18/3/20

Το Αντιγριπικό φάρμακο «Avigan» θεραπεύει τον κορωνοϊό

Το Πεκίνο ανακοίνωσε ότι η φαρμακευτική ουσία «favipiravir», που παράγεται από την Ιαπωνική «Fujifilm Toyama Chemical» και πωλείται υπό την εμπορική ονομασία «Avigan» λειτουργεί αποτελεσματικά έναντι του κορονοϊού. Ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Ανάπτυξης Βιοτεχνολογίας του υπουργείου Επιστημών της Κίνας, σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι το «Avigan» , «είναι ιδιαίτερα ασφαλές και εμφανώς αποτελεσματικό». Η Κίνα ζήτησε από την εταιρεία την πατέντα για να παράγει γενόσημο, και η μετοχή της «Fujifilm Toyama Chemical» σπάει τα κοντέρ. Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας ανακοίνωσε ότι έχει επαρκές απόθεμα για 2 εκατομμύρια ανθρώπους!
Στη Γαλλία η φαρμακοβιομηχανία «Sanofi»  προσφέρει στη γαλλική κυβέρνηση εκατομμύρια δόσεις του Plaquenil (χλωροκίνη) καθώς οι κλινικές δοκιμές τις υδρο-ξυχλω-ροκίνης που είχε αντιμετωπίσει πριν από 7 δεκαετίες την ελονοσία βελτιώνει πολύ την εξέλιξη της ασθένειας του Κορονοϊού στους ανθρώπους.

Για τη χλωροκίνη έχουν γίνει δοκιμές με θετικά αποτελέσματα στην Κίνα από το Φεβρουάριο και έχουν δημοσιευθεί σε ιατρικά περιοδικά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για τον προβατοϊο υπαρχει τιποτα?

Λακης είπε...

Αρνακι κλεφτικο στην γαστρα...

Ανώνυμος είπε...

"ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ" μέχρι να σβήσει ο ήλιος...

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...