13/6/20

Η Αποφράς 12η Ιουνίου 2018. Ο Ααρών Μύλλερ, και ο εαμοβούλγαρος και άπατρις Κνίτης ,«έλυσαν» το «μακεδονικό»

Ο Ααρών Μύλλερ διαδέχτηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας Χόιτ Μπράιαν Γι που ήταν της Χίτλερι και τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Ο Ααρων Μύλερ γνωρίστηκε με τον Τζών Μπόλτον στην προεκλογική εκστρατεία του ηλιθίου Μιτ Ρόμνευ. 
 Ο Μπόλτον τον έβαλε στην κυβέρνηση του Τραμπ.Και οι δυο καθάρματα του Ντιπ Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Και επειδή οι μέρες τους ήταν μετρημένες βραζόντουσαν να κλείσουν τα δικά τους συμβόλαια.
Στις 12 Ιουνίου ο εαμοβούλγαρος και άπατρις Κνίτης συμφώνησε με τον σύντροφο Ντιμιτρόφ της «Μπουγιουρουμού» να αλλάξει το όνομα σε «Ρεπούμπλικα Σεβέρνα Μακεντόνιγια».
 Και αντι για «έργκα όμνες» «Ρεπούμπλικα Σεβέρναμακεντόνιγια», συμφωνησαν και στα «δηλαδή» και στα ελληνικά μεταφράστηκε σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» και σε λατινική γραφή έγινε «Severna Makedonija» και στα αγγλικά «Republic of Northern Macedonia». Προσοχή: Όχι «Republic of Northern Makedonija» αλλά «Republic of Northern Macedonia» και αυτό «erga omnes» («έναντι όλων»). Αυτή την Συμφωνία την αποδέχτηκε όλο το υπηρετικό προσωπικό της αμερικανονατοϊκής Χούντας . «Δεξί» και «αριστερό». 
Και ο αλήτης Τσιπρόφσκι συμφώνησε με τον Αλβανόγυφτο Αγκίμ από την Στρούμνιτσα να πάνε στον τάφο του Σαμουήλο στον Αγιο Αχίλλειο για υπογράψουν τη Συμφωνία, αλλά μετα τις αντιδράσεις των Βουλγάρων κατέληξαν στην Πρωτεύουσα του Ζαχαριάδη, στην Πρεσπα, τους Ψαράδες , που ενώνουν ΣΝΟΦ, ΕΑΜοβουλγαρους και ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...