18/6/20

Ο Ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε και ψήνεται. (ρεπορτάζ)

Κάποιοι έκαναν την κρίση του κοροϊδοϊού ευκαιρία και κάποι θα πληρώσουν την Νύφη. Προς «Διόρθωση» ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης που θα άρει τον «Σταυρό» της «τηλε-κατάρτισης». Στην θέση του μπορεί να μετατεθεί ο κ. Στέλιος Πέτσας, που θα άρει τον Σταυρό τον ενισχύσεων για να μείνουν ασφαλείς και χορτάτοι οι ρουφιανο-παπαγάλοι. Ο κ.Πέτσας μπορεί να πάει και στο Γενικό Λογιστήριο, αλλά δεν θα δεχθεί να πάει «σπίτι του» επειδή έκλανε αυτό που του είπαν.

 Από το τουρισμού φεύγει, ο πασοκοποταμίσιος υπάλληλος της Γκόλντμαν για να επιστέψει η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, που ειχε αρνηθεί το υπουργείο όταν της το πρότεινε ο Κούλης . Προς αποχώρηση είναι και εκπρόσωπος της Σημιτοκρατείας στο Υπουργείο Πολιτισμού που μεταγράφηκε στην Ντριμτιμ του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ από το περιβάλλον του Βενιζέλου . Η μανδάμ Λίνα Μενδώνη, που δεν την χωνεύει κανείς από τους δεξιούς.
  Η Βασιλίσσης Σοφίας πιέζει για την επιστροφή στην κυβέρνηση ενός πολύ συνεργάσιμου υπουργού που κατανοούσε άριστα τα (πράσινα) ενεργειακά ζητήματα του (πράσινου) καθηγητού κ. Μανιάτη , από την «κεντροαριστερά». 
Ο κηπουρός της Οικογένειας στον Αθλητισμό δεν είναι πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  26/4/23 Η 26η Απριλίου στην Ιστορία Η 26η Απριλίου είναι η 116η ημέρα του έτους. Απομένουν 249 ημέρες μέχρι τη λήξη του.   1220.  Ο Φρειδε...