19/3/20

Οι ρώσοι αποκωδικοποίησαν τον COVID-19

ΜΟΣΧΑ. Το ρωσικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα οτι Ρώσοι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Ερευνών Σμοροντίντσεφ πέτυχαν να αποκωδικοποιήσουν πλήρως το γονιδίωμα του κορονοϊούCOVID-19).
 «Οι ειδικοί του Ερευνητικού Ινστιτούτου αποκωδικοποίησαν το πρώτο πλήρες γονιδίωμα του SARS-CoV-2 coronavirus στη Ρωσία από βιολογικό υλικό που έλαβαν από ασθενή με covid-19,. 
Ο αναπληρωτής διευθυντής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Σμοροντίντσεφ Ντμίτρι Λιοζνόφ δήλωσε ότι η γενετική έρευνα θα βοηθήσει τους επιστήμονες να κατανοήσουν τη φύση και την εξέλιξη του ιού, και αυτό θα συμβάλει στην ανάπτυξη εμβολίου και μεθόδων θεραπείας. «
Αυτός ο κορωνοϊός είναι νέος για εμάς, οπότε είναι σημαντικό να έχουμε την ευκαιρία να προσδιορίσουμε το μοτίβο της εξάπλωσής του και της εισόδου του στη χώρας μας, και τον τρόπο με τον οποίο αλλάζει ο ιός. Αυτές οι πληροφορίες θα μας βοηθήσουν να επεξεργαστούμε εμβόλια και αντιιικά φάρμακα για τη θεραπεία του κορωνοϊού» δήλωσε.
 Ο προϋπολογισμός της Ρωσίας υφίσταται μεγάλο πλήγμα καθώς το δολάριο έφτασε τα 89 ρούβλια στο Χρηματιστήριο της Μόσχας . Το ρούβλι συνεχίζει να πέφτει έναντι των μεγάλων νομισμάτων, και φαίνεται ότι αυτή η βουτιά θα συνεχιστεί . Οι εμπειρογνώμονες που ερωτήθηκαν από αναμένουν την επερχόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας σχετικά με το βασικό επιτόκιο, τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής η ρυθμιστική αρχή έχει λάβει λίγα μέτρα για τη σταθεροποίηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Την ίδια στιγμή, οι ρωσικές αρχές φαίνεται να μόλις τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής,

Αρκετοί εμπειρογνώμονες δεν αποκλείουν περαιτέρω μείωση. Η Goldman Sachs αναμένει πτώση των τιμών του πετρελαίου το 2ο τρίμηνο στα 20 δολάρια το βαρέλι και πτώση της παγκόσμιας ζήτησης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα,ο Ρωσος προβοκατορας...
Λοιπον:Εαν απαγορευσει ο απειλητικος Κυριος μας,την κυκλοφορια ενος που περπατα στο δρομο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, θα ειναι απλα
ΑΙΣΧΟΣ και γι αυτον και για σας που κανετε τους φωνασκουντες!
Ελα παιδι μου, δωσε το μισο Αιγαιο..και ασε μας...Εξαπατησες και με τις Πρεσπες...

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ Συνεχεια για τις απειλες:
Και εβγαλες και αυτην που μαθαμε τι ειναι, απο μια δικηγορο στο Youtube...Θα μας κλεισεις και μεσα στο σπιτι...
Για τους ιους τα ειπε ενας Γερμανος προ πολλου.

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς, σε παρακαλούμε θερμά, να μάς πεις τί είπε ο Γερμανός για τους ιούς; Μήπως χάσαμε επεισόδια;