18/3/20

Από το «Κουκούνιγκ» στον «αόρατο εχθρό»

Μέχρι στιγμής 5 τα θύματα από τον «αόρατο εχθρό» που ο Κούλης τον αντιμετώπιζε με Θερμικές Κάμερες στο ΕΛΒΕΛ, αλλά εκείνος πέρασε και αφού πέρασε μας έβαλε στο Γύψο και εν όψει της επόμενης δύσκολης αν η κατάσταση το επιβάλλει, δεν θα διστάσει να λάβει και νέα πιο δραστικά μέτρα. 
70 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 11 διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των Πατρών. 14 άνθρωποι άλλοι  που νοσηλεύτηκαν για τον ιό, έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία αναφοράς της χώρας. Επομένως 70+14+5=89 οι ασθενείς στα νοσοκομεία. Χθες ανακοινώθηκαν 35 νέα κρούσματα .Ο συνολικός αριθμός  ανέρχεται σε 387. 11 ασθενείς  είναι ανήλικοι, 59 ηλικίας 18-39 χρόνων, 132 ασθενείς ηλικίας 40-64 χρόνων, ενώ οι υπόλοιποι είναι άνω των 65 ετών. 60  κρούσματα είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης.
Στην Αλβανία ο ο σοσιαληστής χασισέμπορος έβαλε το στρατό να μοιράζει σακκούλες με τρόφιμα στους φτωχούς και τους άπορους. Στην Κροατία ανέστειλαν την πληρωμή των δόσεων στην εφορία για 90 ημέρες. 
Στη Σερβία ανάστελλαν την πληρωμή στις τράπεζες των δόσεων των δανείων των πολιτών για 90 ημερες.

ΥΓ.Κρίμα που δεν τα σκέφτηκε αυτά και η Μαρέβα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ λενε οτι τα κρούσματα WUHAN-virus είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης...
σιγουρα ειναι πουτανα κι σεχ στη μεση....ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ
το ιδιο ισχυη κι με τα δημοσια προσωπα * υπουργοι, βουλευτεσς ,προεδροι ΧΩΡΩΝ