15/12/18

«Πατριωτισμός», είναι…..

Επιστρέψαμε στον «πατριωτισμό» του Θανάση του Πούστη και στην πλύση εγκεφάλου του 1944. 
Τότε, οι σύντροφοι, και ο ΕΛΑΣ ήταν με τους Άγγλους και τώρα με το ΝΑΤΟ. Οι τότε αγγλόδουλοι σύντροφοι έγιναν αμερικανόδουλοι. 
«Πατριωτισμός, είναι να γνωρίζεις και να τιμάς την ιστορία αυτών που έπεσαν με τη (Κόκκινη) σημαία στο χέρι». «Πατριωτισμός, είναι ότι πει το αφεντικό». «Πατριωτισμός, είναι η αμερικανική σημαία». «Πατριωτισμός», είναι τα Κόκκινα Λάβαρα του ΕλΑΣ στην Καλαμάτα, στον Μελιγαλά, στους Γαργαλιάνους, στο Κιλκίς. «Πατριωτισμός» είναι οι σφαγές , στο Περιστέρι, στο Άσυλο Κοκκινιάς, στα Τουρκοβούνια, στα διυλιστήρια της Ούλεν στο Γαλάτσι , στην Κυψέλη, στο Δρουγούτι, στον Υμηττό, στην Καισαριανή, στον Βύρωνα, στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω, στα Λατομεία Κοπανά πάνω από την Ηλιούπολη, στο Γ΄ Νεκροταφείο. 

«Τη Μακεδονία απελευθέρωσε ο ΕΑΜ», είπε ο Αλιέκσι. Και είχε δίκιο. "Ο ΕΑΜ" άνοιξε και τα σχολεία της ΣΝΟΦ για να μάθουν τα «Αιγαιατόπουλα» τη «μακεδονική γλώσσα». «Η Αριστερά δεν πουλάει την Μακεδονία» , αλλά,«σώζει τη μακεδονική ταυτότητα, τη «μακεδονική γλώσσα» και το «μακεδονικό λαό» από τον ελληνικό εθνικισμό. 
Ο Αλιέκσι, έσωσε των «Ενωμένη Μεκεδονία». ( македонско национално единство).
 Οι προδότες της 5ης Ολομέλειας, μας βγάζουν γλώσσα μέσα από το Παλαί ντε Σπορ.
 Ο Ντε Γκλωλ , είπε στους Γερμανούς, «Συγχωρούμε αλλά δεν λησμονούμε». Το πολιτικό έγκλημα του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν ότι η εθνική συμφιλίωση με τους Κομμουνιστάς συνοδεύτηκε από «εθνική αμνησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...