4/4/19

Απλά μαθήματα επικοινωνιακής λογικής

Ώστε, ο κακός και αιμοσταγής Στάλιν, καταδίωκε τους καλούς και τίμιους Εβραίους γιατρούς του Κρεμλίνου. 
Οι Εβραίοι γιατροί του Κρεμλίνου για να ήταν στο Κρεμλίνο, ήσαν κορυφαίοι Κομουνιστές. Καθάρματα περιοπής. Κόκκινοι. Δεν ήταν τίποτα γιατρουδάκια. 

Και τώρα οι «Ανωθεν» μας λένε ότι ήσαν «Αγιοι» όπως οι «Αγιοι» ,Ζηνόβιεφ και Κάμενεφ. Που αποκαταστάθηκαν.

 Είπαμε: 
«ΑΥΤΟΙ έχουν τόσους τρόπους και τόσα πρόσωπα στη διάθεσή τους που μπορούν να εισχωρήσουν οπουδήποτε θέλουν. Και η προπαγάνδα τους, είναι πολύ καλύτερη και ισχυρότερη» .

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σήμερα πήγα να βγω από το μετρό πίσω από μια σοφιστικέ κωλόγρια και αυτή σταμάτησε μόλις πέρασε και μου έσπρωχνε την κοιλιά με τον αγκώνα της για να μην βγω και φώναζε "εγώ πληρώνω". Δηλαδή η κωλόγρια αποφάσισε να επιβάλει τον νόμο, να πληρώσω δηλαδή εισιτήριο στα λαμόγια του σύριζα όπως κάνει αυτή για να μετακινηθώ με τα χρυσοπληρωμένα και κατακλεμένα από τα κομματόσκυλα ΜΜΜ τα οποία είναι τζάμπα για όλους τους λαθραίους. Αναρρωτιέμαι αν θα έκανε το ίδιο αν ήμουν σκούρος ή αράπης ειδικότερα, γεμίσαμε αυτόκλητους τιμωρούς.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, νομίζω ότι στην αρχαιότητα οι Εβραίοι τρώγανε τη σκόνη μας, γιατί απλά δεν ήμασταν Χριστιανοί τότε και δεν είχαμε ηθικούς φραγμούς και ενοχές. Τώρα πως να τους αντιμετωπίσουμε; Αυτοί είναι αδίστακτοι και ικανοί για όλα κι εμείς έχουμε ένα σωρό ηθικούς φραγμούς, λόγω της θρησκείας μας...

Αυτοί προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους είναι ικανοί να προβούν στα μεγαλύτερα εγκλήματα κι εμείς δεν μπορούμε να πειράξουμε ούτε μυρμηγκάκι... Πως να τους αντιμετωπίσουμε λοιπόν;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Χατζαρα είσαι άπαιχτος ερευνητής! Αλλά ξεβρακωνοντας τόσο καθαρά τους Αθεατους με την ερευνά σου και τα γραπτά σου, έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό η απλή και λογική ερώτηση:μήπως κινδυνεύεις λιγάκι; Θέλω να πω δηλ. πώς και σε έχουν αφήσει ακόμα ζωντανό;

Ανώνυμος είπε...

όποτε πιάνει να κάνει ιστορικές αναλύσεις το μεκελειό το αποτέλεσμα είναι σαν τα υπόλοιπα άρθρα, ξέκωλα, τσόντα και βρωμιά. σήμερα τους έπιασε ο πόνος για τους εβραίους γιατρούς.

Ανώνυμος είπε...

Και όχι τίποτα άλλο αλλά δικαιώνεις και τον μπάρμπα-Κουτσουμπα που στο Μέγαρο της "εταιρίας" στον Περισσό λιβανιζουν τον Στάλιν από το πρωί ως το βράδυ! Και βέβαια και τον "κουμπάρο" Άντρο κάτω στο νησί με το κόμμα των Αγγλων! Κι εκεί τον Στάλιν λιβανιζουν!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης έχει ΜΕΓΑΛΗ ευθύνη γι'αυτα που τραβάμε! Καλώς τον είχε διαγράψει τότε ο Κωστάκης! Έφτιαξε κόμμα για να παριστάνει τον αρχηγό, εξαπατουσε καθημερινά από το παλιοκαναλο του τον ελληνικό λαό, τελικώς πήγε με τον Ροδοσταυρο και από εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα και τα χαράτσια, προώθησε καινούργια "φρούτα" στην πολιτική(Αδωνις, Βελοπουλος κ.τ.λ.) που δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα στον λαό,έκανε "παρτίδες" με μασονία, Σιών και πάει λέγοντας και άλλα πολλά!!! Έκανε μεγάλη ζημιά στο σπίτι λαό σε τέτοια και τόσο δύσκολα χρόνια!!! Υπήρξε κι αυτός δυστυχώς ένας ... "των αρχαίων παλιατσος" που λέει κι ο Μεγάλος Κωστής Παλαμάς!!!

Ανώνυμος είπε...

στον Πέμ Απρ 04, 08:10:00 μ.μ. και Παρ Απρ 05, 08:52:00 π.μ.

