20/6/20

ΠΟΥΤΙΝ: Έχουμε τα καλύτερα φάρμακα για τον Κορωνοϊό

ΜΌΣΧΑ. Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν Vladimir Putin σε μια συνάντηση με εκπροσώπους του ρωσικού συστήματος υγείας. Είπε ότι τα ρωσικά φάρμακα κατά του Κορωνοϊού είναι τα καλύτερα στον κόσμο, σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα τους. «Ελπίζουμε ότι το εμβόλιο θα εμφανιστεί στο εγγύς μέλλον, αλλά πρέπει επίσης να πούμε ότι έχουμε φάρμακα. Η γνώμη μου, αυτό που μπορώ να συμπεράνω με βάση την αξιολόγηση, είναι ότι έχουμε τα καλύτερα φάρμακα. Αυτό είναι πρωτοφανές».τόνισε. Ο Πρόεδρος Πούτιν συνεχάρη τους γιατρούς γιατροί έχουν καταφέρει να οδηγήσουν την επιδημία σε ελάχιστη απώλεια ανθρώπινων ζωών και σημείωσε ότι σε αυτή την μάχη υπήρξαν απώλειες μεταξύ των γιατρών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και η Ρωσσία παρούσα στο psy-op "Plandemic";
Και στο κόλπο με τα εμβόλια γονιδιακής τροποποίησης;

Σπύρο, να το πάρετε απόφαση. Δεν υπάρχουν σωτήρες στην εποχή μας.
Είναι πολύ πιθανό ο, τι βλέπουμε στο δημόσιο χώρο να είναι αθέατες ενδοδιαμάχες στοών, λεσχών, αδελφοτήτων, ιερατείων, συμμοριών.
Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται οτι από τους λίγους αντιφρονούντες, διαθέτοντες αντρικούς γεννητικούς αδένες και ψυχή, είναι ο Λουκασένκο της Λευκορωσίας και ο Μπολσονάρο(παρά τις φιλο-σιωνιστικές του τοποθετήσεις).

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...