14/4/19

Ο Κόσμος άλλαξε , αλλάξαν οι καιροί. Ζούμε τη Νέα, «Νέα Τάξη»

Ο Κόσμος Άλλαξε , αλλάξαν οι καιροί . Πέρασαν χάθηκαν τα όμορφα τα χρόνια της Παξ Αμερικάνα. 
Χρειάζεται εκσυγχρονισμός των αναχρονιστικών τηλε-κοκωβιών και των ρουφιανέξ πωλητικών. Ο Κόσμος που ήξεραν δεν υπάρχει πια. 
Τα επαρχιακά βοθροκάναλα των Αθηνών και οι πατσαβούρες που παίρνουν γραμμή από το Λάγκλευ είναι σε λάθος φάση. Ζουν στην Νέα Τάξη της Παξ Αμερικάνα που κήρυξε ο Μπους. Αλλά έχουμε ήδη μπει στην Νέα, «Νέα Τάξη». Την πολύ-πολική. 
Ο «καυγάς» ΗΠΑ-Τουρκίας είναι ένα απλό επεισόδιο του μεγάλου σήριαλ που εξελίσσεται. 
Ο Σεργκέι, τους το είπε από το Μόναχο, τον Φεβρουάριο. 
Ήταν εκεί και ο αγράμματος και αστοιχείωτος Τσιπρέφσκι που πήρε το Όσκαρ του καλύτερου Εφιάλτη μαζί με τον σύντροφο Ζάεφ, αλλά αυτός, καταλαβαίνει ότι του εξηγήσει η Πρεσβεία. Τέλος πάντων. 
Η Νέα Τάξη αποτελεί παρελθόν. Μαζί και το υπηρετικό προσωπικό της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι Σπυρο.
Αυτο φωναζω κι εγω απ' το τσαντηρι μου αλλα μονο η μαϊμου μ' ακουει....οτι και καλα η βαβουρα Εβραιων-Ερντογαν (χεστηκαν οι αμερικανοι) ειναι παραμυθι.
Αφου την Τουρκια την κυβερνανε "ντονμεδες" ΠΩΣ να τσακωθουν με τα ξαδερφια τους;
Και κατι αλλο.
Οσο η Τουρκια εχει συνορα με το Ιραν τα οβρια θαναι κωλος-βρακι με τους Τουρκαλαδες. Κι ασε τους εδω σεσημασμενους "Ολυμπιους" κουμπαρο-ρουφιανους της πρεσβειας να τραγουδανε ...."πατριωτικα", για κάποιο λεει νομοσχέδιο δηθεν και καλα «για την Ασφάλεια και την Ενεργειακή Συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο του 2019», που προωθούν δύο λουστροι γερουσιαστές, ο δημοκρατικός Μενέντεζ και ο ρεπουμπλικάνος Ρούμπιο, (παρτ' τον εναν και χτυπα το αλλον) με το οποίο ζητούν να τους υποβληθεί λίστα με τον αριθμό των παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου και της ΑΟΖ της Κύπρου από τους Τουρκαλάδες. Χεστηκε η φορβας στ' αλωνι δηλαδη. Εδω δεν νοιαζεται η Ευρωπη και νοιαστηκαν ξαφνικα δυο πουλημενοι στην εβραϊλα "αμερικανοι" πολιτικαντηδες.

Επιπροσθέτως, οι κωλογλυφτες και πουλημενοι στο γισραελ "γερουσιαστες", ζητούν ενίσχυση και ενδυνάμωση των σχέσεων των ΗΠΑ με Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ κατά της Τουρκιάς και άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο…


Αχχχχ και ΠΩΣ ....μου ξαναρχοντ' ενα-ενα χρονια δοξασμενα.....
Φονιαδες των Λαων Αμερικανοι.





Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας


Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...