3/6/20

Αμφισβητώ τον πατριωτισμό των Εφιαλτοπατριωτών από την επιτροπή των ανθελληνικών καθαρμάτων που σαν διεθνιστές και κοσμοπολίτες δεν έχουν τίποτα το Εθνικό επάνω τους και μέσα τους.

Ο Εφιάλτης Αβρούρι, είχε δηλώσει στην Βουλή «όλοι (οι Προδότες) πατριώτες είμαστε». Σε αυτή την Γραμμή η Μανδάμ Πομπαδούρ δήλωσε: «Η όποια κριτική γίνεται στην προσπάθειά μας είναι καλοδεχούμενη. Όταν όμως γίνεται με όρους συγκρουσιακούς δεν βοηθάει κανέναν και σίγουρα όχι τον σκοπό που υποτίθεται ότι «υπηρετεί». Πολύ περισσότερο όταν αμφισβητεί τον πατριωτισμό και την εθνική ευαισθησία οποιουδήποτε» 


Αμφισβητώ τον πατριωτισμό των Εφιαλτοπατριωτών από την επιτροπή των ανθελληνικών καθαρμάτων που σαν διεθνιστές και κοσμοπολίτες δεν έχουν τίποτα το Εθνικό επάνω τους και μέσα τους. 
Η Μανδάμ Πομπαδούρ είπε ακόμα ότι  Επιτροπή της  «δεν έχει  πρόθεση ή βούληση να ξαναγράψει την Ιστορία ή να προκρίνει μια συγκεκριμένη ερμηνεία της Ελληνικής Επανάστασης» .
«Ούτε γράφουμε, ούτε αναθεωρούμε την ιστορία και αυτό θέλω να είναι απολύτως ξεκάθαρο», είπε.

Και είναι σαφές.
 Την  ΝΟΘΑ ΙΣΤΟΡΙΑ την έγραψαν οι δολοφόνοι του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και η ΣΤΟΑ του ΛΟΝΔΙΝΟΥ και δεν αναθεωρείται ούτε ξαναγράφεται.   Στόχος είναι η ΝΟΘΑ ΙΣΤΟΡΙΑ που  έγραψαν οι δολοφόνοι του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και η ΣΤΟΑ του ΛΟΝΔΙΝΟΥ «να ακουμπήσει την καρδιά και την ψυχή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα».

« Κάθε τόπος έχει τη πληγή του. Η Αγγλία την ομίχλη, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας, η Ελβετία τους περιηγητάς, και η Ελλάς τον ψευτο-πατριωτισμόν», της Γιανας.

 Αφιερώνω στην Μανδάμ Πομπαδούρ το Δοκίμιον «Περί Πατριωτισμού» των Φιλογενών του 1817 . 

-«Όλοι βεβαιούσιν, ότι εις τας ψυχάς των εμφωλεύει ο Πατριωτισμός, αλλ' εν υπάρξει εις τα ώτα των περισσοτέρων το όνομα Πατρίς, Πατριωτισμός είναι ήχος ασήμαντος»

-«Μυριάδων ανθρώπων στόματα προφέρουσι την λέξιν Πατριωτισμός, πλην πολλά ολίγων πνεύματα εννοούσι την κυρίαν της λέξεως σημασίαν». 

-«Ο Πατριωτισμός , η ευγενεστέρα των αρετών ,είναι ευγενής, και δια τούτο αγενών ψυχάς αποστρέφεται, και γενναία, και διά τούτο των φιλάργυρων ούτε την ύπαρξη να ακούη δέν υποφέρει. Κοινωφελής τέλος, και διά τούτο τους ιδιοφελείς μισεί».
Και ο Αχασβήρος ψευτοπατριώτης ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, 
πήγε να ενημερώσει την Κοντή διεθνίστρια και άπατρη ΚΟΝΤΗ Κνίτισσα, για την κλιμακούμενη προκλητικότητα της Άγκυρας στο Αιγαίο και στην Ανατολική και είπε ότι «όπως έκανε πάντα έτσι και τώρα η Ελλάδα δεν θέλει την ένταση», και « θα αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις σεβόμενη το διεθνές δίκαιο...…. »

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τι έγινε;;;

ο λαός πιστεύει ότι όλοι το ίδιο πατριώτες είναι και ψηφίζει ανάλογα, πού κωλύεσαι;;;

η απάντησή μου;;;

fuck your democracy, fuck your constitution

Ανώνυμος είπε...

Κι οπως φωνασκούσε και ο Ρωμαίος φιλόσοφος Κικέρων.....

«Ένα Έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους αγαθούς του, ακόμα και με τους φιλoδόξους του. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει από προδοσία εκ των έσω. Ο εχθρός έξω από τις πύλες (του Έθνους) μας φοβίζει λιγότερο, γιατί φαίνεται και σηκώνει την σημαία του στ’ ανοιχτά. Αλλά ο Προδότης κινείται μεταξύ αυτών (των πολιτών) εντός των πυλών, ελεύθερα, οι πανούργοι ψίθυροι του θροΐζουν μέσα σ’ όλα τα μονοπάτια, και ακούγονται μέχρι στις αίθουσες της ίδιας της Κυβέρνησης.
Ο Προδότης εμφανίζεται όχι σαν Προδότης’ μιλάει με τόνους γνώριμους στα θύματα του, εξομοιώνεται μ’ αυτούς και με τις ανησυχίες τους, κάνει έκκληση στην ανηθικότητα που υπάρχει στο βάθος της ψυχής όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει την ψυχή του Έθνους, δουλεύει μυστικά και ανώνυμα την νύχτα για να διαβρώσει τα υποστηρίγματα της πόλης, διαφθείρει τους εκλεγμένους ηγέτες, ώστε να μην μπορούν άλλο πια να αντισταθούν.
Έναν δολοφόνο, πρέπει να τον φοβάσαι πολύ λιγότερο».

Μάρκος Τούλλιος Κικέρων (106-43 πΧ.)

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...