7/4/19

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Ο Σαλβίνι και η Λεπέν συνεργάζονται εδώ και 5 χρόνια. Κάποιοι το έμαθαν τώρα. Και... πανηγυρίζουν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμέσως καταλαβαίνω ότι είναι το μακελειό πριν το κυττάξω.

Ανώνυμος είπε...

Ερωτηματα προς τη νδ

1. κουλη , θα καταργησεις τους αντιχριστους ανθελληνικους και αντεθνικους αντιφασιστικους-αντιρατσιστικους νομους?

με μια συντακτικη πραξη καταργηση ολων των εκτρωματικων αντιφασιστικων νομοθετηματων του κατακτητη του εθνους και των δοσιλογων βουλευτων


2.θα κλεισετε τα συνορα της χωρας στην εποικιση απο αλλοφυλους κατακτητες με το προσχημα της προσφυγιας απο το 2019 και περα σταματωντας την παγια πολιτικη απο το 1992 εως σημερα?


3.θα επαναφερεις το θρησκευμα στις νεες ταυτοτητες αιτημα που εκκρεμει και κοροιδευει η νδ απο το 2004 εδω και 15 χρονια?


4. θα δημιουργησεις φυλακες υψιστης ασφαλειας τυπου αλκατραζ για να μεταφερθουν σε απομονωμενα ξερονησια αιγαιου και ιονιου κατα το βενιζελικο προηγουμενο μακρονησου αγιου στρατη

κλπ,υπολογιζουμε οτι θα χρειαστουν 5-10 φυλακες στα ξερονησια μαζι με χοτ σποτ αλλοδαπων εκει

α. οι σκληρες συμμοριες ποινικων καταδικων,ωστε να χασουν επαφη με τους εξω και να μην οργανωνουν χτυπηματα απο τις χαλαρες φυλακες εντος αστικων ιστων πολεων?

θα μεταφερεις τις φυλακες απο τις πολεις στα απομονωμενα τοπια και χωρους της χωρας μακρυα απο τους πολιτες?


β.οι αναρχικες συμμοριες καταδικων και αριστεροι τρομοκρατες

γ.ολοι οι εισβαλλοντες στη χωρα με οποιοδηποτε προσχημα ειτε προσφυγα ειτε λαθρομεταναστη απο τουδε και στο εξης?



5. θα θεσεις εκτος νομου το αναρχικο κινημα με ειδικο ποινικο ιδιωνυμο κακουργηματος και θα διαλυσεις τις αναρχικες συνελευσεις και στεκια κατοπιν Ως εκτος νομου?

θα γινει ιδιωνυμο κακουργημα η συσταση αναρχικων συμμοριων με προσχημα ακτιβισμο και διαπραξη ποινικων αδικηματων για ανατροπη του κρατουντος κοινωνικου καθεστωτος ωστε αυτοι αμεσως σαν συμμοριτες να οδηγουνται στις φυλακες που θα ανοιξουν στα ξερονησια της χωρας και να καθαρισουν οι πολεις απο τους αριστερους συμμοριτες?


6. θα ποινικοποιησεις την λαθρα εισοδο αλλοδαπων στη χωρα ως κακουργημα διχως αναστολη οπως ακριβως κανετε σημερα ο αντιρατσιστικος νομος εναντιων ελληνων,ωστε αυτοι να αοδηγουνται σε ξερονησια φυλακισμενοι μεχρι να φυγουν απο τη χωρα μονοι τους?

7.θα αποσυρεις τα χοτ σποτ απο κατοικημενες περιοχες ,θα μεταφερεις τα πληθη εισβολεων σε ακατοικητα νησια της χωρας για να στηθουν εκει χοτ σποτ πλεον?


θα διωξεις τους αλλοδαπους εισβολεις μακρυα απο τον αστικο ιστο πολεων ωστε να μην κυκλοφορουν σαν λυκοι αναρχιας και εγκληματος ελευθεροι?

θα ανατρεψεις την πολιτικη υποδοχης και εγκαταστασης εποικων σε πολιτικη διωξης και απελασης εισβολεων ?

Ανώνυμος είπε...

8.θα αλλαξεις το νομο ωστε μονο μετα απο 15 χρονια να παιρνει κανεις τους ελλαδικη υπηκοοτητα ?οπως γιοντανε παντοτε δηλαδη στις καλες μερες της χωρας

θα διωξεις και θεσεις εκτος νομου τις μκο που ασχολουνται με ανθρωπινα ταχα δικαιωματα κια αποικιζουνντη χωρα κερδοσκοπωντας?


9 θα φτιαξεις νομο περι αφαιρεσης ελληνικης ιθαγενειας ωστε να εκκαθαριστουν τα πληθη αλλοδαπων που πηραν μαζικα ιθαγενειες και αν ανοιξει ο δρομος για την εκδιωξη τους μαζικα απο τη χωρα?


10.θα κατεδαφισεις την συμφωνια πρεσπων ,θα ανατιναξεις πανηγυρικα ολα τα απομειναρια κτιριων οσμανικου παρελθοντος που ειναι ντροπη να παραμενουν ορθια στις ελληνικες πολεις ακομη?




