17/12/18

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλιέκσι δεν δικαιούνται δια να ομιλούν για τη Δημοκρατία

Ο Αλαφούζος έδειξε τον Αλιέσκι για την τρομοκρατική επίθεση : 
«Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί αφήνουν διαδρόμους για να περνάνε φωνές τρομοκρατίας ή φασισμού», είπε ο Σκάααιιιιι. 
Ο Αλιέκσι είπε ότι οι σύντροφοι του είναι δειλοί και τους αποκάλεσε «σκοτεινές δυνάμεις», που θέλουν να «αποπροσανατολίσουν».
 Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε «απερίφραστα» την τοποθέτηση βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΑΙΙΙΙΙ, από τη «σκοτεινή συνιστώσα», που «αποτελεί μια βαθιά αντιδημοκρατική ενέργεια, που στρέφεται ενάντια στην ελευθεροτυπία και την ενημέρωση».
 Ο Αλαφούζος είπε ότι, «το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΑΙΙΙΙΙ». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και η τρομοκρατία και ο φασισμός!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κούκλε! Ξεκαθάρισε μέσα σου ότι Τσίπρας και Κούλης υπηρετούν το ίδιο αφεντικό. Αυτό αρκεί.
Ένας ειλικρινά εξαθλιωμένος από τη διακυβέρνηση Βενιζέλου Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

αστους να σφαχτουνε,τωρα σφαζονται οι δυο πολοι της κεντρικης εξουσιας της ανωτατης ΣΙΩΝ σε παγκοσμιο επιπεδο οσο βεβαια και σε τοπικο,διοτι οπως λεει και ενα σοφο ρητο οτι οποιος σκαβει τον λακκο του αλλουνου πεφτει ο ιδιος μεσα,δηλαδη απετυχαν να μας βαλουν παλι σε εμφυλιο εμας το απλο ποπολο και τωρα μοιραια τα πεδια που δημιουργησαν γυρνανε μπουμεραγκ εναντιον τους...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλαφούζος είπε ότι, «το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία ....μπα-μπλα-μπλα......και της μαν...ς του το...νινι

Χρυση Αυγη, αντιπροσωποι του Ελληνικου Λαου στην Βουλη, αποκλεισμενοι απο ΟΛΕΣ τις .....πολυφωνιες.



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας.


ΥΓ
Αλαφουζεεεεεεεε!
Συλλογικοτητες ηταν ρε! Δεν ειναι κακα παιδια.
Ο Βουτσης τους εστειλε και ταριφα να τους παει σπιτι τους μετα την δουλεια.

Ανώνυμος είπε...

είναι φοβερό σε τί πανικό διατελεί η Χρυσή Αυγή, καταδίκασε την βομβιστική επίθεση απέναντι στον Ρότσιλντ, πλήρης υποταγή σε συντάγματα, δημοκρατίες και καταδίκες βίας την ώρα που τους σκοτώνουν και τους φυλακίζουν, σέβονται και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

soulis είπε...

Η πλακα ειναι οτι τα ακροαριστερα ρεμαλια με την τεχνογνωσια ποινικων εβαλαν την βομβα στον Σκαι και γενικα τον εχουν στοχοποιησει για το μοναδικο πραγμα που κανει σωστα και επιτυχημενα.
Οτι αναδεικνυει την απεραντη ανοησια του πανηλιθιου Τσιπρα και ολων των συριζαικων σουργελων.
Θελω να πω οτι κατι σποτακια ραδιοφωνικα που παιζουν τον τελευταιο καιρο οπου εχουν μονταρει ηχητικα αποσπασματα απο τις ατελειωτες παπαριες του αστοιχειωτου Τσιπρα με ατακες απο το "Ξυπνα Βασιλη" ειναι πραγματικα απολαυστικα και αποδεικνυουν περαν πασης αμφιβολιας οτι ο Τσιπρας ειναιτο αλτερ εγκο του Αβερελ Νταλτον.
Το ιδιο και καποια παλαιοτερα οπου ο κρετινος Τσιπρας απο την εντατικη προπονηση να μαθει αγγλικα του ειχε μεινει και μιλαγε χωρις να το θελει ελληνικα σαν μπρουκλης η σαν τον μακαριτη τον Γκιωνακη.
Και πολλα αλλα που οι υπολοιποι σταθμοι που ειναι ολοι Συριζα τακρυβουν επιμελως.
Γι αυτο και μονο του εβαλαν βομβα.

Ανώνυμος είπε...

Οτι εσπειραν οι 'δεξιουληδες', υπαλληλοι και φίλοι του Σορος και των τραπεζιτων, θεριζουν.

avdargor είπε...

ρε σουλις.....η προσεγγιση σου ,στο θεμα,πραγματικα,ειναι νηπιου,,,,,τι IQ εχεις;
μετα καποιοι θελουν να ψηφιστουν πατριωτικες ηγεσιες. οτι να΄ναι.
χατζαρα; ειδες ενα αρθρο στο σαιτ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,για την Αγγλοισραηλινη θεωρεια; Δε σε ειδα να εισαι λαλιστατος εδω........

Ανώνυμος είπε...

Βρεθηκε η συχνοτητα για το καναλι του Αλαφουζου-Ανατροπη στο ονομα...
Ωs γνωστον ο Γιαννηs Αλαφουζοs βρισκεται σε...πυρετο προετοιμασιων.
Με τη νεα χρονια θα δωσει στον αερα το καινουργιο του καναλι,που θα ειναι αμιγωs ενημερωτικο κι ολα δειχνουν πωs δεν θα ονομαστει ΣΚΑΙ24 οπωs εντονα διερρε,αλλα θα λεγεται NEWS24.
H πρεμιερα του καναλιου προγραμματιζεται με τη νεα χρονια,και συμφωνα με την Τινα Μεσσαροπουλου στο tinasmess,ολα δειχνουν πωs βρεθηκε και η συχνοτητα που θα φιλοξενησει το νεο καναλι και αυτη δεν ειναι αλλη απο τη συχνοτητα του ΑΡΤ...

Δυο χρονια με αναστολη στον Καρατζαφερη...
Σε ποινη διετουs φυλακισηs με αναστολη και χρηματικο προστιμο 5.000 ευρω καταδικασε το Μονομελεs Πλημμελειοδικειο Αθηνων τον προεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφερη κρινονταs τον ενοχο για το...αδικημα τηs συκοφαντικηs δυσφημησηs κατ'εξακολουθηση εναντιον τηs σημερινηs υφυπουργου Εσωτερικων Μαριναs Χρυσοβελωνη!
<< Στην αδικοπραξια προεβη-οπωs παραδεχτηκε -διοτι ειχε ενοχληθει απο ελεγχο που ασκουσε η τοτε βουλευτηs για την επεκταση τηs τηλεοπτικηs αδειαs του σταθμου απο την τοτε κυβερνηση Σαμαρα,αλλα και για το αμφισβητουμενο δικαιωμα συμμετοχηs συνεργατιδαs του σε διοικητικο συμβουλιο φορεα >>

Κλειστον σε λιγεs μερεs λογω...συνταξιοδοτησηs....
εκλασε η νυφη σχολασε ο γαμοs ατιμον πτηνον την καταεχεσεs την μπρωεδρασ...