18/3/20

Οι επιστημονικοί Νάνοι, οι Βασσάλοι και οι Παπαγάλοι

Το κύκλωμα είναι απλό. Ο λοιμωξιολόγος, παίρνει μέιλ από τον Αιθίοπα που διόρισε την Γκρέτα επίτιμο επιτελάρχη του Πολέμου. Μετά δείχνει το μέιλ στην Μαρέβα και ακολουθούν οι τηλε-παπαγάλοι με την ενημέρωση.
Βρέθηκε και κάποιος που  ρώτησε το λοιμωξιολόγο για την αξιοπιστία  των τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊόύ, και εκείνος το γύρισε σε Καλαματιανό.

Είπε ότι «η στρατηγική είναι τα τεστ να γίνονται μόνο σε ανθρώπους που εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα», ότι «δεν πρέπει ξοδεύονται άσκοπα τα τεστ», ότι  «υπάρχει έλλειψη αντιδραστηρίων σε παγκόσμιο επίπεδο», ότι ο μαζικός εργαστηριακός έλεγχος «ενέχει τον κίνδυνο διασποράς και έκθεσης στον ιό από άτομα που έχουν μία άλλη απλή ίωση».και ότι  «δεν απαγορεύεται ο έλεγχος στα ιδιωτικά εργαστήρια, αλλά πρέπει να δηλώνεται ώστε να καταγράφονται τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μετά τους τηλε-παπαγάλους ακολουθούν τα γιδοπρόβατα που βαράνε παλαμάκια νυχτιάτικα στα μπαλκόνια τους, με εντολή Μαρεβας.

Ανώνυμος είπε...

http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2020/03/blog-post_84.html

για ριξτε μια ματια εδω

Ανώνυμος είπε...

Το κύκλωμα οχι μονο είναι απλό, αλλα ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ.

Οι ...αθεατοι εχουν πιασει ΟΛΑ τα ποστα της Δυσης εδω και τουλαχιστον μια 100ετια.
Οποιος δεν τους ακολουθησει κατα-ποδα ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ καταστρεφεται επαγγελματικα, οικονομικα, κοινωνικα και προσωπικα.
Ακομα και στο Ιραν "ξερουν" οι ρουφιανοι "ποσα" περιστατικα κορωνοϊου υπαρχουν και μας το κοπανανε καθε πεντε λεπτα. Λες κι εχουν ανταποκριτες ολουθε μεσα στο Ιραν.
Βλεπεις το Ιραν τους τσουζει και θελουν να το εξαφανισουν απ' τον χαρτη.

Κι ολο τσακωνομαι με τις μαϊμουδες και τους λεω κλειστε το γαμημενο το χαζοκουτι μωρη ηλιθιες. Ουτε ο Σταρβρουλακακης δεν πιστευει τις μαλακιες που του λενε να λεει.

Οποτε αναγκαστηκα να τις δεσω σε καραντινα στην ακρη του τσαντηριου μου.
Τωρα ουτε χειροκροτηματα στο μπαλκονι, ουτε φωτα, ουτε τιποτα.



Περηφανος Γιουφτος με τις μαϊμουδες στην καβατζα.

zax είπε...

Είμαι με τρία παιδιά σπίτι και βλέπω σερί παιδικά ,θυμήθηκα ανεμελιές του παρελθόντος καθώς βρήκα και την ηρεμία μου.Αηδησεις πιυ λέει και η κορούλα μου ακούω σπάνια,φιλτράρω καλά όσο μου κόβει αυτά που ακούω προσέχω τα της υγιεινής.Ρε παιδιά ο καθένας την δουλειά του...Ν προσέχουμε την τροφή που μας δίνουν,μην τρώμε ...όλα τα χόρτα ,δεν τρώγονται,άσε πιυ άμα έχεις χολή σε πείραξε.χεχε Να στε καλά παίρνουμε δύναμη από ελάχιστα πράγματα και δελτίο των 11 συμβάλει.ΥΓ έχει καλά χορτάρια...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