με το Καρτέλ της ενημέρωσης και της διαπλοκής. 

Ψηφίζουμε: Όχι στα Τζαμιά στις ελληνικές πόλεις. Όχι στους μιναρέδες. Ψηφίζουμε Όχι στον εποικισμό της Ελλάδας με μουσουλμάνους. 
Ψηφίζουμε: Όχι στην παράδοση των συνόρων μας στην Τουρκία. 
Ψηφίζουμε: Όχι στον Τούρκο διοικητή στην Λάρισα. 
Ψηφίζουμε: Όχι στα Καρτέλ, Όχι στη Χούντα των καναλαρχών και των τραπεζιτών. Ψηφίζουμε: Όχι στους Κλέφτες!!! (Μπλέ και πράσινους)
 Ψηφίζουμε: Όχι στους παπαγάλους και τους τηλεπαραθυράτους 
Ψηφίζουμε: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Η Μακεδονία είναι ελληνική. 
Η Κύπρος είναι ελληνική. Ψηφίζουμε: «Αυτό το χώμα δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει». 
Ψηφίζουμε μαζικά, τα πατριωτικά κόμματα. 
Στις 7 Ιουνίου κάντε τους μια έκπληξη.

 ΥΓ.Μην ξεχνάτε: Ζήμενς-Βατοπέδιο-Δομημένα Ομόλογα- Χρηματηστήριο κλπ.Μπλεγμένοι και οι Μλπέ και οι Πράσινοι. Και κανείς στη φυλακή. Αλληλοσυγχωρέθηκαν. 

Αν βάλετε στην θέση Καραμανλή τον Κούλις  και στην θέση του Αβάπτιστου τον Αλιέκσι, όλο το άλλο άρθρο γράφθηκε χθες. Στη θέση τους και  ο αλαφουζόλ  και οι ψηφοφόροι-παρατράγουδα, ενισχυμένοι όμως από τη γενιά του Φέισμπουκ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα εισαι σιγουρος οτι ο Κωστακης θα επετρεπε 2.000.000 μιναρεδες; Η διακυβερνηση του δεν εδειξε σημαδια αντιστασης;Και επομενως αν το πιστευεις αυτο τοτε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ελλαδικο πολιτικο συστημα ειναι πουλημενο!! Και σημερα ποια ειναι τα πατριωτικα κομματα που προτεινεις; Τοτε ποια ηταν; Ο..."αυτοδημιουργητος" offshore;

Ανώνυμος είπε...

Ἀνώνυμε δυστυχῶς δὲν ὑπάρχουν πατριωτικὰ κόμματα. Ὅλοι εἶναι πουλημένοι, μὰ ὅλοι. Τὸ παρὸν στὸ δείχνει τὸ μέλλον θὰ στὸ ἐπιβεβαιώσῃ. Πρέπει νὰ κλείσῃ ἡ βουλὴ γιὰ πάντα καὶ νὰ γυρίσουμε στὴν δημοκρατία τῶν ἀρχαίων, χωρὶς ἀντιπροσώπους, χωρὶς ἀφεντᾶδες. Ἂν εἶναι δύσκολο ἢ ἀδύνατον τότες καθῆστε νὰ σᾶς ρουφοῦν τὸ αἷμα μέχρις τελευταῖα ρανίδας.

Ανώνυμος είπε...

για να μπεις σε κομμα και μετα το κομμα στην βουλη πρεπει να το εχει εγκρινει η στοα,αμα δεν η στοα παπαλα στην απεξω,ολοι οι πολιτικοι και ολα τα κομματα ειναι ανθελληνικα και μαγαζια ξενων συμφεροντων και οχι τωρα απο παντα ετσι ηταν αλλα πουουουουουου να παρη χαμπαρι το ποπολο...

Ανώνυμος είπε...

Ναι δικιο εχεις ανων. 8:42μμ
Ξερω μερικους που πουληθηκανε εντελως για να τους βαλουν φυλακη.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΙΣΕ σου.

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...