Ελληνοφωνος σαγιαν εισαι;
Μας ταχεις ζαλισει με τον ανυπαρκτο Καρατζαφερη. Τα ιδια κανεις και σε αλλα blogs. Κουτσουλιζεις και φευγεις.
Οι εβραιοι γιατροι δεν σου λενε τιποτα; ή μαλλον αυτη η παραγραφος;
«ΑΥΤΟΙ έχουν τόσους τρόπους και τόσα πρόσωπα στη διάθεσή τους που μπορούν να εισχωρήσουν οπουδήποτε θέλουν. Και η προπαγάνδα τους, είναι πολύ καλύτερη και ισχυρότερη»....
....που σημαινει οτι οταν βγει ο αρχιδατος δεν θα μεινει γαμψομυτης για γαμψομυτης; Που σε πονει και που σε σφαζει θα εισαστε. Θα παρακαλατε τον Χιτλερ να σηκωθει απ' τον ταφο του για να σας γλυτωσει, γιατι τοτε θαχουν τελεψει τα ψεμματα.


Αδεσποτος γιουφτος απο Ταμπαχανα Αχαϊας

Ανώνυμος είπε...

Με το Ροδόσταυρο στο χέρι δηλαδή, ή χέρι - χέρι με τον Ροδόσταυρο... Τώρα πρέπει να εξηγήσεις στους αναγνώστες τι είναι ο Ροδόσταυρος...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι ο Παρ Απρ 05 08:52:00 π.μ. αλλά όχι Πεμ Απρ 04 08:10 μ.μ.!!Διαφωνείς με αυτά που είπα για τον Καρατζαφέρη; Από πού προκύπτει ότι σας τα'χω ζαλίσει και σε άλλα μπλοκ; Με γνωρίζεις προσωπικά; Αλλά πάλι αν αυτά σού υπαγορεύει ο εγκέφαλός σου,δεν μπορώ να κάνω τίποτα!! Μόνο να κλαίω για την Ελλάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιεs οι σχεσειs Καρατζαφερη με τουs μασονουs;Βγαζουν στη σεντρα τον προεδρο του ΛΑΟΣ!
indobserver.blogspot.com/2014/06/blog-post_2457.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!ΜΕ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!
fonaklas.blogspot.com/2013/05/blog-post_1149.html

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΟΒΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!
stoxos.gr/2011/05/blog-post_8038.html

...........

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ-ΙLLUMINTI-ΛΑ.Ο.Σ
grothia.gr/enimerosi/masonia-apokrifismos/3562/

"ΑΡΡΗΤΑ"και(ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ)ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ...ΒΑΘΜΟ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ...!
ΕΝΑΣ"ΚΑΜΠΟΤΙΝΟΣ"ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΦΟΡΑ ΛΟΓΟΥ...!!!
Μολυβιατηs τον εκθετει δηλωνονταs οτι:"Ο Καρατζαφερηs κακοποιει την αληθεια και την ευπρεπεια"!!!
politikosafari.blogspot.com/2011/06/blog-post_1704.html

Χερι-χερι με τον...Καρατζαφερη!
ixnos.blogspot.com/2013/05/x.html

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΛΑΟΣ) γνωστοs Καρατζαπιπαs!
Ο"Κωλοτουμπαs"Γιωργοs Καρατζαφερηs(γνωστοs και ωs Καρατζαfurer,Καραγκιοζοφερηs η Καρατζαπιπαs)ειναι αρριβισταs ελλαδεμποραs και πολιτικοs παλιατσοs και ειναι αρχηγοs του κομματοs πτωματοs ΛΑΟΣ(συνορευει με τη ΚΑΜΠΟΤΖΗ)Ο Λαικοs Oρθοδοξοs Συναγερμοs(Αυτοκινητου)
Ο Καρατζαφυρερ ξεκινησε τη καριερα του ωs σανοπωληs,γαλαταs,μποντιμπιλντεραs αλλα και κομφερασιε,dj ραδιο-φoνικοs παραγωγοs,νταβατζηs με πρακτορειο μοντελων,ενω στη συνεχεια εγινε τηλεοπτικοs παραγωγοs και αργοτερα βρεθηκε στο χωρο τηs πολιτικηs(διαπλοκηs)με τη Νου-Δου αλλα και καναλαρχηs με το...ποιοτικο(και παρανομο)τηλεοπτικο σταθμο"τηλε αστυ"(ανταγωνιστηs του Τηλεφωs του Παπανικολα)Εχει τη φημη του αδιαφθορου και απλου λαικου ανθρωπου(6.6 εκατ $ μετρητα,20 εκατ ευρω σε ακινητα)και στη πιατσα ειναι γνωστοs ωs"μιζαs"και"μιστερ οφσορ"
skatofatses.blogspot.gr/2014/12/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

Εχει και ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ τον"Ιλουμινατι"του!
ixnos.blogspot.com/2009/11/blog-post_1350.html

Νυχτα εδωσαν αδεια ραδιοφωνικου σταθμου στον χερι-χερι.
Δωρο δωρεαν αδεια ραδιοφωνικου σταθμου απο τον Καραμανλη στον ακροδεξιο μπαρμπα-Γιωργο
Το βραδυ τηs προκηρυξηs των εκλογων (2-9-2009)Με την τελευταια τροπολογια τηs θητειαs του την υστατη κυριολεκτικα στιγμη τηs εξουσιαs του εδωσε στο ΛΑΟΣ την πολυποθητη αδεια να εκπεμπει την μαυρη προπαγανδα του στα ερτζιανα και με το νομο!!!

Γιαλαντζι οι-ΚΟΛΟ-γοι στου Καρατζαφερη!

βετζετεριαν του Κ@ΛΟΥ με το εξωγαμο...

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, αυτό με τον Στάλιν, που τον εγκωμιάζεις συνέχεια, πρέπει να το κοιτάξεις. Αλλά ξέρω γιατί το κάνεις, επειδή άφησε ξεκρέμαστους τους ΚΚΕδες και δεν τους βοήθησε!

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....