19/3/20

Η Επιχείρηση κατατρομοκράτησης της αγέλης

Επειδή με τα «Avigan» και «Plaquenil» κατέρρευσε παταγωδώς το ψέμα των εκμισθωμένων , (αλλά εφευρετικών) επιστημονικών Νάνων της ΠΟΥ και των Λοιμωξιολόγων ότι δεν υπάρχουν φάρμακα για τον κορωνοϊό, οι ρουφιανοπαπαγάλοι , έκαναν είδηση μια ασήμαντη δοκιμή με φάρμακα για το Ειτζ με τίτλο «Απέτυχε στην πρώτη κλινική δοκιμή μια θεραπεία δύο αντιικών φαρμάκων». 
Πηγή η ναυαρχίδα του Ψεύδους οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης». Η ουσία είναι η φράση «προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε εμβόλιο, ούτε αποδεδειγμένη φαρμακευτική θεραπεία για το νέο κορονοϊό».
 Πρόκειται για επιστημονική και δημοσιογραφική απάτη. 
Οι Έλληνες ρουφιανοπαπαγάλοι πήραν γραμμή να γράψουν ότι «Οι Έλληνες ειδικοί, παρακολουθώντας στενά τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις και μελετώντας προσεκτικά την σχετική βιβλιογραφία, αξιολογούν ξεχωριστά κάθε νοσηλευόμενο ασθενή πριν από την χορήγηση οποιουδήποτε φαρμάκου», για να δώσουν άλλοθι στους ντόπιους επιστημονικούς Νάνους που ακολουθούν τιμ ςεντολές όχι του Ιπποκράτη αλλά των «ΝΥ Τάιμς ».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενδιαφέρον το ότι υποστηρίζεις την εκδοχή ότι υπάρχει όντως κάποιος ιός ο οποίος είναι και πιο επικίνδυνος από την κοινή γρίπη, οπότε στηρίζεις και την χρήση φαρμάκων και εμβολίων που θα έχουν και τσιπάκι με βάση το πρόγραμμα ID2020 και την άσκηση Event 201.

avdargor είπε...

τελικα υπαρχοουν φαρμακα,ναιι η' οχι;.....δε καταλαβα

Ανώνυμος είπε...

αυτοι οι ιοι που λενε δεν ειναι τιποτα μπρος στους αυνανοπροβατοϊους της σημερινης ανθρωποκουραδομαζας που την κανουν οτι θελουν τα λαμογια της επιστημης,της πολιτικης,και της καθε θρησκειας.

Ανώνυμος είπε...

Διπλωματια

Ανώνυμος είπε...

Ενα ενδιαφερον αρθρο για τους Αθεατους Παγκοσμιους Εγκληματιες και φυσικα τους λουστρους σεσημασμενους συνοδοιπορους τους, θα το βρειτε εκει:

https://www.unz.com/kbarrett/9-11-truth-coronavirus-truth-zionist-hysteria-msm-lockdown-war-on-the-horizon/

Μακαρι καποιος με γνωσεις αγγλικης και χρονο να μπορεσει να το μεταφρασει και δημοσιοποιησει.



ΠΣ-Σαρωνιδα Αττικης

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...