11. θα μετατρεψεις το τζαμι του βοτανικου σε ταμα του εθνους?


12.ποινικοποιηση των αμβλωσεων ελληνιδων για να αντιμετωπιστει η υποκατασταση πληθυσμου απο εχθρικα στιφη εποικων?


13.δικαιωμα οπλοκατοχης στους πολιτες και αλλαγη κανονων εμπλοκης επι το ευνοικοτερο για χρηση οπλων απο πολιτες και αστυνομια οταν προστατευουν περιουσια και ζωη απο κακοποιους αριστερους συμμοριτες και καθε εκνομη δραση?

14. θα κλεισεις την ερτ μεσω ιδωτικοποιησης της και θα καταργησεις τις κρατικες επιδοτησεις στο παρακρατος μμε και αναρχικοι και μκο και κομματα?

15. θα ιδιωτικοποιησεις το δημοσιο και θα το αποσυρεις απο παραγωγικες δραστηριοτητες της ελευθερης οικονομιας?

16 θα καταργησεις την μονιμοτητα στο δημοσιο?


17.θα καταργησεις την χρηματοδοτηση πολιτικων κομματων και θα επιβαλλεις την λειτουργια τους με βιβλια και εταιρικη μορφη και ποινικη ευθυνη και αστικη δικη τους?

18. θα καταργησεις το πανεπιστημιακο ασυλο,δημιουργησεις ιδiωτικα πανεπιστημια ,ιδιωτικοποιησεις κρατικα και εκδιωξεις αναρχικους αριστερους δασκαλους και εθνομηδενιστες απο σχολεια και πανεπιστημια κρατικα? θα επιβαλλεις διδακτρα σεολες τις βαθμιδες απο το γυμνασιο και αξιολογηση δασκαλων και πανπεπιστημιακων ?

19.θα εξυγιανεις το κρατος με αγοραια κριτηρια αξιολογησεις του παραγομενου εργου και της αποδοσης?

Ανώνυμος είπε...

Προοδευτικως μαλακιζομεθα ως πρωην εθνος




ο τσιπρακος χθες κατεταξε τον κουλη... στη συμμαχια λεει σαλβινι ορμπαν

σα να λεμε αδερφες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια

οι ντιντηδες και λελεδες της νδ εγιναν απο τον τσιπρα αντρουκλες


τα βλαμμενα της καρπαζιας των αριστερων προοδευτικων συμμοριτων εγιναν λεοντες του...φασισμου


βεβαια καταλαβαινει κανεις σε τι κατασταση προοδευτικης σαπιλας βρισκεται ο νεοελλην ψηφοφορος ,

οταν ο τσιπρακος θεωρει οτι θα μαζεψει ψηφους απο αυτους παρουσιαζοντας τον κουλη για..ορμπαν


γυρευε τι ορνεα ψηφοφοροι υπαρχουν που ακουγοντας τετοια θα πουν με τον τσιπρα και την προοδο (της ανεργιας και της λαθροεγκληματικοτητας)



και απο το με ποση μανια αγωνιωντας συνωστιζονται καθε ειδους νουμερα της πολιτικης να διεκδικησουν μεριδιο απο την πιτα του προοδευτισμου




καταλαβαινει κανεις το επιπεδο αφασιας που βρισκεται το εκλογικο κοινο της χωρας


για να κανουν ετσι σημαινει οτι υπαρχει πληθος ηλιθιων προοδευτικων βουρλων στη χωρα

γιατι αν δεν υπηρχε τοση προοδευτικη σαπιλα ,

κανεις δεν θα εκανε ετσι να την γαιδουροδεσει στο μαγαζι του

ουτε θα παρουσιαζε τον κουλη σαν συνοδοιπορο ουτε τον σαλβινι σαν ...πανουκλα


αντι το σκιαχτρο να ειναι η χρεοκοπημενη ιστορικα αριστερα και ο προοδευτισμος τους,

σκιαχτρο γινεται ο κουλακος ο.... συνοδοιπορος


σε τετοιο πληθος ηλιθιιων απευθυνονται


αυτοι ειναι το προβλημα, το βλητο ο λαγος στιφαδο


που τα βλεπει αναποδα και πηγαινει κατα διαολου

και δεν αναρωτιεται μηπως αφου πανε κατα διαολου

δεν ειναι ο γυαλος στραβος

Ανώνυμος είπε...

Το κωλο-μαγαζο της "ευρωπαϊκής" ψευτο-ένωσης που έχει στήσει το κονκλαβιο των τυχοδιωκτων και των "εμπόρων" πρέπει να κλείσει!Και έμελλε ο γαλλικός και ο ιταλικός λαός να σηκώσουν το λάβαρο της επανάστασης! Ενώ εμείς οι Έλληνες θα έπρεπε να είχαμε ξεσηκωθεί πρώτοι! Ας είναι όμως κι έτσι! Η Μαρίν και ο Ματθαίος θα σώσουν την τιμή των ευρωπαϊκών λαών!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν βγαίνει μία "ποδιά" εδώ να μιλήσουμε; Ξέρουν μόνο,μεταξύ άλλων, να εξαγοραζουν δικαστές και να χειραγωγουν την δικαιοσύνη;