22/12/18

Οι περιούσιοι και τα Σοσιαλιστικά Κινήματα

1. Εμφανιζόμαστε στη σκηνή ως σωτήρες του εργαζομένου από την καταπίεση και του προτείνουμε να εισέλθει στις τάξεις των σοσιαλιστών, των αναρχικών , και των κομμουνιστων - στους οποίους δίνουμε πάντα υποστήριξη σύμφωνα με τον υποτιθέμενο κανόνα της αδελφότητας και της αλληλεγγύη της ανθρωπότητας. 


2. Εμείς ενδιαφερόμαστε για την εξόντωση των Γκογίμ . Η δύναμη μας είναι η χρόνια έλλειψη τροφίμων και σωματική αδυναμία του εργαζομένου, διότι από ό, τι αυτό συνεπάγεται ότι ο εργάτης γίνεται σκλάβος της θέλησής μας, και δεν θα βρει τη δύναμη ή την ενέργεια για να αντισταθεί στη θέλησή μας. Η Πείνα δημιουργεί το δικαίωμα του κεφαλαίου να διαφεντεύει τον εργαζόμενο πιο απόλυτα από ό, τι η εξουσία των Βασιλιάδων επέτρεπε στην αριστοκρατία.

Οι απεργίες και οι "αγώνες" της εργατικής τάξης υπακούουν σε αυτόν τον κανόνα. "Η Πείνα" είναι η βάση της εξουσίας   του κεφαλαίου που διαφεντεύει τον εργαζόμενο πιο απόλυτα από ό, τι η εξουσία των Βασιλιάδων επέτρεπε στην αριστοκρατία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...